Franciaország, Outreau
A CHANNEL SEA FOOD egy Hauts de France-i vállalat, amely a tengeri termékek importálására és exportálására specializálódott. Csoportunk folyamatosan figyelemmel kíséri a genetikai kutatásokat és új fajok létrehozását, ami minket a piac egyik jelentős szereplőjévé tesz. Mindig figyelünk ügyfeleink igényeire, és nagy figyelmet fordítunk javaslataikra, hogy javítsuk termékeink minőségét. Több mint 3...
Portfólió (172)
Franciaország, Privas
...46 - Csomagolás: Üveg edény A szirupban eltett gesztenyék a gesztenye glazúrozásához használatosak. Mivel cukorszirupban áznak, hosszú eltarthatósággal rendelkeznek (5 év). A jó glazúrozás érdekében, hogy ízletes gesztenye glazúrt kapjunk, javasoljuk, hogy kövesse tanácsainkat, kattintson ide. Miután a dobozt kinyitotta, a gesztenyéket, amelyeket nem használ fel azonnal, tartsa a szirupban. Így...
Portfólió (41)
Franciaország, Ducy-Sainte-Marguerite
...A sötét mahagóni szín és a Pommeau de Normandie fényessége figyelemre méltó. Illata elegáns, lágy és vonzó, kandírozott gyömbérkenyér és aszalt szilva jegyekkel. Ízében kerek és lágy, főtt gyümölcsök aromáit szabadítja fel, egyensúlyos és összetett lecsengéssel. Hidegen tálalva aperitifként, normandiai sajtokkal és desszerttel is megállja a helyét. Bruttó súly: 1100g 6-os doboz súlya: 7kg...
Portfólió (57)
Franciaország, Avançon
...A Méz Ecet Fokhagyma & Kakukkfű a POCQUET APICULTURE egyedi alkotása, amely a méz édességét ötvözi a fokhagyma és a kakukkfű erejével. Ez az ecet ideális a saláták, pácok és főtt ételek ízesítésére. Minden csepp ebből a kézműves ecetből a hagyományos tudás eredménye, amely kivételes minőséget garantál. Finom és aromás ízével egy csipetnyi kifinomultságot ad az ételeidhez. A Méz Ecet Fokhagyma...
Portfólió (62)
...Különböző eperprofiljaink széles lehetőségeket ölelnek fel. A fej- és szívjegyek közötti egyensúly egy utazásra visz minket a frissen szedett eperhúsból egy lekváros profilba, amely a gyengéden főtt eperre emlékeztet.
Portfólió (50)
Franciaország, Arengosse
...gazdag ásványi anyagokban és ízben. Piment d'Espelette: Csípősséget és egyedi ízt ad, amely a Baszk régióra jellemző. Szárított Paprika: Édes és füstös ízt biztosít, amely tökéletesen kiegészíti a Piment d'Espelette-t. Sokoldalú Felhasználások: Fűszerezés: Ideális a grillezett ételek, húsok, halak és zöldségek megszórására. Pácolás: Tökéletes ízletes pácok készítéséhez húsokhoz és halakhoz. Befejezés: Adjunk egy csipetnyit főtt ételeinkhez az ízek robbanásáért. Referencia:VRACSELSUDOUEST...
Portfólió (200)
Franciaország, Baie-Mahault
...Fedezze fel friss tojásaink válogatását, amelyek szabadon tartott tyúkoktól származnak, optimális körülmények között. Tojásainkat gondosan gyűjtjük, hogy kivételes frissességet és magas minőséget garantáljunk. Esszenciális tápanyagokban gazdagok, így tökéletesek minden recepthez, legyen szó péksüteményekről, főtt ételekről vagy ínycsiklandó reggelikről. Rendeljen most, hogy élvezhesse friss tojásaink autentikus ízét és minőségét.
Portfólió (51)
Franciaország, Lamballe-Armor
...Frissen hámozott, félkarikákra vágott és blansírozott burgonya. Félkarika vastagsága 4 mm. 100%-ban francia eredet. Kemény húsú vagy lágy húsú fajta. 100%-ban természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és vegyi segédanyag nélkül. Friss termék, alacsony hőmérsékleten főzve, vákuumcsomagolva főzés és lehűlés után. Főzési módok: blansírozott, előfőzött, főtt Csomagolás: TER Technifil Nettó súly: 7 kg-os zsák Minőségmegőrzési idő: 12 nap...
Portfólió (17)
Franciaország, Montelimar
... Guérande sóval, 200 g-os tasakban, amely karton aljjal rendelkezik, és tartalmazza a nougatpapillókat. Hozzávalók: cukor, glükózszirup, méz, mandula, sós vajjal készült karamell (8,7 %), porcukor, burgonyakeményítő, élesztő nélküli kenyér (víz, olívaolaj, liszt), tojásfehérje, természetes vanília kivonat. Elkészítési mód: A mézet és a glükózszirupot üstben főzik, a tojásfehérjét főtt cukorral, vaníliával, mandulával és karamellel egészítik ki. Allergének: mandula, tojás, lehetséges nyomokban héjas gyümölcsök.
Portfólió (154)
Franciaország, Ploërmel Cedex
...A tükörtojás egy természetes, pasztőrözött és tartósítószer-mentes termék. Valóban, ez a termék só és zsiradék hozzáadása nélkül készült. Praktikus, a tükörtojás tálcában van, csak fel kell melegíteni. Francia tojások Csomagolás: 80 tükörtojásos kartonok...
Portfólió (52)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia lencsék, kacsazsír, comb Franciaországból, sertésszalámi Franciaországból, sertéskonzerv Franciaországból, bőr, főtt lé, fokhagyma, paradicsom, só, bors, fűszerek. SZAKÁCS TANÁCSA: Úgy döntöttem, hogy a lencsét Cassoulet módjára készítem el. Egyszerűen csak melegítsem fel egy földedényben a sütőben, ahol hozzáadok egy fél pohár vizet. Egy Minervois borral és egy enyhén fokhagymás zöldsalátával fogyasztom. A legenda szerint, ha január 1-jén fogyasztjuk a lencsét, egész évben pénzt hoz nekünk. Ha minden hónap elején fogyasztjuk, vasat hoz nekünk.
Portfólió (37)
Franciaország, Arles
...Guintrand Konzerv Tálalja a hideg paradicsomos sült cukkinit nyáron a grillezett ételek mellé. Tálalhatja melegen vagy felmelegítve is, az ízlése vagy az évszak szerint, hagyományos sütőben vagy mikróban, hogy főételként szolgálhassa fel. Hozzávalók: cukkini (58%), paradicsom (25%), ...
Portfólió (142)
Franciaország, Malataverne
...Vörösbor az előételekhez Az előétel során, ha egy húsos tálat szolgálunk fel, célszerű friss vörösbort kínálni, hogy tökéletes összhangot teremtsünk a két elem között. Amikor vegyes és ecetes salátát szolgálunk fel, válasszunk inkább tanninos vörösborokat. Vörösbort kínálni olyan halakkal, mint a tonhal vagy a vörös sügér, tökéletes ízharmóniát biztosít a ízlelőbimbóknak. Vörösbor a főételhez...
Portfólió (188)
Franciaország, Copponex
... és enyhén savanyú íz közötti tökéletes egyensúly a fogyasztók többségének tetszik. A Golden Delicious alma általában szép méretű, és híres sárga héjáról ismerhető fel. Húsának fehér színe egyszerre puha, lédús és jól édeselt. Kissé zölden a gyümölcs ropogósabb, és enyhe savanyú íze van. Ideális nyers ételekhez, mivel nagyon lassan oxidálódik. Sokoldalú alma, amely főtt ételekben is élvezhető, mint például a kompót vagy a klasszikus tarte tatin. Rágni: Igen Sütőben: Igen Pitében: Igen Főzni: Igen Öko-felelősségteljes gyümölcsösök: Igen Magas Környezeti Érték 3-as szint (HVE3): Igen...
Portfólió (19)
Franciaország, Grigny
...A vágott snidlinget szabadföldön termesztik és éretten szüretelik. Ezután válogatják, mossák, majd közvetlenül a fagyasztás előtt vágják fel. A snidling tökéletes fűszer a főtt ételekhez vagy salátákhoz. Számos recept létezik a vágott snidlinggel, könnyen beilleszthető levesekbe, omlettekbe, salátákba. És sok más konyhában is, csak képzelni és alkotni kell. CSOMAGOLÁS: 8 x 250g...
Portfólió (93)
Franciaország, Vernosc-Les-Annonay
...Az ardéchoise gesztenyeföld szívében, Roger Descours és leányvállalata, a CONCEPT FRUITS, 1975 óta műveli a gesztenye iránti szeretetet. Franciaország legjobb gesztenye fajtáit választjuk ki az ardéchoise területünkről és Európából. A gesztenyéket ezután a legszigorúbb IFS és BRC normák betartásával dolgozzuk fel a gyárunkban. Készre előkészítve, vákuum alatt főtt gesztenyéink választéka megfelel a legfinomabb ízlések elvárásainak. ​ A CONCEPT FRUITS főtt és hámozott gesztenyét kínál a hagyományos és bőséges konyhához. Puha és ízletes, csak fel kell melegíteni őket, hogy kiemeljük az ízeket.
Portfólió (16)
...A libamáj mellett széles választékot kínálunk készételekből is. Változatos készételeink a régiónk, a dél-nyugat ínycsiklandó tudását képviselik. Fedezze fel: Alicuit, kacsakonfit, pinty napfényben, kacsamanccsal készült cassoulet, borban főtt kakas, galambsaláta...
Portfólió (4)
Franciaország, St Vincent Rive D'olt
...Bíbor színű, narancsos reflexekkel, ez az ital málna és főtt szilva aromáit tárja fel, amelyet nagyon hidegen (10°C) kell felszolgálni aperitifként, de desszerttel is.
Portfólió (5)
Franciaország, Aboncourt-Gesincourt
... diverzifikációt a mettonnal a cancoillotte-hoz és a gruyère de France IGP-hez. Ma a Pâturages Comtois tehát cancoillotte gyártó is. A Hauts du Val de Saône sajtkészítő szövetkezet évente 35 millió liter tejet dolgoz fel lágy és préselt főtt sajtokká. A szövetkezet a lágy sajtok 75%-át exportálja. Szakértelme lehetővé teszi, hogy nagyon rövid időn belül több mint 3 500 tonna lágy sajtot biztosítson az...
Franciaország, Carquefou
...* Terrinek: Kacsa máj terrine girolles gombával, sertés pofa terrine kacsamáj darabokkal girolles gombával, borjúhús terrine morille gombával. * Régi módszerrel készült fehér kolbász gombával, májjal, lazaccal, Szent Jakab kagylóval Téli termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: Toulouse-i kolbász * Fél sózott: lábszár, has, váll * Régi módszerrel füstölt: kolbász, lábszár, has, váll...
Franciaország, La Chapelle Sur Erdre
...FAGYASZTOTT HAGYOMÁNYOS ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT FŰSZERNÖVÉNYEK ÉS AROMÁK, FAGYASZTOTT GYÜMÖLCS, FAGYASZTOTT CITRUSFÉLÉK, FAGYASZTOTT BIO TERMÉKEK, IQF FŐTT RIZS, IQF TÖLTÖTT TÉSZTA, IQF FŐTT TÉSZTA, IQF FŐTT GABONAFÉLÉK.
... darabolva és csomagolva. Előkészített főtt zöldségek, amelyek meg vannak mosva, hámozva, fel vannak darabolva, majd vákuumcsomagolva és pasztőrözve. A biológiai zöldségek legalább 97%-ban biogazdálkodásból származó nyersanyagokból készülnek. Ez azt jelenti, hogy pontos környezetvédelmi kritériumoknak felelnek meg. Ezeket a termékeket az „AB” logó azonosítja.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play