A Henry Lamotte GmbH kizárólag Németországban forgalmazza a Pearl River Bridge márkájú szójaszószokat.
A szójaszósz egy természetes, hagyományos erje...
Funkcionális Szója Fehérje Koncentrátum
A VEGACON 70 SJ egy funkcionális szója-fehérje, amely génmódosítás-mentes szójababból (NON-GMO) készült. Egy ...
Szójaszósz különböző változatokban
A szójaszósz egy természetes, hagyományos erjesztési módszerekkel készült ízesítő szósz.
Kínálatunkban megtalálha...
Szója fehérje koncentrátum
A VEGACON 70 egy teljes értékű szója fehérje, amely génmanipulációtól mentes szójababból (NON-GMO) készült. Egy speciális ...
Liszt és pirított szója granulátum keveréke szójakenyér és péksütemények előállításához, növényi eredetű fehérjeforrás.
Formátum: 25 kg
Adagolás: 100...
Szója viasz gyertyakészítéshez: A szója viasz a megoldás a tökéletes égésű és a tartályhoz jól tapadó gyertyához.
A lapos szója viaszunk ideális öntöt...
100% növényi, biológiailag lebomló és vegán
Könnyen kezelhető és önthető viasz
Tökéletesen visszaadott illatok
Hosszú élettartam
Nincs mérgező anyag a...
Ez a tiszta szója viasz öntött gyertyákhoz optimális felületi eredmény elérésére szolgál. Javasoljuk, hogy a viaszt 10% sztearinnal keverje, és 75°C-o...
A takarmányliszt, a kukorica feldolgozásából származó melléktermék, alapvető összetevője az állati táplálkozás tápanyagellátásának. A keményítő tartal...
A T65 liszt egy puha búzaliszt, amely kissé teljesebb, mint a T45 és T55 lisztek. Kevésbé finomra szitálva készül, ami lehetővé teszi, hogy a búzaszem...
Kínáljon fiatal állatainak gazdagított táplálékot a mi algyökerünkkel, amely jótékony hatással van növekedésükre és jólétükre. Antidiarrheális tulajdo...
Fokozza péksüteményeit, cukrászati termékeit, kekszeit, turmixait és tejtermékeit kiváló minőségű karob lisztünkkel. Tökéletes a termékkínálat diverzi...
A T170 rozsliszt egy teljes kiőrlésű liszt, amely megőrzi a rozs teljes szemét, beleértve a korpát és a csírát is. Jellemzője a nagyon sötét, szinte b...
Leírás: A T85 rozsliszt félig teljes kiőrlésű liszt, amelyet a rozs szemek mérsékelt átszitálásával nyernek. A finomabb rozslisztek, mint a T70, és a ...