... Étkeztetés területein is tevékenykedik.
Az Yssingeaux-ban (Haute-Loire) található telephelyünk laboratóriummal és egy dedikált csapattal rendelkezik, amely a testreszabott termékek fejlesztésére összpontosít. Speciális szakértelmünk révén ez a laboratórium lehetővé teszi számunkra, hogy megkülönböztessük magunkat és bemutassuk tudásunkat különböző módokon, mint például csapataink érzékszervi...
A DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE egy családi vállalkozás, amelyet 1957-ben alapítottak. Hírnevét a régi provence-i Grive terrine receptjének elkészítésére alapozta. Más, eddig ismeretlen receptek, valamint a Délkelet-specialitások bővítették a jelenlegi termékválasztékot és hozzájárultak a vállalat fejlődéséhez. A Délkelet-specialitások alkotják termékkínálatunkat: provence-i terrinek, régi recept alapján készült terrinek, üvegben tárolt készételek, kísérő szószok, gyümölcs desszertek.
A VALETTE cég 1920 óta a Périgord-i libamáj és fekete szarvasgomba gyártására és értékesítésére specializálódott.
A VALETTE FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely autentikus és helyi ételeket kínál. Bőségesen készítjük el ezeket a termékeket, és tipikus dél-franciaországi ételekben, mint például a cassoulet, is kínáljuk őket. Termékeinket Franciaországban és külföldön is forgalmazzuk.
... szaküzletekbe.
Franciaország híres gasztronómiájáról, és a mi dél-franciaországi régiónk az egyik legismertebb a változatos és ízletes ételeiről. Családunk 1993 óta foglalkozik ízletes ételek készítésével ügyfeleink számára.
Szívügyünk, hogy kiemeljük a friss és házi készítésű termékeket a helyi termelésből. Foie gras, boudin, kacsamell... De legfőképpen a híres cassoulet, amelyet családi hagyomány...
A Dél-Nyugat szívében, Albigeois vidékén található, tevékenységünket prémium termékek, például libamáj, konfitált hús és cassoulet gyártására szenteljük, sok más mellett. Négy generáció óta friss termékeket kínálunk egész évben, a konzervjeink és ínycsiklandó csomagjaink mellett. Fedezze fel azonnal a Dél-Nyugat ínycsiklandó kacsamelljeit és konfitált libáit!
1987 óta az AGIS teljes mértékben a ízek iránti szenvedélyének szenteli magát. Az új receptek folyamatos létrehozása és a legjobb alapanyagok keresése egyedülálló kulináris tudás kifejeződése, amely a hagyományos főtt ételek és a világ konyhái szolgálatában áll.
Hagyományos tészták széles választéka (töltött és nem töltött), valamint különféle szószokat kínálunk termékeink gazdagítására. Töltött tésztáink nagy változatosságban elérhetők formák és színek tekintetében, és több mint negyvenféle különböző tésztát gyártunk, amelyeket kiválasztott szaküzletekben, mint például ínycsiklandó boltokban és vendéglátóknál, valamint a nagykereskedelmi forgalmazók...
A Taste of Provence vállalat hagyományos provence-i készételek gyártásával foglalkozik. A vállalat 100%-ban provence-i termékekből álló, változatos ételválasztékkal rendelkezik. Ezeknek a tipikusan provence-i tudással készült ételeknek köszönhetően a vállalat sikeresen megvetette a lábát a francia készételpiacon.
...) a Provence-i hagyományokban gyökerezik, de szereti az újításokat is, mind a termék, mind a csomagolás terén. Az idei újdonság a kenyérre kenhető különlegességeink és a hagyományos "gibassié" Provence-i recept összekapcsolásából született, amely egy olívaolaj alapú aperitif kekszet eredményezett, vaj és tojás nélkül, a Provence ízeivel, a Croq’ Apéro.
... merítenek inspirációt.
A vállalat ma körülbelül negyven, a szakmájuk iránt szenvedélyes munkatársat foglalkoztat, akik folytatják húsz helyi hagyományos tenyésztő munkáját: valódi partnerek, akiket a Maison Samaran választott ki és ellenőrzött a Midi-Pyrénées régióban.
2008 óta a Maison Samaran szeretné megőrizni az Íz kultúráját, miközben figyel a vásárlói igényekre. Így létrehoz egy Rôtisserie és Vállalkozás teret az új Victor Hugo téri boltjában, amely tanúskodik egy jövőbe tekintő hagyományos ház dinamizmusáról.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.