Termékek lobster tekercsek (20)

Rákok - Főzve és hámozva

Rákok - Főzve és hámozva

IQF Ecrevisses cuites décortiquées
Lazac krokettek

Lazac krokettek

The taste of the fresh smoked salmon inside a creamy croquette. For treasure hunters, a real snack for food lovers. We are very pleased to introduce to you the perfect croquettes, creamy on the inside, crunchy on the outside with the most delicate breadcrumb coating for every taste. Pork meat with Palo Cortado wine Mixed meats stew Chicken with Montilla wine Black pudding Bacon and dates Cod Tuna Smoked Salmon Schrimp Scampi Parmentier Octopus Vegetarian Spinach with walnuts and cashew nuts Ratatouille CATEGORY:Croquettes
tengeri ételek

tengeri ételek

Toutes nos huitres sont affinées en claire, ces bassins creusés dans l’argile, alimentés en eau de mer lors des forts coefficients de marée.
Fagyasztott kagylók

Fagyasztott kagylók

As a leading frozen mussels and seafood wholesaler, we offer bulk purchasing options for retailers and the HORECA sector. Competitive pricing, reliable supply chain, and high-quality products. Wholesale for businesses: supermarkets, Hotels, Restaurants, and Cafés.
Panírozott tintahalgyűrűk

Panírozott tintahalgyűrűk

Battered Squid rings
Egész tengeri kagylók

Egész tengeri kagylók

Coquilles Saint-Jacques de qualité supérieure, soigneusement sélectionnées pour leur taille, fraîcheur et saveur.
Hagymás fánk

Hagymás fánk

Tiefkühlprodukte vorgebacken, 82g Zutaten: Weizenmehl, pflanzliche Fette und Öle ungehärtet (Palmfett (nachhaltig), Rapsöl), Wasser, Eier, Zwiebel USA 8%, Stärke, Magermilchpulver, Käse, Sojavollmehl, Geschmacksverstärker (E621), Kochsalz, Bindemittel (E466), Zucker, Hefe, Gewürze.Chüechli direkt aus dem Tiefkühler auf das Blech legen. In den kalten Ofen einschieben.Backen: Bei 200°C, ca. 25 Minuten backen.Lagertemperatur: min.-18°C, einmal aufgetaut, nicht wieder einfrieren.Allergiker-Info: Enthält Gluten, Milch, Eier, Soja.
Fésűkagyló

Fésűkagyló

Largeur 6,5 cm Hauteur 19,5 cm 130 g Lot de 4 Noir 2504N Blanc 2504B Lait 2504L
Bundás Tőkehal Falatok

Bundás Tőkehal Falatok

La preparazione del baccalà necessita di un’attenta selezione delle parti migliori al fine di garantire la massima qualità. Con questa ricetta abbiamo pensato noi a tutti i passaggi più complessi, lasciando a voi solo la cottura di questa prelibatezza e il piacere di assaporarla.
Egész főtt homár

Egész főtt homár

IQF
Nyers fél homár

Nyers fél homár

IQF
Főtt fél homár

Főtt fél homár

Cooked half lobster
Kagylók, rákfélék

Kagylók, rákfélék

Toutes nos huitres sont affinées en claire, ces bassins creusés dans l’argile, alimentés en eau de mer lors des forts coefficients de marée.
Főtt rákollók

Főtt rákollók

Boiled crab claws
Konzervált kagylók

Konzervált kagylók

Wholesaler of canned mussels of shellfish for grocery shops, hotels, restaurants, and cafés.
Panírozott surimi kagylók

Panírozott surimi kagylók

Breaded surimi scallops
Fésűkagylók - Korallal

Fésűkagylók - Korallal

IQF
Főtt egész fehér kagylók

Főtt egész fehér kagylók

Boiled whole white clams
Főtt kagylóhús

Főtt kagylóhús

Cooked mussels meat
Tőkehal fasírt

Tőkehal fasírt

Il baccalà, tra i prodotti ittici, è uno dei più impegnativi soprattutto per la sua preparazione alla cottura: è un pesce che richiede tempo, attenzione e tanta pazienza. Con la nostra ricetta non dovrete pensare a nulla, potrete gustarvi una ricetta sfiziosa, moderna e delicata impiegando pochi minuti.