Franciaország, Marseille
A SOMEXPORT 1994-ben alakult. Beszállítunk vásárlási központoknak, ellátóknak, de elsősorban Afrikának, a Karib-térségnek, az Indiai-óceán és Csendes-óceán ügyfeleinek, valamint a Közel-Keletnek. Száraz, friss és fagyasztott termékek import-exportjával foglalkozunk, több mint 300 francia és európai beszállítóval dolgozunk együtt. Az alábbi élelmiszeripari termékekre specializálódtunk: - Tejtermé...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
...A 100%-ban helyi ajándékcsomag. A csomag tartalmaz: 3 Popine felvágott (kolbász, lonzo, sonkás dió, coppa vagy szárított Aubrac marha) és egy üveg Petit Pont vörösbor (Pays d'Oc). A Popine: Nitritmentes felvágott, szeletelve és 100%-ban újrahasznosítható üvegben vákuumcsomagolva. 3 egyedi összetevő, hús, Guérande só és Kampot IGP bors. Tartósítószer nélkül a felvágott több hónapig eltartható a...
Portfólió (29)
Franciaország, Carpentras
...-ból - Egy kézműves terrine sertéshússal és borókával - Végül egy üveg kézműves krém, zöld olívával és Chorizo-val Kis + : A tökéletes box a felvágottak kedvelőinek, egy kulcsrakész box a borozáshoz! UGS:2200056000000-1-1 Súly:3 kg Méretek:35 × 26 × 10 cm Súlyra vonatkozó pontosítás: A termék száradásra hajlamos Hozzávalók: Sertéshús Franciaországból, sertészsír Franciaországból, só, dextóz...
Portfólió (16)
Franciaország, Caromb
...Szőlőfajták: Grenache 95%, Carignan 5% Szőlőkora: 12 év Terroir: Agyagos-mészkő Szüret: Gépi Kóstolás: • Szín: Intenzív rózsaszín • Első illat: intenzív fás jegyek • Második illat: érett piros gyümölcsök • Ízben: frissítő, ásványos és kerek • Hosszú lecsengés Étel-ital párosítás: • Fűszeres helyi ételek, • füstölt felvágottak • ízes grillezett ételek Érlelés: 2 év Borászat: Közvetlen préselés. A mustokat gyorsan lehűtik az aromák megőrzése érdekében. Természetes ülepítés hidegben. Gyors borászat és érlelés francia tölgyfélfahordóban.
Portfólió (4)
Franciaország, Castelnaudary
... előkeressem a Corbières-t vagy a Minervois-t, hogy kísérje. Ez Castelnaudary királyi étele, a helyi hagyományokból származik. A nevét a fazékról kapta, amelyben főzik: a cassole. A LEGENDÁJA: A cassoulet a középkorban született, amikor a chaurien-ek (Castelnaudary lakói) mártírok lettek egy ostrom során. Az élelem hiánya miatt összegyűjtötték és megfőzték az összes megmaradt hozzávalót, így született meg a híres cassoulet Castelnaudary-ból.
Portfólió (37)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Franciaország, Thérouldeville
...amely öt alapvető elköteleződésre épül: - Átláthatóság a környezeti hatásainkkal és azok csökkentésével kapcsolatban - A munkavállalóink munkakörülményeinek folyamatos javítása - Részvétel a helyi fejlődésben - Példamutatás minden partnerünk felé - Magas szintű minőség és biztonság fenntartása termékeink számára...
Portfólió (6)
Franciaország, Auros
...Francia fehér sonka fekete trufával a Périgord-ból Fehér sonka fekete trufával a Périgord-ból. Egy francia, kézműves és helyi trufás sonka. Párolva, saját levében készítve a gazdagabb ízért. 1/2 sonka 3,5 kg; minőségmegőrzési idő 20 nap. Finom, jól adagolt fekete trufa illat a Périgord-ból. Ünnepi termék, amelyet tálalhatunk chiffonnade formában a vacsorás előételekhez, tapasokhoz. Ideális a rendezvényei feldobására. Széles választékban kínálunk helyi kézműves sonkákat is: tanyasi sonka, só nélküli fehér sonka, Landes-i sonka stb... Ne habozzon, kérje el katalógusunkat és árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Marseille
... szállítás az egész Franciaország területén. Olasz specialitások és AOP sajtok beszállítója: AOP parmezán, mozzarella, gorgonzola, burrata, pecorino, olasz sonka, pesto. Többféle csomagolás és változatos formátumok minden szakember számára: tálcák, tasakok, edények, zsákok, dobozok, kartonok... Minőségi tanúsítványok: ifs broker, eco-cert bio, AOP. Helyi olasz termelők által tanúsított és AOP...
Portfólió (9)
Franciaország, la Trinité
...péksütemények, csokoládék, világ vizei, kávé és kávéfőzők, felvágottak, valódi prémium parmai sonka. Teljes mértékben rendelkezésére állunk minden tanácsadásra és esetleges találkozóra az Ön kényelme szerint. Szállítás: villák, jachtok, magánrepülők, prémium hajóutak.
Portfólió (3)
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
Franciaország, Lacaune
...1926-tól egy "Milhau" elkezdte a sertések tenyésztését és a felvágottak feldolgozását a Lacaune-hegység szívében, magaslati területen: megszületett egy új Lacaune-i felvágott. Később, 1967-ben, Yves Milhau átveszi nagyapja mesterségét, és műhelyeit a felvágottak fővárosában, Lacauneban, a helyi ízek szívében alakítja ki. Ma a 4. generáció folytatja a hagyományt, autentikus termékeket gyártva. A...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play