• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • újság- és folyóirat-kiadók

A keresés eredménye

Újság- és folyóirat-kiadók - Import export

  1. ECON S.R.L.

    Olaszország

  2. OSIMO EDIZIONI DI VALERIA DENTAMARO

    Olaszország

  3. ONE SPIRIT GMBH

    Németország

    A ONE SPIRIT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Utazás és turizmus, Szálloda, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Utazás és turizmus, és Szálloda. Székhelye Baden-Baden, Németország.

  4. EDIFORE S.R.L.

    Olaszország

  5. ALTIN KITAPLAR YAYINEVI

    Törökország

    A ALTIN KITAPLAR YAYINEVI, tevékenységi ágazata Kiadói termékek, különböző típusú. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, Könyvek és kiadók, Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, és Könyvek és kiadók. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. PROMAT PROMOSYON MATBAACILIK LTD STI

    Törökország

    A PROMAT PROMOSYON MATBAACILIK LTD STI, tevékenységi ágazata Kiadói termékek, különböző típusú. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Könyvek és kiadók, és Szakirodalom. Székhelye Istanbul, Törökország.

  2. ALTIN KITAPLAR YAYINEVI TIC A.S

    Törökország

  3. BDS YAYINLARI SAN TIC LTD STI

    Törökország

    A BDS YAYINLARI SAN TIC LTD STI, tevékenységi ágazata Könyvek és kiadók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Kiadói termékek, különböző típusú, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Kiadói termékek, különböző típusú, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Istanbul, Törökország.

  4. CATHOLIC HERALD LIMITED

    Egyesült Királyság

    A CATHOLIC HERALD LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakfolyóiratok - kiadók, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye London, Egyesült Királyság.

  5. GDS PUBLISHING LTD

    Egyesült Királyság

    A GDS PUBLISHING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakfolyóiratok - kiadók, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

  1. ZEROCINQUANTUNO S.R.L.

    Olaszország

  2. CLAPE DI CULTURE PATRIE DAL FRIUL

    Olaszország

  1. ITALIAN PUBLISHING S.R.L.

    Olaszország

  2. EURO INTERNATIONAL LTD GRAFHIC MACHINES

    Törökország

    A EURO INTERNATIONAL LTD GRAFHIC MACHINES, tevékenységi ágazata Kiadói termékek, különböző típusú. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, Könyvek és kiadók, Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, és Könyvek és kiadók. Székhelye Istanbul, Törökország.

  3. W.H.Y PUBLICATIONS LTD

    Egyesült Királyság

  4. CSN GROUP S.R.L.

    Olaszország

  5. AZ SALUTE S.R.L.

    Olaszország

  6. INFORMA SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

    Olaszország

  7. IMPRONTA S.R.L.

    Olaszország

    A IMPRONTA S.R.L., tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakfolyóiratok - kiadók, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye Roma, Olaszország.

  8. ÖZGÜR YAYINCILIK

    Törökország

    A ÖZGÜR YAYINCILIK, tevékenységi ágazata Kiadói termékek, különböző típusú. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, Könyvek és kiadók, Művészeti kiadók - termékek, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, és Könyvek és kiadók. Székhelye Istanbul, Törökország.

  1. GIUSEPPE D'ETTORIS & FIGLI EDITORI S.R.L.

    Olaszország

  2. CERRATO LUCA

    Olaszország

  3. EDIZIONI G.E.S. S.R.L.

    Olaszország

  4. CALABRIA MEDIA SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

    Olaszország

  5. PERSONALVORSORGESTIFTUNG DER ZURICHSEE MEDIEN AG

    Svájc

    A PERSONALVORSORGESTIFTUNG DER ZURICHSEE MEDIEN AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újságok és folyóiratok, Kiadói termékek, különböző típusú, Újságok és folyóiratok, és Kiadói termékek, különböző típusú. Székhelye Stafa, Svájc.

  6. BEYAZ YAYINLARI

    Törökország

    A BEYAZ YAYINLARI, tevékenységi ágazata Könyvek és kiadók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Kiadói termékek, különböző típusú, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Kiadói termékek, különböző típusú, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Istanbul, Törökország.

  7. TRANOSCIUS,A.S.

    Szlovákia

    A TRANOSCIUS,A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Könyvek és kiadók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újságok és folyóiratok, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Liptovský Mikulás, Szlovákia.

  8. GRUPPO EDITORIALE L'ESPRESSO S.P.A.

    Olaszország

    A GRUPPO EDITORIALE L'ESPRESSO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Topográfia - mérnökirodák, Szakfolyóiratok - kiadók, Topográfia - mérnökirodák, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye Roma, Olaszország.

  9. B.M. S.R.L.

    Olaszország

  10. KARIYER YAYINCILIK

    Törökország

    A KARIYER YAYINCILIK, tevékenységi ágazata Könyvek és kiadók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Kiadói termékek, különböző típusú, Újságok és folyóiratok, Szakirodalom, Művészeti kiadók - termékek, Kiadói termékek, különböző típusú, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: