No results

Nincsenek találatok
"chemical products for the p..."

Termékek részére "chemical products for pharmaceutical industry"
Gyógyszeripari Nyersanyagok
Hatóanyagokat kínálunk humán- és állatgyógyászati készítményekhez, megfelelő részletes dokumentációval és tanúsítással. A "Hommel" cég közel 125 éves...
Por alakú táplálékkiegészítők termékfejlesztése
Támogatjuk ügyfeleinket por állagú táplálékkiegészítők fejlesztésében és megvalósításában, egy teljesen új receptúrával, az általuk választott alapany...
Additív poliamidokhoz (PA) való használatra
A WTH GmbH adalékanyagai javítják a polimerek tulajdonságait a kívánt hatástól és a kiválasztott terméktől függően, többek között a következők tekinte...
Kémiai Termékek Címkézésének Sablonja
Címkézési sablon a vonatkozó EU-rendelet alapján, valamint címkeellenőrzések. A címkézési kötelezettséggel rendelkező terméket címkével kell ellátni.
Cianoakrilát ragasztók aktiválója - További termékek
Aktivátor cianoakrilát ragasztókhoz...
Gyógyszerészeti Kozmetikum - Iparok
A BORFLEX® tervez és gyárt a gyógyszeripar és a kozmetikai ipar számára mindenféle alkatrészt és profilt számos alkalmazáshoz. Csoportunk számos kozm...
Kémiai termékek
Az Autoparts From Spain-nél arra specializálódtunk, hogy kiváló minőségű vegyi termékek széles választékát kínáljuk a járművek optimális karbantartásá...
Kémiai-Technikai Termékek
Kémiai-Technikai Termékek - Ragasztók/Tömítők - FESAGO Szövetíró Színek - Ipari Tisztítószerek - Kenőanyagok …...
N-etil-piperazin - N-etil-piperazin; CAS 5308-25-8; gyógyszeripar, agro, finom vegyszerek
A N-etil-piperazin a piperazin származékok csoportjába tartozik. Az intermediát a gyógyszeriparban, az agro-kémiai iparban és a finomkémiai iparban ha...
Élelmiszer-standardok - Standardok és reagenszek
A késztermékek minőségellenőrzési követelményei és az új, további tápláló értéket képviselő termékek iránti kereslet között az élelmiszeripar számos k...
Enzim - SÜTŐENZIM, TEJENZIM
{"BACKENZYME":{"Lipázok":"EC 3.1.1.3","Transzglutamináz":"","Cellulázok":"EC 3.2.1.4","Proteáz":"EC 3.4.21.112","Glükóz-Oxidáz":"","Amilázok":"EC 3.2.