A La William szószok különböző csomagolásokban kaphatók sültkrumpli árusok, snack bárok és egyéb vendéglátóhelyek számára: majonézek, ketchupok, mustárok, savanyúságok, vinaigrette-ek, ardeeni szósz, amerikai szósz, andalúz szósz, arumba szósz, banzai szósz, béarnaise szósz, koktél szósz, pitta szósz, szamuráj szósz, tartár szósz, csípős chili szósz, bors szósz… Ezen kívül a La William kisebb...
A Snack Food Poco Loco tortilla chipsek gyártója. Friss és fagyasztott liszt tortilla is elérhető Tex Mex termékeink között. Különböző méretekben és ízekben kaphatók. A tortilla chipsek sokkal finomabbak mártogatós szószokkal. Ezért készítettünk néhány olyan mártogatóst, amely tökéletesen illik tortilla chipseinkhez. Imádni fogod a Salsát! A Tex Mex élelmiszertermékeink választékát taco héjakkal...
... nyolcadik helyen állunk az élelmiszeriparban, és mind italokat (Pepsi, 7UP, Looza, Tropicana, Rockstar, Gatorade), mind élelmiszereket (Alvalle, Lay's, Smiths, Doritos, Duyvis, Quaker, Snack a Jacks) értékesítünk. Vitathatatlan piacvezetők vagyunk a sós snackek és a diófélék terén. A hűtött gyümölcslevek szegmensében is mi rendelkezünk a legnagyobb A-márkával. A vendéglátásban a Looza a referencia. A gyümölcslevek, hideg levesek és reggeli termékek, mint például a zabkása kategóriáiban szeretnénk tovább erősíteni pozíciónkat és növekedést elérni.
A Beliès a friss mediterrán ínycsiklandós ételek, mint például olívák, antipasti és tapenádok gyártására és csomagolására specializálódott.
A finom és egészséges termékek déli hangulatot kölcsönöznek aperitif-, snack- vagy főzési pillanataidnak. A Beliès kínálatában megtalálhatók a szuperfriss termékek, valamint a hosszabb eltarthatóságú specialitások is.
A Breughel, a Kolbászgyár, Gentben található, és különböző típusú kolbászok gyártására specializálódott. A sörkolbászok, mint például a Mini-Snack és a Pit-Stop, általában egyenként csomagoltak; a tanyasi kolbászok: Természetes és Borsos; a frankfurti kolbászok: Hot-Dog, Big-one, So-Si. A termékek védőgázos csomagolásban készülnek, és hosszú eltarthatósággal rendelkeznek (min. 6 hónap a gyártási...
...Az Evolution Media Group 1982-es megalapítása óta a vendéglátóipar legnagyobb szakmai folyóiratkiadójává nőtte ki magát. A Horeca-Revue, Catering, Frituur & Snack, Café Revue és Hotel Business magazinokkal az Evolution Media Group lefedi a vendéglátóipari piac minden szegmensét. Egy 2013 májusában végzett piackutatás szerint ezek az öt vendéglátásra fókuszáló szakmai folyóirat mindegyike...