Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... Bellota D.O. Guijuelo a kiválasztott Ibériai Sertés keresztezéséből származik, elérve a 75%-os ibériai fajtát. A sertések kizárólag fűvel és makkhal táplálkoznak teljes szabadságban Salamanca és Extremadura legelőin. Az állat elülső végtagjaiból készült termék előállítása teljesen hagyományos, a Torrevieja sóbányák természetes sóját használva. Guijuelo egyedi mikroklímája és több mint ezer méteres...
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... szárítás és érlelés. Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só Súly: 1,400 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra a javasolt hőmérséklet 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás és érlelés. Súly: 1,400 kg Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... sózókamrában egy napot töltenek el minden egyes friss darab kilója után, kontrollált hőmérsékleten, 3º és 5º Celsius között, és 75% és 85% közötti relatív páratartalom mellett. Fajta: 100% Ibériai Tápanyag: Bellota Címke: Piros Energiaérték: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Zsírok: 32.3 g Telített zsírok: 9.7 g Szénhidrátok: 1 g Cukrok: 0,5 g Fehérjék: 28.8 g Só: 3.6 g...
Spanyolország, Badajoz
...Szabadon tartott ibériai sertésekből származó paleták az Extremadura-i Dehesas területéről, amelyek kizárólag makkot fogyasztanak a montanera időszakában. A paletta érlelése meghaladja a 24 hónapot. Az ibériai makk ízletes íze kisebb formátumban.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play