Franciaország, Baie-Mahault
...Fedezze fel friss harcsa halunkat, gondosan kiválasztva a kiváló minősége miatt. Értékelve a puha és ízletes húsa miatt, tökéletes különféle kulináris elkészítésekhez, a szószos ételektől a grillezésig.
Portfólió (51)
Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
...Kézi halpucoló, amely mindenféle finom vagy mély bőrű halhoz alkalmazható: lapos halak (nyelvhal, rája stb.) és nagy friss vagy füstölt halfilék (trófea, lazac stb.). Két változatban kapható: - pengével (V358L) - vagy csak a bőrtelenítő talppal (V358S). A V358L gépen a vastagság beállítása a gép oldalán található fogantyúval lehetséges. A választható betöltő hengert a munkabiztonság és...
Portfólió (48)
Franciaország, Auray
Franciaország, Sannois
A Noor International, amelyet 2016-ban alapított Nisrine BARK, kulcsszereplőként pozicionálja magát a nemzetközi kereskedelem területén, és az afrikai piac számára különféle áruk és termékek beszerzésére és forgalmazására specializálódott. A nemzetközi kereskedelem terén szerzett kiemelkedő szakértelmünkkel és szilárd partneri hálózatunkkal a Noor International biztosítja a szupermarket termékek, ...
Portfólió (30)
Franciaország, Cessales
...A friss termékek (halak, sajtok, húsok, gyümölcsök és zöldségek...) kiszáradásának elkerülése érdekében egyre több szupermarket alkalmaz magasnyomású ködösítő rendszereket. A fúvókákból kibocsátott finom vízrészecskék ideális légkört teremtenek a termékek számára, így megakadályozzák azok dehidratálódását. Az élelmiszerek eltarthatósági ideje így megduplázódik. Az élelmiszerek súlyvesztesége...
Portfólió (42)
Franciaország, Arengosse
... enyhén füstös ízt ad, élénk piros színnel. - Kömény: Földes és enyhén citromos ízt biztosít. - Koriander: Friss, gyógynövényes ízt és enyhe citromos jegyet hoz. - 5 bors: Egy borskeverék, amely aromás komplexitást kínál gyümölcsös és fűszeres árnyalatokkal. - Kakukkfű: Aromás és enyhén fás ízt ad, amely a Provence-i gyógynövényekre jellemző. Sokoldalú felhasználás: - Fűszerezés: Tökéletes húsok, halak, zöldségek és rizses ételek ízesítésére. - Pácok: Ideális ízletes és aromás pácok készítésére. Referencia:SELVRACFOU...
Portfólió (200)
Franciaország, Maubeuge
... legkeresettebb, kivételes íze miatt. Friss íze tökéletes a nyársakhoz, mezze ételekhez, tajinokhoz, kuszkuszhoz vagy burgonyás ételekhez. Marokkóban a pörkölt őrölt kömény alapvető fűszer a terítékeken, és a sóval és borssal együtt használják.
Portfólió (33)
Franciaország, Saint Marcel Les Valence
...Kiállító karusszel 40 kosár kapacitással. Maximális terhelés kosáronként 2Kg. Termékkód: KIOSKREFRIGERE8204908 A Global Service Innovation örömmel mutatja be a hűtött automatát, amely ideális friss termékek (húsok, felvágottak, készételek, sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, halak, rákfélék és tenger gyümölcsei, készételek stb.) értékesítésére. Hozza létre automata boltját a saját...
Portfólió (158)
Franciaország, Saint Malo
...Friss vagy fagyasztott surimi rudakat kínálunk különböző csomagolásban (100 g-tól), amelyek a kiskereskedelmi és HORECA csatornákhoz, vagy ipari felhasználásra (tömegben akár 5 kg-ig) készülnek. Különböző minőségű receptek állnak rendelkezésre, és kínálunk clean label opciókat, amelyek nem tartalmaznak szorbitot, polifoszfátot, glutamátot, és természetes aromát használnak. Ez a típusú termék az Ön márkájára is elkészíthető. Ne habozzon megosztani velünk igényeit, és kérjen további információt termékeinkről!
Portfólió (43)
Franciaország, Paris
...Friss és fagyasztott formában elérhető. Elérhető méretek: S (1-3kg) M (3-6kg) L (6-20kg) S méret: 1-3kg M méret: 3-6kg L méret: +6kg...
Portfólió (29)
Franciaország, Caromb
...Szőlőfajták: A borász meglepetése Szőlőkora: 3-50 év Terroir: Agyagos-mészkő Szüret: Gépi Kóstolás: • Szín: világos • Első illat: Fehér virág • Második illat: Fehér gyümölcsök • Ízben: Friss és kerek, ásványos lecsengéssel, barack aromákkal • Közepes hosszúságú lecsengés (5/6) Étel-ital párosítás: • Halak, tengeri herkentyűk, Aperitifek…. Tárolás: 2-3 év Borászat: Kihúzás/Összenyomás, majd préselés és derítés, végül alacsony hőmérsékleten (16°C) történő erjesztés. 2 hét erjesztés, majd télen finom seprőn érlelés. Végül szűrés palackozás előtt inert gázzal.
Portfólió (4)
Franciaország, Lyon
Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
Az OCEANORD egy francia vállalat, amely friss és fagyasztott lazac és fehér hal kereskedelmére specializálódott Boulogne-sur-Mer-ben. 25 éve kínálunk ügyfeleinknek ASC és MSC tanúsítvánnyal rendelkező tengeri termékeket, valamint bio termékeket versenyképes árakon! Az OCEANORD gyors, szervezett és strukturált logisztikai előnyét kínálja, köszönhetően szakértői csapatunknak és a stratégiai elhelye...
Azonos termékek
MSC makréla
MSC makréla
Egyéb termékek
Bár
Bár
Portfólió (6)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Fin sajtolás. Alacsony hőmérsékleten történő erjesztés a gyümölcs aromás fiatalságának megőrzése érdekében. Finom seprőn érlelés inox tartályban. APPELLATION : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION : Csillogó, világos sárga zöldes reflexekkel. Intenzív, finom illat, virágos jegyekkel (gyepliliom, szőlővirág) és citrusfélékkel (grapefruit). Élénk, harmonikus és friss íz. ACCORD METS/VIN : Előételek, tengeri ételek, halak. TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C. Carton de 6 bouteilles de 75cl...
Portfólió (12)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3417960034490 Használati tanácsok: Halak, szószok, lencse, bab. Cukkini clafoutis recept 8 főre Előkészítési idő 1 óra - 5 g marhahús alaplé vagy 1/2 kocka leveskocka - 100 g víz - 800 g cukkini - 1/2 teáskanál kurkuma - Só - 3 tojás (140 g) - 2 ág kakukkfű - 100 g liszt - 400 g zsírszegény tej - Kis csokor snidling - 110 g friss kecskesajt - 30 g fekete olajbogyó A cukkinit megmosni...
Portfólió (114)
Franciaország, Malataverne
...Vörösbor az előételekhez Az előétel során, ha egy húsos tálat szolgálunk fel, célszerű friss vörösbort kínálni, hogy tökéletes összhangot teremtsünk a két elem között. Amikor vegyes és ecetes salátát szolgálunk fel, válasszunk inkább tanninos vörösborokat. Vörösbort kínálni olyan halakkal, mint a tonhal vagy a vörös sügér, tökéletes ízharmóniát biztosít a ízlelőbimbóknak. Vörösbor a főételhez...
Portfólió (188)
Franciaország, Nice
...Tengeri ételek rövidzárlatban Csak vad halászat a 34-es területről, Atlanti Közép-Kelet, Szenegál (Friss, Élő, Fagyasztott)...
Portfólió (6)
Franciaország, Saint-Etienne
A CENTRALE D, amely Saint-Étienne-ben található, élelmiszer-nagykereskedés szakemberek és magánszemélyek számára. A CENTRALE D széles választékot kínál élelmiszerekből és csomagolóanyagokból, mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára. A CENTRALE D-nél egy teljes élelmiszertermék választékot talál: - az Espaces Frais-ban: sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és halak, felvá...
Portfólió (187)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... gyümölcsösség intenzitása, a domináló ízek között megtalálható a gyümölcs, a banán, az alma, a kiwi és a zöld paradicsom, valamint a zöldséges aromák, articsóka és frissen vágott fű. Felhasználás halak, húsok (különösen vadhúsok), carpaccio és friss zöldségek kísérőjeként. Személy szerint, javaslom, hogy csepegtessünk olajat egy fokhagymával és paradicsommal dörzsölt pirítósra, vagy friss kecskesajtra, frissen őrölt borssal - Az olajmű 52 alkalommal nyert díjat az elmúlt 2 évben Spanyolország legjobb olaja 2016-ban érett gyümölcs ízben _ hagyományos olaj Legjobb...
Portfólió (198)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
...A tojások betakarítása decemberben történik, amikor a halak 1-2 évesek. Csak sózva, üvegbe töltve és pasztörizálva kerülnek forgalomba. Ez egy ropogós és ízletesen friss termék. Akár pirítósra, akár üvegben tálalva, a tojások színt adnak az étkezéseidhez. (nettó súly 80g) Referencia: PTOEUV Összetevők: Pisztrángtojás, Só Tenyésztés: Dordogne-i pisztráng Súly: 80g/180g...
Portfólió (18)
Franciaország, Marssac-Sur-Tarn
... péksütemények, halak, vendéglátóipari termékek, szendvicsek vágását... A hegesztett monoblokk keretre és rozsdamentes acélból készült mobil portálra alapozva, figyelembe véve az élelmiszeripar egészségügyi követelményeit, az MDA egy mobil asztalt kínál a rejtett időben történő rakodáshoz és kirakodáshoz. A nagyon magas nyomású KMT H2O generátor egység beépített vagy eltávolítható. A precíziós mechanikából...
Portfólió (57)
Franciaország, Ostwald
... ideális arány 1/3 ezen "jó" esszenciális zsírsavakból, amelyeket a testünk nem tud előállítani. Felhasználási tanácsok: ne melegítse! Használja nyersen hideg és meleg ételekhez (öntetek, pesto, saláták, halak, kenyérfélék, friss sajtok, zöldségek, rizs, tészta, makik ...) Bio kozmetikai anyagként is használható. Tartósítás: fénytől és hőtől védve, hűvös helyen (hűtőszekrényben vagy >15 fokon...
Portfólió (12)
Franciaország, Auxerre
... egyensúly, egy ásványos oldal, amely kiemeli a többi aromát, egy lenyűgöző fehérbor, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak. Kóstolás: Világos sárga szín. Gyümölcsös aromák. Friss és gyümölcsös. Borászat: Kerámiában történő érlelés és készítés. Étel-ital párosítás: kagylók, halak és fehér húsok. Alkoholtartalom: 13%. Tárolási idő: 3-7 év. Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban. Birtok: Domaine San Gavino. Elnevezés: Szépség Szigete. Évjárat: 2019. Szőlőfajta: Vermentinu. Kultúra: Mérsékelt. Címke: Földrajzi Jelzés Védett.
Portfólió (190)
Franciaország, Perpignan Cedex
...A Földközi-tenger medencéjéből származó majoranna fűszeresebbé teszi a mártásokat, leveseket, valamint a húsok és halak pácolását. Pompás ízt ad az étkezésekhez, különösen a burgonyás ételekhez. Ez egy különösen illatos növény, amelyet széles körben használnak aromaterápiában. A jó közérzet érdekében néhány friss majorannaág, olívaolajjal összetörve, majd leszűrve, kellemes masszázsolajat készít, amely segít az ízületek lazításában.
Portfólió (30)
Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Brue Auriac
... belépés egyszerre friss és kerek, gyümölcsös és finoman vaníliás jegyekkel, amelyek édes és telt érzést adnak, és hozzájárulnak a kellemes utóíz meghosszabbításához. Étel-ital párosítás: Halak, kagylók, rákfélék, sajtok Szerviz: 8-10°C Tartósítás: Most fogyasztható, vagy 3-5 éven belül Különlegesség: A Héritage de Saint Victor név a marseille-i Saint Victor apátság szerzeteseire utal.
Portfólió (7)
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
Franciaország, Rungis Cedex
...ARMARA: A tenger mestere. Tengeri termékek nagykereskedése Rungis-ban. Hal, friss tengeri termékek, kagylók és rákfélék, szép választék a vonalhalakból, szentjakab-kagylókból. Termékek a magas gasztronómiához. Szakértő a friss tengeri termékekben, kék halakban, trópusi halakban, rákfélékben, osztrigákban, kagylókban, filékben. Általános termékek a tengeri és édesvízi halak terén. "Armara...
Franciaország, Rungis Cedex
... számára, de egyben a finom halak szakértője Rungisban, széles választékot kínál friss halakból, amelyek a halárusok és éttermek számára készülnek. Csak tengeri termékek értékesítése a Rungisi halpiacon, szállítás nincs. A MAS a Rungisi M.I.N. szívében található, a Halpavilonban, és fenntartott területekkel rendelkezik az értékesítéshez. Megrendelés leadása 18:00 és 20:30 között, kizárólag telefonon a 01 46 87 55 42-es számon. Faxon elérhet minket a 01 46 87 20 02-es számon, vagy e-mailben a masfish@free.fr címen.
Franciaország, Massy
Üdvözöljük a JOMANY-nál, a megbízható tengeri termékek beszállítójánál. Cégünk a tengeri termékek nagykereskedelmi forgalmazására specializálódott. Kiváló kapcsolatainknak köszönhetően a halászokkal és egy korszerű gyártóüzemmel garantálni tudjuk ügyfeleinknek a folyamatos rendelkezésre állást, valamint a friss és fagyasztott termékeink minőségének teljes ellenőrzését. Bízzon a JOMANY-ban minden...
Portfólió (19)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play