Május és július között készült, ez egy méz, amely nagyon gyorsan kristályosodik.
Világos, halvány narancssárga színe van.
Illata meglehetősen intenz...
TERMÉKNEVE ÖSSZETEVŐK KEVERÉK
FIZIKAI ÁLLAPOT
TERMÉK TECHNIKAI ADATLAP
TECHNIKAI JELLEMZŐK
OCRATOSSZIN A PÁRATARTALOM ALLERGÉNEK
ESPRESSOBAR INTENZÍV
...
Confettura Extra di Pera Coscia és kiváló
méh a Tilia. Hozzáadott cukrok és
konzerválószerek nélkül. Csak friss, szezonális
gyümölcs és saját készítés...
Kolumbiában, ahol a földhöz való hozzáférés nagyon egyenlőtlen, számos kis termelő egyesül, hogy ízletes regionális kávékat készítsenek, amelyek a kor...
A La Vega (Cundinamarca megye, Kolumbia) magas hegyekben található az El Tinto családi gazdaság kávéfája. Carlo és családja itt ősi tudást örökít át, ...
KLASSZIKUS KÁVÉMIXTURE SZEMES KÁVÉ 1 KG
CSOMAGOLÁS 1 KG
Napoli Espressa
Sűrű Keverék
Krémes Keverék
Különleges Kézműves Keverék
Művészet Keverék
Napol...
Június végén és július első felében a hegyi vadgesztenyefák virágzásából származik, egy folyékony méz, amely rendkívüli sokoldalúsággal rendelkezik. E...
Confettura Extra di Albicocca Ievulese és
prémium Trifoglio méz. Hozzáadott cukor és
konzerváló szerek nélkül. Csak friss, szezonális
gyümölcs és sajá...
A Comptoirs de Normandie egy elkötelezett vállalat, amely a méltányos kereskedelem és az autentikus, ökologikus termékek népszerűsítése mellett áll. N...
Fedezze fel a Bumbogo kávé természetes intenzitását, amely ritkaságnak számít a ruandai kávék között. Gondosan, Ruanda fenséges hegyeiben termesztve, ...
A 44 egy hagyományos normand recept. A Flaguerie 44-et kávészemek, narancs és szegfűszeg áztatásával készítik cider pálinkában, legalább 44 napig.
br...
A likőrök családjának nagy klasszikusa! A Patxaran után úgy döntöttünk, hogy kifejlesztjük a saját mentalikőr receptünket.
Míg likőr sorozatunk inkáb...
A szeszes ital: Az Italicus egy ízletes, 100%-ban olasz likőr, amely feldobja estéit, és meglepő Spritz-eket készít! Ehhez nem szükséges más, mint 1 a...
Fenyőbimbó likőr a Haut-Doubs-ból
A Mr. Armand GUY által 1902-ben feltalált likőr gyógynövények és Pontarlier környékén gyűjtött fenyőbimbók desztill...
A Champagne régióban készült ez a RENDKÍVÜLI, VONZÓ és KIVÉTELES likőr, amely a Foléré növényből (más néven BISSAP) készül. Különlegessége a pinot meu...
A Champagne régióban készült ez a RENDKÍVÜLI, ELEGÁNS, VONZÓ és KIVÉTELES likőr, amely a COROSSOL növényből készül. Különlegessége a pinot noir, chard...
A Kalypso egy utazásra hívás. Négy különböző citrusfélét választottak ki, hogy komplexitást adjanak ennek a receptnek. A narancs és a grapefruit erejé...
Vad szilva, cukor, víz, alkohol és ánizs.
Kettős maceráció. Az első egy hideg kivonás. Ez egy háromhetes elő-maceráció a vad szilvákból 96%-os tiszta...
A Bidaia, a baszk "utazás", egyedülálló kubai rum. Három évnyi érlelés után Kubában, rumunkat Armagnac és Irouleguy Domaine Arretxea fehérboros hordók...
A likőrök családjában klasszikusnak számító Menta Egiazki-t az Egiazki-nál nagyon hamar úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk saját mentás likőr receptünke...
Legújabb termékünk a Jinkoa Egiazki, amely egzotikus ízeivel ugyanolyan kézműves és helyi, mint minden likőrünk. Egy kis történet: körülbelül harminc ...
A Patxaran Egiazki egy kézműves likőr, amely kiegyensúlyozott és kevésbé édes illatokkal rendelkezik, amelyek minden baszk likőr kedvelőt meggyőztek!
Megérkezett az europages alkalmazás!
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.