Vörös céklaszeletek, édes-savanyú módon elkészítve az alsace-i hagyomány szerint. Ez a jellegzetes édes íz lágyítja és kiemeli a cékla ízét.
Hozzával...
Íz: Mangó, Rózsaszín Grapefruit, Lime, Dinnye, Ananász
Formátum: 70 x 90 mm
Minőségmegőrzési idő
megfelelő tárolás mellett 10-12 hónap
kb. 12 g FORM...
Az Alélor megkönnyíti az aperitifet ezekkel a ropogós uborkákkal, amelyek készen állnak a fogyasztásra! Friss uborkák rudakban, egy ősi alsace-i recep...
"Rafraichir" egy gyümölcsöt egy kulináris gyakorlat, amely során egy kis alkoholt öntenek a gyümölcs szirupjába, hogy kiemeljék az ízét, miközben egy ...
SZÁRAZ MAGVAK NÉLKÜLI SZILVA
Elérhető osztályok: Magas, Első
Frakció: 160-180 / 1kg
Eredet: Üzbegisztán
Típus: Spanyol
Csomagolás: 5 | 10kg kartondobo...
Sima Forma
Fényes és Magas Minőségű
Exportálásra Alkalmas
CSOMAGOLÁS
30x40x21 - Kartondoboz
30x50x17 - Bolha Karton
30x40x21 - Padlóterv
30x50x17 - Pa...
Friss ecetes uborkák, hagyományos alsace-i recept szerint készítve, amely ügyes egyensúlyt teremt az ecet és a cukor között, hogy egy finom édes-savan...
Egy étel, amely klasszikus hozzávalókból készül, friss és ízletes elkészítéssel. Ez az étel, amely a Egadi-szigetekre jellemző, a legjobb tonhalat has...
Közepes/mérsékelt méretű friss biokornichonok, amelyek egy hagyományos alsace-i recept szerint készülnek, amely ügyes egyensúlyt teremt az ecet és a c...