Franciaország, Luitré-Dompierre
A kiválóság iránti szenvedéllyel és a minőség iránti elkötelezettséggel alapított CBViandes-Distri egy elismert húskereskedelmi vállalat, amely első osztályú termékeiről és kiváló ügyfélszolgálatáról ismert. Különlegességünket az adja, hogy elkötelezettek vagyunk a gondosan válogatott húsok széles választékának biztosítása iránt, hogy megfeleljünk ügyfeleink sokféle igényének. A CBViandes-Distri-...
Portfólió (37)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Svédország, Linghem
A Direct Meat Service egy családi vállalkozás, amely prémium hústermékekre specializálódott kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ügyfelek számára. Több mint három évtizedes iparági tapasztalattal a hátuk mögött, hírnevet építettek ki a kiváló minőségű marha-, sertés-, bárány- és baromfihús szállításában, mindezt megbízható farmoktól beszerzett alapanyagokból. Modern létesítményük biztosítja az opti...
Németország, Balingen
... rendszer finom haltermékeket vagy érlelt marhahúst is könnyedén és kíméletesen vág. Biztonságosan és erőfeszítés nélkül vághat termékeket, 250 milliméter magasságig és akár 190 milliméter szélességig. Ha Önnek szüksége van... Feszültség: 230 V egyfázisú váltakozó áram 230 V / 400 V háromfázisú áram Ház anyaga: Rozsdamentes acél Telepítési terület (H x Sz): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2" Max. méretek (H x Sz x M): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7" Termék mérete: 250 mm / 9.8" Szélesség: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5" Védelmi típus: IP55...
Portfólió (190)
Románia, Botosani
...Bár tudományosnak tűnhet, inkább a hagyományról van szó. Az érlelés egy olyan folyamat, amely a természetes folyamatoknak köszönhetően puhítja a húst. A Kárpátok marhahúsát több napig olyan helyeken tároljuk, ahol gondosan ellenőrizzük a hőmérsékletet, a páratartalmat és a légáramlatokat. Várunk, amíg a hús befejezi az ízét és javítja az ízeket. Az eredmény egy puha és szaftos hús. Mi voltunk az elsők, akik megértettük, hogy ez fontos, és bevezettük az érlelt marhahús termékeket Romániában.
Portfólió (23)
Portugália, Santarém
A Monte Safira egy prémium gyártó és exportőr, amely magas színvonalú portugál termékekre specializálódott, különösen nyers olívaolajra és hagyományos húsárukra. Portugáliában található, a Monte Safira elkötelezett az autentikus termékek előállítása iránt, időtlen módszereket alkalmazva, hogy kielégítse azokat a fogyasztókat, akik a hazájuk ízeit keresik. A cég termékkínálata magában foglalja az e...
Portfólió (14)
Olaszország, Martina Franca
...A „Pecorino Affumicato” egy érlelt sajt, amelyet juhtejből készítenek, és természetesen búza fával füstölnek. Ez a sajt finoman fűszeres ízével és lágy állagával jeleskedik, ami tökéletessé teszi, hogy önállóan vagy sajttál részeként élvezzük. A „Pecorino Affumicato” egy kézműves termék, amelyet hagyományos módszerekkel és eredeti összetevőkkel készítenek. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiválóságának számít.
Portfólió (29)
Spanyolország, Granollers
...Kínálat: Csomagokban vagy tekercsben (merev vagy rugalmas). Minőség: AAB, AB vagy A. Hossz: 80m és 90m. Ideális friss és érlelt kolbászokhoz kis átmérővel: Frankfurti, kolbász, chistorra. Kétféle hosszúságban kapható minden átmérőben (45 és 80 méter) ÁTMÉRŐK 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfólió (6)
Franciaország, Le Plessis Robinson
...amelynek 30 napos lassú érlelése kiegyensúlyozza intenzitását és ízét. A száraz érlelés a hűtőkamrában naponta ellenőrizve van a hentesek által, akiknek virtuozitása a hús selymes textúráját adja, amely előre jelzi a szájban érzett finom édességét. A Grand Caractère a Skin Pack átlátszó technológiát választotta csomagolásaihoz. Ez a húsra simul, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a polcon láthassa a terméket, így ízlése szerint választhat: márványozottság, szín, forma, … .
Portfólió (9)
Szerbia, Ruma
... kiegészítik a marhahús természetes enzimeit, ezzel segítve a hús fejlődését és ízének javítását. A Thamnidium (gombafaj) különösen ismert, és kollagénbontó enzimeket termel, amelyek jelentősen hozzájárulnak a száraz, öreg hús puhaságához és ízéhez. A drága szárítási folyamat miatt a készített hús eddig csak elit éttermekben és szállodákban volt elérhető...
Portfólió (8)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Egyesült Királyság, Chesham
AZ EREDETI BILTONG CÉG egy finom, kézműves Biltong és hús snackek forgalmazója, amelyet szeretettel és szenvedéllyel készít a dél-afrikai főhentesünk, egy családi recept alapján, amely több mint 6 generáción át öröklődött. Minden általunk gondosan kiválasztott hús helyben beszerzett, fűvel táplált brit marhahús, amely teljes nyomon követhetőséggel rendelkezik a farmig. Hiszünk abban, hogy meg kel...
Portfólió (5)
Ausztria, Klagenfurt Am Wörthersee
... lebontása vált ki. Ekkor a hús pH-értéke csökken (a közeg savasabbá válik). Ebben az állapotban a hús rágós és csak kis vízmegkötő képességgel bír. Idővel a hús tovább változik. Enzimatikus folyamatok révén a pH-érték ismét emelkedik, a baktériumok, különösen a tejsavbaktériumok hozzájárulnak a további éréshez, miközben a kötőszövet megduzzad és fellazul, valamint a fehérjék részben szabad aminosavakká bomlanak (autolízis). A fent említett folyamatok a rothadás kezdetén is előfordulnak. [1] Azonban ahhoz, hogy a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
Portfólió (4)
Spanyolország, Alcobendas
A DOMPAL-nál a legjobb válogatást kínáljuk sonkákból és felvágottakból, ibériai húsból, exkluzív sajtokból, AOVE-ból, borokból, valamint a legkiválóbb zöldség- és tengeri konzervtermékekből. Minden egyes termékünk gondos válogatás eredménye, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. A szárító- és feldolgozó üzemünk Jabugóban (Huelva) található, míg központunk Alcobendasban (Madrid) v...
Portfólió (10)
Franciaország, Auxerre
...A borász szava A Marmandais Pincészet bora, amely a együttműködés és szolidaritás szellemében készült, minden olyan baráti pillanatot kísér, amely a Dél-Nyugat értékeire jellemző. BIO tanúsítvány Szem: mély, szinte fekete szín Illat: fekete gyümölcsök, édesgyökér, fűszeres jegyek Íz: szép térfogat, sima tanninokkal Borászat: 6 hónapig inox tartályokban érlelt Étel-bor párosítás: aperitif, fehér hús grillezése Pincészet: Marmandais Pincészet Borvidék: Côtes du Marmandais Évjárat: 2017 Kultúra: Biológiai Címke: Ellenőrzött Eredetmegjelölés...
Portfólió (190)
Olaszország, Altamura Di Bari
...Az egyik legjobb szárított hús, amit készítünk, tipikus Puglia régióból. "Capocollo Pugliese"...
Azonos termékek
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Egyéb termékek
Soppressata
Soppressata
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint Chaptes
... illata ellenállhatatlan, a füge levelei és fája is illatos. A füge végtelen lehetőségeket kínál. Más gyümölcsös vagy virágos jegyekkel társítható. Ennek következtében egy édes illatot generál, amely a nyári emlékeket idézi fel. AZ OLFAKTÍV RÉSZLETEK A FÜGE ÁRNYÉKÁBAN A fejillatban néhány savanyú citrusféle, bergamott és lime pezseg a napfényben érlelt gyümölcsök, füge és őszibarack körül. Ezután a szív virágos és fűszeres, a jázmin és az ibolya kiemelkedik. Súly: 0,3 kg...
Portfólió (18)
...A gép először vákuumoz, majd keveri a gázokat és megtölti a gázkeveréket, végül lezárja. Így magas vákuumfokot biztosít. A gázkeverék aránya az eltérő élelmiszerekhez igazítható. A módosított gázzal csomagolt termékek hosszabb eltarthatóságot biztosítanak, miközben megőrzik az eredeti ízt, friss színt és jó tápanyagtartalmat. Alkalmazás: Mindenféle hús, friss hús, érlelt hús, kolbászok, tenger...
...A görög balzsamecet fűszeres és telt ízvilág jellemzi, amely könnyedén felveszi a versenyt a kifinomult olasz termékekkel. Ezek egy baráti manufaktúrából származnak Kalamata városából, amely nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a hagyományos receptúrákra. A balzsamecet krém egy sikeres kombináció a koncentrált szőlőmust és az érlelt balzsamecet között. Édes-savanyú karakterével kiválóan alkalmas hús vagy hal pácolására, valamint saláták vagy zöldség tálak díszítésére. Adjon egy kis különlegességet a paradicsom-mozzarella salátájának a Terra Creta balzsamecet krémjével. 250 ml...
A Pivac márka a magas minőségű, érlelt finomságok szinonimája, amelyek között a házi készítésű prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) és a sózott nyak hús (Kraški vrat) megérdemelten és büszkén foglalják el az első helyet. Hamarosan ünnepelni fogjuk 60 éves fennállásunkat és sikeres működésünket. Ezért szeretnénk megosztani történetünket, hagyományainkat, minőségünket és...
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Spanyolország, Figueres
Az El Graner egy húsbolt, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, az Alt Empordà-ban található, üzleteink Vilafantban és Figueresben találhatók, valamint van egy saját műhelyünk, ahol 100%-ban kézműves módon készítjük a felvágottainkat. Kétféle felvágottat kínálunk: főtt és érlelt. Fuet, longaniza, pancetta, lombo, pulyka, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... mindezek...
Salumificio Bovo 1987 óta, Bortolazzi Massimo vezetésével, Veronában, kézműves termékek, mint például soppressa, szalámi, felvágottak, tekert szalonna, salamella, cotechino, friss hús, érlelt termékek. A Salumificio Bovo a választás mindazok számára, akik a legmagasabb minőséget és ízt szeretnék kínálni ügyfeleiknek, mivel a cég a vásárló kiváltságos partnerének tekinti magát, és a legjobb...
Franciaország, Etaules
...valamint jól meghatározott ízre tegyenek szert. - Különleges királyi osztrigáink: egy prémium termék, amely minden figyelmünket élvezi: a világos vízben nagyon alacsony sűrűség, specifikus hidraulika, és bőséges táplálék biztosítja a kivételesen sűrű hús megszerzését, amely sós, majd édes ízt ad, nagyon hosszan a szájban. Kiemelkedő egyensúly a lágy és a sós íz között.
Franciaország, Rugles
... területén. Az Aplifil krómozott és/vagy rozsdamentes acél dróttermékeket tervez és gyárt, elsősorban az élelmiszeripar és a vendéglátás számára: hús, hal, sajt, péksütemény. Az Aplifil különösen rácsokat, polcokat, sütőállványokat, érlelt sajtokhoz való rácsokat, pácoló berendezéseket, kocsikat és kosarakat gyárt. A Caliste Marquis számos terméket gyárt nagy megrendelők számára, havi több százezer...
Egyesült Királyság, Oakham
... Tartósított hús Húsok Főtt és érlelt húsok Ásványvíz Különféle állati eredetű termékek Belsőségek Ehető olajok és zsírok Tészta Kutyatápok Cukor Finomítatlan növényi olajok Tartósított zöldségek Borok Borok - Franciaország Borok - Olaszország Borok - Spanyolország Gabona és szemek Közönséges búza Terménybetakarítás Durumbúza Olajos növények...
Portfólió (10)
Olaszország, Thiene
A Risco élelmiszeripari gépek és rendszerek szállítására specializálódott, különösen a húsfeldolgozás területén. A Risco termékei közé tartozik egy széles választékú vákuum töltőgép kolbászokhoz és felvágottakhoz, teljes vákuummal működő töltőgépek sonkához, érlelt termékekhez és mortadellához, előkészítő vonalak, mint például húsdarálók és dagasztógépek, rendszerek darált hús tálcás...
Franciaország, Chemy
... 1000 francia és európai ügyfelünk igényeinek. A 4. generáció által irányított cég az utóbbi 10 évben jelentős növekedést mutatott, amely lehetővé tette egy ultramodern gyártóeszközbe való befektetést, valamint új irodák kialakítását a Chemy történelmi helyszínén. A Lesage Prestige, a cég mozgatórugója, a prémium húsok értékesítésére és termékválasztékra összpontosít B2B környezetben. Fő termékeink közé tartozik: az érlelt hús, a Galíciai marha, az Angus, a Kobe marha és még sok más. Fő ügyfeleink a steakhouse-ok, a prémium húsokat kínáló éttermek és a hagyományos hentesboltok.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play