Franciaország, Castelnaudary
A helyi jelenlétre támaszkodva, Franciaország déli részén, a Groupe Rivière három generáció óta ízletes és innovatív készételeket tervez és készít, hagyományos francia receptek alapján. Természetes összetevőkből készült receptjei színezékek, tartósítószerek és mesterséges aromák nélküliek. Márkáin keresztül a Groupe Rivière kifejezi elkötelezettségét termékei minősége iránt és a társadalmi felelő...
Portfólió (56)
Franciaország, Sarrola-Carcopino
...A vaddisznó kolbász sertéshúsból készül, amely legalább 1 hónapig érlelődik. Minden darab súlya körülbelül 250g, hossza 20cm. Csomagolás: 5kg-os karton, körülbelül 25 darab Tárolás: maximum 18°C Minőségmegőrzési idő: 95 nap...
Portfólió (8)
Franciaország, Carpentras
...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket. ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász EZÜSTÉRME Száraz kolbász EZÜSTÉRME Édes chorizo Kis plusz: Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz! UGS:2200056000000-1 Súly:1,2 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
Portfólió (16)
Franciaország, Maubeuge
...Ez a kebab fűszerkeverék kifejezetten a húsok ízesítésére készült: bárány, pulyka, csirke stb., ízletes kebab (Shawarma vagy Döner) ízt adva nekik. Ez a kebab ízű kolbász fűszerkeverék szintén alkalmas a kebab nyársak fűszerezésére (foszfát nélkül). Egy BBQ kebab, nem! De kebab ízű kolbász, miért ne? Mivel a kebab nyárs nagyon népszerű, elképzelhetetlen volt, hogy ne kínáljunk kebab ízű kolbász fűszerkeverékeket. Különösen bárányhoz vagy borjúhúshoz és zsírosabb húsokhoz ajánlott, ez a fűszerkeverék hűen visszaadja a kebab hús ízét. Referencia: ART0030...
Portfólió (33)
Franciaország, Laissac
...Kézműves módon, a Laissac-i műhelyünkben készült ez a kolbász, amely szigorúan válogatott Aveyron-i tenyészetekből származik. Ez a kolbász nitritmentes, és csupán 3 összetevőből készült: hús, Guérande só és Kampot IGP bors Kambodzsából. Két hónapig érlelték (szemben az ipari kolbász 15 napos érlelésével), így ebben a kolbászban a valódi száraz kolbász ízét találja. Kézműves kolbász, amelyet mint...
Portfólió (29)
Franciaország, Auray
A PLASTOBREIZ és a PLASTOLOIR francia családi vállalkozások, amelyek több mint 45 éve támogatják az ipari szereplőket az öko-tervezésben és a műanyag csomagolások gyártásában a thermoformálás technológiájának segítségével. Egy tervezőiroda és a szerszámok integrált gyártása lehetővé teszi számukra, hogy nagyfokú reakcióképességet és rugalmasságot kínáljanak, hogy megfeleljenek ügyfeleik technikai...
Portfólió (384)
Franciaország, Castelnaudary
...ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Természetes bél, Só, Bors. És ennyi. 14,40€/Kg 500g nettó minimum termék Minőségmegőrzési idő: 6 nap, tárolandó 0 és 4 fok között. SZAKÁCS TANÁCSAI: Friss kolbász, amely ideális grillezéshez a barbecue-n vagy egyszerűen serpenyőben sütve. SZÁLLÍTÁS: A maximális frissesség érdekében kedden készítjük a kolbászt, hogy szerdán reggel (Chronofresh által) elküldhessük. Ezért szerdán reggel minden olyan rendelést elküldünk, amelyet kedden 15 óráig leadtak. Köszönjük megértésüket. Jó étvágyat kívánunk! Anthony Visentin és csapata SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
Franciaország, Yssingeaux
A Veegreen egy francia márka, amely Auvergne-ben található, és természetes wellness termékekre specializálódott. Küldetésünk: olyan minőségi és környezetbarát termékeket kínálni, amelyek tiszteletben tartják a természetet. Sauge Blanche: Fedezze fel a kaliforniai forrásból származó Sauge Blanche (Salvia Apiana) termékeinket. Palo Santo: Fedezze fel a Peruból származó Palo Santo termékeinket. A ...
Portfólió (15)
Franciaország, Ascain
...Halal marhahús kolbász, kézműves módon készült Andalúziában. Szárítás és érlelés a hegyek szélének hatására. Eladás darabonként / kartononként / raklaponként...
Portfólió (4)
Franciaország, Auros
...Laktóz- és gluténmentes száraz kolbász. Természetes bél hamuvirággal. Hagyományosan kézműves, házi készítésű, Périgord IGP dióval. Ezek a diók nagyon ízletesek. Igazi kedvenc.
Portfólió (31)
Franciaország, Wissous
...Füstölt Csirke Véres Kolbász (Kenhető Kolbászok) Ref: FINE003 Tartalom: 225 g...
Portfólió (186)
Franciaország, Malataverne
...Javasoljuk, hogy egy Grignan les Adhémar vörösbort szolgáljon fel egy marhahúsos Parmentier pitével. Zöldborsos kacsazsírral. Pácolt dámszarvas sült. Füstölt kolbász lencsével. Marhahús tartár. Zöldborsos kacsaterin. Chili con carne. A Grignan les Adhémar vörösbor Franciaországban, a Rhône-völgyben készül. Ajánlott 14 és 15 °C közötti hőmérsékleten felszolgálni.
Portfólió (188)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Franciaország, Canejan
... felszerelve, amely csatlakoztatható a meglévő audio rendszerhez. A piros fedél eltávolításával hozzáférhet a DIP kapcsolókhoz az üzenetek kiválasztásához (kolbász, szalámi és sajt, hal, péksütemény, cukrászda, pizzéria, vendéglátó, pizza és desszertek, fagylalt, gyümölcs és zöldség, sajt és tejtermékek, szám, beteg, ügyfél, elfogadás, foglalás, jegyértékesítés).
Portfólió (1543)
Franciaország, Saint-Etienne
Franciaország, Lyon
...210 gramm tiszta élvezet megosztásra. Egy kézműves szarvaskolbász, amely az autentikus vidéki ízeket tárja fel finoman fás aromáival, és minden vadhús kedvelőjét elvarázsolja. Ez a kolbász szarvas húsból (70%), valamint Bigorre fekete sertés sovány és zsíros húsából (30%) készült.
Portfólió (40)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják, tisz...
Portfólió (2)
Franciaország, Illkirch-Graffenstaden
... – E131 Pisztácia Zöld E102 – E131 Ibolya E122 – E131 A HÚSKÉSZÍTŐK KÜLSŐ SZÍNEZŐI Alsace Narancs E102 – E110 – E122 – E124 Por Sárga E102 – E124 – E132 Skarlát Piros E110 – E124 Frankfurti Sárga E102 – E124 – E132 Alkalmazások: szirupok, kolbász, merguez, bevonatok, italok, péksütemények, cukrásztermékek stb. *Ezek a színezékek kedvezőtlen hatásokat gyakorolhatnak a gyermekek aktivitására és figyelmére. ÁRAK ÉS MINTÁK KÉRÉSRE >...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Olajfából készült vágódeszka Olajfából készült konyhai vágódeszka Négyzet alakú Zöldségek, hagyma, petrezselyem, kolbász vágására használható, Alátétként is használható. Nagyon szép fa színek dimenziók 20x20x1.5cm +/-...
Portfólió (198)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL egy nagykereskedő, amely az alábbi területeken tevékenykedik: élelmiszerek, fagyasztott termékek, húsok, italok, felvágottak, valamint higiéniai termékek. Az NSA HALAL cég jelen van az ipari szektorokban és vállalati szövetségekben is. Széles termékválasztékot kínálunk, mindig vonzó árakkal, és mindig egy lépéssel a versenytársak előtt. Az NSA HALAL élelmiszer-nagykereskedőként Európáb...
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Franciaország, LA ROCHETTE
Henri Raffin egy 100%-ban családi vállalkozás, amely 1937 óta működik a francia Alpok szívében. Helyi szárazárukat gyártunk: száraz kolbászokat, száraz sonkákat, hagyományos kolbászokat és terrineket. Széles választékot kínálunk Savoie-i kolbászokból, valamint számos díjat nyert, hagyományos módszerekkel készült száraz kolbászokból, amelyeket a Concours Général Agricole versenyen is elismertek.
Portfólió (1)
Franciaország, Landeleau
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre. Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében. Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve. Étkezési ötlet: Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni: - vaj, gruyère sajt, sonka, tojás, - vaj, füstölt lazac, citromlé - sajt, saláta - kolbász - füstölt szalonna - apró zöldségekkel...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
Az MCR Equipements az étteremipari szakemberek számára készült berendezések és kiegészítők online értékesítésére specializálódott. Online értékesítés CHR berendezések, étteremipari eszközök, professzionális felszerelések éttermek, snack bárok, pizzériák, kávézók, gyorséttermek számára,... Az MCR Equipements boltjában megvásárolhatja éttermi hűtőberendezéseit: a mini bárhűtőtől a hűtőpultig, a jé...
Portfólió (188)
Franciaország, Layrac
... termékeket kínálni, amelyek megfelelnek az igényeiknek és szükségleteiknek. Működésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a kézműves vállalkozások rugalmasságával rendelkezünk, ami előny. Néhány húsáru: Burgundi, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Borjúpörkölt, Sertésborda Néhány felvágott: Vidéki pástétom, Vérkolbász, Fokhagymás kolbász, Chorizo, Toulouse-i kolbász, Chipolatas, Merguez A Marassé...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play