A drága bevonó kazánokban végzett manuális csokoládé bevonási folyamat automatizálására tervezték. A termék szivattyúzása nyomás alatti levegő segítsé...
Készítsd el saját csokoládéid, pralinéid, pasztáid vagy krémeid (Földimogyoró, Pisztácia, Mogyoró, Dió és még sok más...) kézműves módon ezzel az auto...
Kézműves csokoládés karamellünket Észak-Franciaországban készítjük műhelyünkben. Ez a rendkívül ízletes változat a kenhető karamellünk és a 55%-os Exc...
A hideg eljárással készült csokoládé szappan természetes és megfelel a Bio Earth Durable irányelveinek. Hideg saponálással készült, kakaó- és kókuszva...
A hideg eljárással készült Csokoládé szappan természetes és megfelel a Bio Earth Durable irányelveinek. Hideg saponifikálással készült, kakaó- és kóku...
Fedezze fel a csokoládé élvezet végső formáját csokoládéolvasztó gépünkkel, amely csap formájú. Tökéletes fagyizók, pékségek és édességboltok számára,...
Csokoládé Mini Kekszek fagyasztott joghurt feltétként. A népszerű és különleges feltétek jó választéka a fagyasztott joghurttal való kombinálásra font...
Teljes vonalak elosztása és telepítése a csokoládé- és cukrásziparban világszerte. Különösen ipari teljes bevonó vonal. Spanyol partnerünk a csokoládé...
•Képes adagolni: bonbon, likőrös bonbon és praliné bonbon.
•A csokoládé akár 3 mm vastagságú szilárd részecskéket is tartalmazhat.
•A modell a termelé...
Bár a hagyományos bevonó kazánok a csokoládéipar leggyakrabban használt bevonó berendezései, a szakképzett operátorok iránti igény és a kiürítés nehéz...
A drága bevonó kazánokban végzett manuális csokoládé bevonási folyamat automatizálására tervezték. A termék szivattyúzása nyomás alatti levegő segítsé...
100 kg/s-ig terjedő formázott csokoládé gyártási kapacitás. Korlátozott területű kisvállalkozások számára készült. A hűtőtunnel csúszkás, többrétegű é...
Közvetlen hűtésű alagút szalagra csokoládé öntése. A hűtőalagút 2 hűtési zónával rendelkezik. A depositors szervomotoros függőleges mozgásúak. A depos...
Ossza meg vagy ajándékozza meg a boldogságot a Lindt Lindor lágy tejcsokoládé trüffelekkel. 1845 óta a Lindt mestercsokoládéi ötvözik tudásukat és a l...
A kakaóőrlemény a szakácsok vagy cukrászok számára készült, és lehetővé teszi, hogy kis mennyiségű tésztát készítsünk az ipari finomítókhoz képest.
Ez...
A golyós őrlés a csokoládé hígításának egyik technikája. A golyós malom keverőkarjai speciális, edzett anyagból készülnek. A csokoládépumpa és a három...
{"PRODUCTO":"TERMÉK\n•A töltelék forrón van injektálva.\n\nCARACTERÍAS DE LA MÁQUINA:\n•Gép csokoládé és/vagy lekvár töltésére hosszúkás péksütemények...
Megérkezett az europages alkalmazás!
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.