Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... kevesebb sót használjunk az előállítás során, mint más területeken. Ezért van az, hogy a mi Ibérico Bellota sonkánknak édes első benyomása van a szájban, ami a César Nieto termékekre jellemző. A 100% Ibérico Bellota César Nieto az 100% ibériai termékek intenzív ízét kínálja, a legjobb minőségben. Jellemző színe, amely a nagyon sötét lilától a rózsaszínig terjed, éppen a genetikai tisztaságának...
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... természetes marhabél. 100% természetes összetevők. Nincsenek mesterséges E-kódok. Tömeg: 0,280 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5 °C alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15 °C - 18 °C. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Hozzávalók: Ibériai makkal táplált sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje. Tömeg: 0,280 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... való érlelés, töltés, szárítás és érlelés. A kolbász előnyei A kolbászok gazdagok magnéziumban, foszforban, cinkben és káliumban. Energiaérték: 423Kcal / 1752KJ Zsírok: 35.4 g Telített zsírok: 10.1 g Szénhidrátok: 1.2 g Cukrok: 1.2 g Fehérjék: 26 g Só: 3.3 g...
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play