A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Eze...
A gasztronómia szolgálatában 1936 óta, a Coudène ma már Európa vezetője a „tőkehal brandade” terén, sikeresen diverzifikálta tevékenységét egy dél-francia specialitásokból álló termékcsalád létrehozásával: tőkehal brandade, Parmentier, tapenade, padlizsán kaviár, halleves, rouille, aioli... és az összes új kenhető finomság.
A Romanzini a francia szakértő a konzerv csigák, kagylók és töltött csigák előkészítésében... A csiga családi ügy. A Romanzini 1921 óta hű a puhatestűekhez: natúr csigák, szószos csigák, csigás főételek, csigás falatkák, petrezselymes vaj, kagylók, békák, natúr csigák, konzerv csiga receptek, fagyasztott vagy hűtött csigák. Különleges készítményeket is kínálunk: kagylók, főzött kagylók és békák, a...
A Micéli cég szakértő a területén, egy ősi tudás és szakmai tapasztalat örököse. Egy emberléptékű vállalat, amely a legjobb szardíniákat válogatja és dolgozza fel a hagyomány tiszteletben tartásával. A Micéli termékei megtalálhatók a nagykereskedelemben, valamint a hagyományos forgalmazási csatornákban Franciaországban és Európában. Cégünk a legtöbb európai országban képviselteti magát. Ne habozzo...