Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Martina Franca
...A „Pecorino Affumicato” egy érlelt sajt, amelyet juhtejből készítenek, és természetesen búza fával füstölnek. Ez a sajt finoman fűszeres ízével és lágy állagával jeleskedik, ami tökéletessé teszi, hogy önállóan vagy sajttál részeként élvezzük. A „Pecorino Affumicato” egy kézműves termék, amelyet hagyományos módszerekkel és eredeti összetevőkkel készítenek. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiválóságának számít.
Portfólió (29)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Altamura Di Bari
...Az egyik legjobb szárított hús, amit készítünk, tipikus Puglia régióból. "Capocollo Pugliese"...
Azonos termékek
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Egyéb termékek
Soppressata
Soppressata
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Salumificio Bovo 1987 óta, Bortolazzi Massimo vezetésével, Veronában, kézműves termékek, mint például soppressa, szalámi, felvágottak, tekert szalonna, salamella, cotechino, friss hús, érlelt termékek. A Salumificio Bovo a választás mindazok számára, akik a legmagasabb minőséget és ízt szeretnék kínálni ügyfeleiknek, mivel a cég a vásárló kiváltságos partnerének tekinti magát, és a legjobb...
Olaszország, Thiene
A Risco élelmiszeripari gépek és rendszerek szállítására specializálódott, különösen a húsfeldolgozás területén. A Risco termékei közé tartozik egy széles választékú vákuum töltőgép kolbászokhoz és felvágottakhoz, teljes vákuummal működő töltőgépek sonkához, érlelt termékekhez és mortadellához, előkészítő vonalak, mint például húsdarálók és dagasztógépek, rendszerek darált hús tálcás...
Olaszország, Marciano Della Chiana
A KingoFood olasz kiváló minőségű termékeket kínál. Ilyenek például a Finocchiona IGP felvágottak, első osztályú húsok, melyeket sóval, borssal, fokhagymával és vadédesköménnyel ízesítenek. Vagy a barlangban érlelt pecorino, amelynek íze erőteljes hatást gyakorol. És a bor: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. A termékek szállítási ideje és módja nagyon fontos tényező. Olyan speciális szállítási rendszereket választottunk, amelyek hőszigetelt anyaggal és szintetikus jéggel biztosítják a termékek hőmérsékletének fenntartását akár kilencvenhat órán keresztül (4 nap).
Portfólió (10)
Olaszország, Cerreto D'esi
Bio gazdaságunkban félig szabadon tartott sertéseket nevelünk, biológiai módszerekkel, a állatjólétet helyezve előtérbe. A sertések kizárólag saját takarmányt kapnak, és nem alkalmazunk antibiotikumokat. Minden egyed a CE minősítéssel rendelkező feldolgozó üzemünkben kerül feldolgozásra. Különböző típusú kolbászokat, érlelt szalonnát, fűszerezett zsírt, sonkát, lonzát, lonzineket és guancialét...
...norcineria 1971 óta első osztályú, kézműves húsokat és felvágottakat kínál, folyamatos párbeszédben a megfelelő tenyésztőkkel. Ebből a mély munkából és szeretetből születik a különleges, magas minőségű kézműves felvágottak termelése, a tipikus érlelt kolbásztól a különböző fajtájú szalámikig, ízletes cacciatorinik, capocollo, culatello, lonza, pancetta és még sok más kínálatával. Olyan ínycsiklandó termékek készítése, amelyekkel kielégíthetik ügyfeleik és vendégeik ízlését.
... együttműködést teremtve a fogyasztókkal. Az ő kiváló minőségű gasztronómiai termékeiknek fenn kell maradniuk, hogy életben tartsák a hagyományokat. Az ízletes sajtművészetet friss és érlelt sajtokkal, valamint a hagyományos módon, hitelesen készített receptekkel kínáljuk, amelyeket megoszthatsz otthon a kívántakkal. A Bbuono olyan cégeket választott ki, amelyek tipikus, friss vagy érlelt termékeket állítanak...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play