Termékek tejes tej (16)

VEGA MANCHA MANCHEGO 5-6 HÓNAP - Kemény pasztőrözött Manchego juhsajt. Érett 5-6 hónapig.

VEGA MANCHA MANCHEGO 5-6 HÓNAP - Kemény pasztőrözött Manchego juhsajt. Érett 5-6 hónapig.

Flavor: Soft Aroma: Typically of manchego cheese Color : Ivory Consistency: Compact
MANCHEGO BIO KÉZMŰVES - nyers tej

MANCHEGO BIO KÉZMŰVES - nyers tej

Queso de pasta prensada elaborado con leche pasteurizada o cruda procedente exclusivamente de oveja manchega criada y alimentada de forma ecológica y controlada por el consejo regulador de la Denominación de Origen del Queso Manchego.
Juhsajtok Rocinante

Juhsajtok Rocinante

Pressed paste cheese made with pasteurised sheep´s milk. Soft Sheep's Milk Cheese Rocinante - Aged 7 days. Semicured Sheep's Milk Cheese Rocinante - Aged 3 months. Cured Sheep's Milk Cheese Rocinante - Aged 6 months.
Félérlelt Kecskesajt - Cantarero

Félérlelt Kecskesajt - Cantarero

Un producto con gran porvenir; nuestro queso de CABRA de pasta firme, elaborado con leche pasterizada, de corta maduración, aroma y sabor característico de la especie. Peso aproximado por pieza 3,400 kg. Unidades por caja 2
KEMÉNY JUHTEJ SAJT BOLETUSSAL - Pasztőrözött kemény juhtej sajt, amelyet boletus krémmel érleltek

KEMÉNY JUHTEJ SAJT BOLETUSSAL - Pasztőrözött kemény juhtej sajt, amelyet boletus krémmel érleltek

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with boletus aroma Color: Pale yellow with ochre veining coming from the boletus cream Consistency: Hard
KEMÉNY JUHTEJ SAJT FEKETE OLÍVÁKKAL - Pasztőrözött kemény juhtej sajt, amely fekete olíva krémmel érlelődik

KEMÉNY JUHTEJ SAJT FEKETE OLÍVÁKKAL - Pasztőrözött kemény juhtej sajt, amely fekete olíva krémmel érlelődik

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with black olive aroma Color: Pale yellow with dark veining coming from the black olive cream Consistency: Hard
VEGA MANCHA MANCHEGO 2-3 HÓNAP - Félkemény juhsajt Manchego (D.O)

VEGA MANCHA MANCHEGO 2-3 HÓNAP - Félkemény juhsajt Manchego (D.O)

Pasteurized sheep's milk P.D.O manchego cheese 2-3 months aged Flavor:Soft Aroma: Typically of sheep cheese Color : Ivory Consistency: Firm
VEGA SOTUELAMOS Sajt ROZMARINNAL - Pasztőrözött juhsaj, 8 hónapig érlelt zsíros és rozmaringos héjjal.

VEGA SOTUELAMOS Sajt ROZMARINNAL - Pasztőrözött juhsaj, 8 hónapig érlelt zsíros és rozmaringos héjjal.

Flavor; Hard, with a rosemary's hint Aroma: Rosemary Color: Ivory Consistency: Semihard Rind Treatment: Plastic dispersions with E235 (natamycin), coated with lard and dried rosemary leaves.
KEMÉNY JUHTEJ SAJT FEKETE FOKHAGYMÁVAL - Pasztőrözött kemény juhtejből készült sajt fekete fokhagymával érlelve

KEMÉNY JUHTEJ SAJT FEKETE FOKHAGYMÁVAL - Pasztőrözött kemény juhtejből készült sajt fekete fokhagymával érlelve

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with black garlic aroma Color: Pale yellow with black garlic veining Consistency: Hard
Rozmaringos kecskesajt

Rozmaringos kecskesajt

Pressed paste cheese made with pasteurised goat´s milk and a rosemary rind, with a minimum ageing period of 30 days.
Rocinante Kecske sajtok

Rocinante Kecske sajtok

Pressed paste cheese made with pasteurised goat´s milk. Soft Goat Cheese Rocinante - Aged 7 days. Semicured Goat Cheese Rocinante - Aged 1 month.
Bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek - Pasztőrözött bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek

Bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek - Pasztőrözött bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek

Pasteurized sheep milk, black truffle paté (Champignon Mushrooms (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis and relative group), sunflower oil, black truffle (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sugar, bouilion granules ( sea salt, yeast extract, brown sugar, spice extract, caramelized sugar, maltodextrin, palm fat, turmeric ) dextrose, potato starch, yeast extract, spices (onion, mace, garlic and curcuma, tomato powder ) black truffle, flavor enhancer, Acidity regulator( citric acid), antioxidant ( ascorbic acid).), salt, calcium chloride, rennet, lactic ferment, Preservatives: lysozyme (derived from egg), Natamycin on the rind. Flavor: Intense Aroma: Characteristic to sheep cheese with the aroma of the truffle. Color: Pale yellow with black veins of truffle paste. Consistency: Hard Remove the cheese rind before the consumption.
VEGA MANCHA MANCHEGO 10-12 HÓNAP - Vega Mancha manchego juhsajt 10-12 hónap

VEGA MANCHA MANCHEGO 10-12 HÓNAP - Vega Mancha manchego juhsajt 10-12 hónap

Pasteurized sheep's milk P.D.O cheese 10-12 months aged Flavor: Hard, slightly spicy Aroma: Typically of aged sheep cheese Color : Golden Consistency: Firm
JÁRMÁSZJÁRÓ SAJT “DIABLO” - Jármászjáró sajt mojo picónnal érlelve

JÁRMÁSZJÁRÓ SAJT “DIABLO” - Jármászjáró sajt mojo picónnal érlelve

Pasteurized sheep's cheese cured with spicy palm mojo. Flavor: Intense Aroma: Characteristic to sheep cheese with the aroma of spicy palm mojo. Color : Pale yellow with black veins of mojo picón paste. Consistency: Hard
VEGA SOTUELAMOS FIATAL JUHSAJT - Puha pasztőrözött juhsajt

VEGA SOTUELAMOS FIATAL JUHSAJT - Puha pasztőrözött juhsajt

Flavor: Subtle Aroma: Sweetness of milk Color: White Consistency: Soft Rind Treatment: Plastic dispersions with preservatives: E235 (pimaricin)
Iberico Sajtok Rocinante

Iberico Sajtok Rocinante

Cheese made with pasteurised cow, goat and sheep´s milk (3 milk). Soft Iberico Cheese Rocinante - Aged 7 days. Semicured Iberico Cheese Rocinante - Aged 2 months. Cured Iberico Cheese Rocinante - Aged 6 months.