Franciaország, Montelimar
A NOUGAT DIANE DE POYTIERS a francia kézműipar szívében helyezkedik el, és kivételes nougatok előállítására specializálódott, amelyek ünneplik Montélimar történelmét és ősi mesterségét, amely a nougat megkérdőjelezhetetlen fővárosa. Termékeink: Széles választékot kínálunk nougatokból, a klasszikus Nougat de Montélimar-tól, amely gazdag mandulában és mézben, a bio Nougat-ig, amelyet azok számára t...
Portfólió (154)
Franciaország, Arengosse
...Összetevők: Finomítatlan répacukor, természetes mentás aroma, kakaópor. Használat: Ideális forró italok édesítésére, desszertek megszórására, vagy süteményreceptekbe való beépítésre a csokoládé és a frissesség érdekében. Referencia:SUCRE00040B...
Portfólió (200)
Franciaország, Pégomas
A GAZIGNAIRE cég 1865 óta gyárt koncentrált aromás kivonatokat és természetes vagy biológiai ízeket, különös figyelmet fordítva a vanília, kakaó, kávé és tonkabab kivonatok előállítására. Több mint egy évszázada termékeink világszerte elérhetők az aromás ipar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar vagy az összetevők forgalmazói számára, 5 kg-tól több tonnáig. Történelmileg a növényi eredetű nyersanyagok...
Portfólió (181)
Franciaország, La Ciotat
Franciaország, Furiani
AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek. Több évvel ezelőtt a Giamme...
Portfólió (97)
Franciaország, Guérande
...Fedezze fel a Sichuan bors savanykás és csípős ízét, valamint a mocsári só virágának finom jódos ízét. Ideális fehér húsok és csokoládé alapú desszertek ízesítésére. A Sichuan bors a világ legismertebb „hamis” borsfaja. Már régóta jelen van számos konyhában, különösen a nagy séfekéiben. A Sichuan bors 2 fajtában kapható, zöld vagy piros: zöld, amikor még éretlenül szedik, piros, amikor megérik...
Portfólió (42)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Narancs, eper és málna ízesített rooibos, kókuszdarabokkal, málnával és narancshéjjal megszórva. Összetevők: Narancs, eper és málna, kókusz Illat: Narancs és piros gyümölcsök Ideális pillanat: Javasoljuk, hogy ezt a teát a nap bármely szakában fogyassza el. Ajánlott áztatási idő: Javasoljuk, hogy 3 percig áztassa forrásban lévő, 85°C és 90°C közötti vízben.
Portfólió (85)
Franciaország, Guignicourt
...Choux tésztából készült sütemény, amelyet ízletes, kakaóval ízesített forró krémmel töltöttek meg, és kézzel felvitt valódi fondanttal vontak be. •Pálmaolaj nélkül •Termékkód: 643 •Vonalkód: 3660133006439 •Súly egységenként: 90 g •Egységek kartononként: 18 •Kartonok raklapos elhelyezése: 8 karton x 18 réteg •Darabszám raklapon: 2 592 Használati tanácsok: A fagyasztóból való kivétel után távolítsa el a védőfóliát, és hagyja a terméket 3,5 órán át olvadni a hűtőpulton, pozitív hőmérsékletű hűtőszobában.
Portfólió (1)
Franciaország, L'union
... krémhez - Készítmények bavarois habokhoz (nagyon széles ízválaszték) - Készítmények vajkrémhez (tiszta vaj) - Mandulakrém keverékek - Változatos prémixek (sütemény, csokoládétorta, muffin, keksz, …) - Natúr vagy csokoládé génoise keverékek - Számos mix (habcsók, gofri, palacsinta, fánk, …) - Takarók (natúr vagy ízesített)...
Portfólió (12)
Franciaország, Paris
...nálunk mindent megtalál. Teáinkat gondosan válogatjuk a minőségük és kivételes ízük alapján. A fűszerek kedvelőinek bors választékunk áll rendelkezésre. Ha Ön a csokoládé szerelmese, akkor prémium kakaó választékunk Önnek készült. Olyan termelőkkel dolgozunk együtt, akik magas minőségű kakaóbabot termesztenek, ami gazdag ízű és aromájú csokoládékhoz vezet. Legyen szó intenzív étcsokoládéról, krémes tejcsokoládéról vagy finom fehér csokoládéról, nálunk minden ízlésnek megfelelően találhat valót. Fedezze fel fűszereinket is.
Portfólió (14)
Franciaország, Livry Gargan
A Burçak Baharat egy török vállalat, amely híres hosszú történetéről. Szakterületünk a különböző fűszerek (100 grammtól 25 kg-ig) gyártása és exportálása, beleértve a piros borsot, a kávét és a péksüteményekhez szükséges termékeket (tejszínhab, kakaó, édes vanillin, sütőpor, csokoládé szósz, keményítőfajták), gránátalma szirupot, almaecetet és szőlőecetet, valamint ízesített italokat. Termelők és...
Portfólió (46)
Franciaország, Champagnole
...gyümölcs limonádé, csokoládé limonádé, mirabella szilva limonádé, agávé limonádé, erdei eper limonádé, áfonya limonádé, fenyő limonádé, mangó limonádé, rózsaszín limonádé, narancs limonádé. Limonádéink Franciaországban kaphatók, és 25 országba exportáljuk őket....
Franciaország, Eguilles
A Fruidoraix gyár a calissonok gyártására specializálódott. Nagy gyártóhelyszínünkön lehetőséget biztosítunk a közönség számára, hogy felfedezze a cukrászat különböző hagyományos mesterségeit: a calisson tészta előállítása nyersanyagokból (dinnye, mandula, kandírozott narancs), a vízfürdőben való főzés, a formázás és a mázazás, valamint az ízesített nugátok, a húsvéti nugáttojások és néhány csokoládé édesség gyártása.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play