A drága bevonó kazánokban végzett manuális csokoládé bevonási folyamat automatizálására tervezték. A termék szivattyúzása nyomás alatti levegő segítsé...
Készítsd el saját csokoládéid, pralinéid, pasztáid vagy krémeid (Földimogyoró, Pisztácia, Mogyoró, Dió és még sok más...) kézműves módon ezzel az auto...
A hideg eljárással készült csokoládé szappan természetes és megfelel a Bio Earth Durable irányelveinek. Hideg saponálással készült, kakaó- és kókuszva...
A hideg eljárással készült Csokoládé szappan természetes és megfelel a Bio Earth Durable irányelveinek. Hideg saponifikálással készült, kakaó- és kóku...
Fedezze fel a csokoládé élvezet végső formáját csokoládéolvasztó gépünkkel, amely csap formájú. Tökéletes fagyizók, pékségek és édességboltok számára,...
Csokoládé Mini Kekszek fagyasztott joghurt feltétként. A népszerű és különleges feltétek jó választéka a fagyasztott joghurttal való kombinálásra font...
Teljes vonalak elosztása és telepítése a csokoládé- és cukrásziparban világszerte. Különösen ipari teljes bevonó vonal. Spanyol partnerünk a csokoládé...
•Képes adagolni: bonbon, likőrös bonbon és praliné bonbon.
•A csokoládé akár 3 mm vastagságú szilárd részecskéket is tartalmazhat.
•A modell a termelé...
Bár a hagyományos bevonó kazánok a csokoládéipar leggyakrabban használt bevonó berendezései, a szakképzett operátorok iránti igény és a kiürítés nehéz...
A drága bevonó kazánokban végzett manuális csokoládé bevonási folyamat automatizálására tervezték. A termék szivattyúzása nyomás alatti levegő segítsé...
100 kg/s-ig terjedő formázott csokoládé gyártási kapacitás. Korlátozott területű kisvállalkozások számára készült. A hűtőtunnel csúszkás, többrétegű é...
Közvetlen hűtésű alagút szalagra csokoládé öntése. A hűtőalagút 2 hűtési zónával rendelkezik. A depositors szervomotoros függőleges mozgásúak. A depos...
Ossza meg vagy ajándékozza meg a boldogságot a Lindt Lindor lágy tejcsokoládé trüffelekkel. 1845 óta a Lindt mestercsokoládéi ötvözik tudásukat és a l...
A kakaóőrlemény a szakácsok vagy cukrászok számára készült, és lehetővé teszi, hogy kis mennyiségű tésztát készítsünk az ipari finomítókhoz képest.
Ez...
A golyós őrlés a csokoládé hígításának egyik technikája. A golyós malom keverőkarjai speciális, edzett anyagból készülnek. A csokoládépumpa és a három...
{"PRODUCTO":"TERMÉK\n•A töltelék forrón van injektálva.\n\nCARACTERÍAS DE LA MÁQUINA:\n•Gép csokoládé és/vagy lekvár töltésére hosszúkás péksütemények...