Olaszország, Bergamo
Olaszország, Castellamare
Olaszország, Giuliano
...Farina "00", víz, Lievito Madre (természetes élesztő 0-ás típusú búzalisztből, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, mozzarella, friarielli, kolbász.
Portfólió (129)
...A Spianata Romana egy tipikus "lapos" formájú nyers kolbász. A masszában megtalálhatók a jellegzetes zsírdarabkák. Műbélbe töltik, és néhány hónapig érlelik. Édes vagy csípős változatban kapható, a masszához chili paprika hozzáadásával. Gluténmentes és tejtermékeket nem tartalmaz.
2006 óta a Sempre Ghiotti sikeresen működik a catering és vendéglátás területén, a legjobb szicíliai ételek receptjeit kínálva készételek formájában, amelyek kényelmesek a mindennapi használatra és ízletesek, mint a frissen készítettek. Készítményeink, amelyeket kiváló minőségű alapanyagokból állítunk elő, lehetővé teszik, hogy a Földközi-tenger minden eredetiségét néhány egyszerű lépésben tálalha...
Portfólió (45)
Olaszország, Mesoraca
...A kolbász az egyik legnépszerűbb felvágott Olaszországban, különösen Calabriában, ahol élénkpiros színéről és csípősségéről ismert. Szigorúan a sertés vállából és hasaaljából készül, amelyhez zsírt adnak, mindezt külön-külön darálják le, majd összekeverik a Calabriára jellemző fűszerekkel, mint a bors, a chili és a vadédeskömény. A masszát bélbe töltik és kézzel kötik meg, hogy létrejöjjön a...
Portfólió (19)
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISS ÉS ÉRLELT KOLBÁSZ, NYERS PROSCIUTTO, NDUJA, ÉDES ÉS FŰSZERES SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfólió (9)
Olaszország, Giarre
...Töltött pizzák gyártása ATM-ben, 30 napos eltarthatósággal az alábbi ízvariációkban: Margherita 450 g, Édes kolbász 500 g, Csípős kolbász 500 g, Virsli 510 g, Montanara 550 g, Vegetáriánus 550 g. Lehetőség van más töltelékek választására az ügyfél igénye szerint. Szállítás egész Európában.
Portfólió (7)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Reggio Emilia
...Parmigiano Reggiano DOP, Parma sonka, Hagyományos Balsamico ecet DOP és IGP, Zampone, Lambrusco bor DOC, Cotechino, Barozzi torta, Kolbász, Strolghino, Riccio di Parma paradicsom püré, Pignoletto bor, Spergola bor, Kóstoló doboz, Konyhai kiegészítők.
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Codogno
...A Felino kolbász egy ínycsiklandó felvágott, amelyet sertéshúsból készítenek. A nevét származási helyéről kapta, egy településről Parma megyében. A Felino kolbász magasabb fehérjetartalommal és alacsonyabb zsírtartalommal rendelkezik, mint a hasonló típusú kolbászok. Hagyományosan átlósan szeletelik, így ovális szeleteket kapunk, amelyek hossza körülbelül kétszerese a kolbász átmérőjének.
Portfólió (4)
Olaszország, Guidonia
...Hagyományos Calabrese kolbász, tiszta sertéshúsból, durván őrölve, sóval, természetes fűszerekkel és minőségi chilivel keverve, természetes bélbe töltve és körülbelül 45 napig érlelve. Körülbelül 300 g-os darab természetes bélben. Csomagolás: A.T.M. - S.V Tartósítószerek nélkül Gluténmentes Laktózmentes Színezékek nélkül...
Olaszország, Firenze
...Nduja di Spilinga üvegben A Nduja di Spilinga egy pikáns, kenhető kolbász, amely Calabria területéről, pontosabban Spilingából származik, a Monte Poro és Capo Vaticano lábainál található területről. És ebben a vidám településen készül ez a termék, szigorúan követve a helyi ősi hagyományokat. A nduját gondosan válogatott húsokból és a legjobb helyi paprikából készítik. A természetes érlelés után...
Portfólió (1)
Olaszország, GRUMO NEVANO NA
...Magas minőségű sózott juhbél az optimális kolbász textúrához és ízhez Átmérők: 14/16, 16/18, 18/20, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Minőségek: AA, AB, BC, Rövid Prémium sózott juhbéljeink magas minőségi szabványoknak felelnek meg: - AA Minőség: Körülbelül 95% juh tartalom, amely kivételes textúrát és a legjobb ízt biztosít. - AB Minőség: Körülbelül 60% juh tartalom, kiemelkedő teljesítményt nyújt. Erős textúra, egységes fehér szín, kiváló választék Különböző típusú kolbászokhoz alkalmas...
Azonos termékek
Kolbászburkolatok
Sózott juhbél
Egyéb termékek
Juh Sasings Hanks-ben
Sózott juhbél
Portfólió (2)
Olaszország, Potenza
Cégünk körülbelül harminc évvel ezelőtt alakult Potenzában, egy kis családi hentesüzletből, ahol kézműves módon kezdtük el a kolbász készítését, amelyet „Lucanica”-ként ismernek. A szenvedély és az igényes, eredeti termék iránti vágy hajtott minket, és a folyamatosan növekvő keresletnek köszönhetően született meg az ötlet, hogy létrehozzunk egy húskészítőt, hogy bemutassuk földünk jellegzetes...
1957 óta a Vitali család szenvedéllyel, a vásárlói igényekre való odafigyeléssel és a minőség iránti elkötelezettséggel valósítja meg a hagyományos hentes mesterséget. A modern gyártási technikák lehetővé tették számunkra, hogy tovább fejlesszük ezeket a jellemzőket, amelyek ma is, mint akkor, megkülönböztetik cégünket. A gabonát, amely takarmányként szolgál, saját földjeinken termesztjük. Kiváló ...
Portfólió (1)
Olaszország, Castel Guelfo Di Bologna
Több mint 40 éve a Capelli Húskészítő jelentős tapasztalattal rendelkezik a felvágottak előállításában. Ezekben az években a vállalat politikája mindig a minőség választása volt; ez vonatkozik a termékekre és a szolgáltatásokra, valamint a cég teljes szakértelmére és professzionalizmusára. Különös figyelmet fordítunk a termékek eredetiségére és a fogyasztók egészségére, éppen ezért fejlesztettünk ...
Salumificio Bovo 1987 óta, Bortolazzi Massimo vezetésével, Veronában, kézműves termékek, mint például soppressa, szalámi, felvágottak, tekert szalonna, salamella, cotechino, friss hús, érlelt termékek. A Salumificio Bovo a választás mindazok számára, akik a legmagasabb minőséget és ízt szeretnék kínálni ügyfeleiknek, mivel a cég a vásárló kiváltságos partnerének tekinti magát, és a legjobb felvágo...
Olaszország, Viterbo
...soha nem banális módon. Nagy inspirációt ad nekünk a területünk, hogy olyan felvágottakat készítsünk, amelyek szinergikusan párosulnak a kiváló minőségű termékekkel, mint például a Tuscia mézes kolbász, az aleatico szőlőfajtából készült főtt kolbász, és a Violone kolbász, amely szintén helyi. A legjobb nyersanyagokat és a legjobb segédanyagokat használjuk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy nagyon magas minőségi standardot tartsunk.
Portfólió (7)
Olaszország, Cremona
Az Antica Valle márka története egy generációról generációra öröklődő gasztronómiai hagyományból származik. Egy ősi tudás, amely a kiváló minőségre hat. Ez egy gasztronómiai művészet, a "felvágottak készítésének tudománya", amely a egyszerűség, az autentikusság és a valódiság nyelvén beszél. Mindig is szoros kapcsolatban állt szülőföldjével. A felvágottainkban kevés összetevő található, de mindeg...
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Cégbemutató Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy a valódi ízeket és illatokat elhozza az asztalokra, a mi földünkről. (Kalabria) Mindez négy kisvállalat együttműködésének köszönhető, akik saját szakterületükön szerzett tapasztalataikkal egy széles választékú, kiváló minőségű termékportfóliót hoztak létre, hogy ügyfeleinknek egyetlen csomagban nyújtsanak kiváló szolgáltatást. Exportőröket, ...
Olaszország, Crosia
Mirto Crosia 2013.10.05. Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy az igazi ízeket és illatokat elhozza az asztalaitokra a mi földünkről. Mindez négy kis vállalat együttműködésének köszönhető, akik saját szakterületükön szerzett tapasztalataikkal egy széles választékú, kiváló minőségű termékportfóliót tudtak létrehozni, hogy ügyfeleinknek egyetlen csomagban nyújtsanak kiváló szolgáltatást. Expo...
Olaszország, Sant'egidio Del Monte Albino
A felvágottainkat ügyes és tapasztalt kezek készítik, az ősi módszerek iránti szenvedéllyel és kézműves gondossággal, hogy reprodukáljuk a valódi ízeket és az autentikus hagyományok ízét. A gyártás során csak természetes alapanyagokat és összetevőket használunk, elsősorban válogatott húsokat, amelyek gondosan ellenőrzött tenyészetekből származnak, a táplálkozás kiváló minősége érdekében, kizárólag...
Olaszország, Cagliari
Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely főként szardíniai élelmiszereket exportál külföldre. Széles választékot kínálunk nagykereskedők, delikát boltok, éttermek és pizzériák számára stb. Termékeink közé tartozik: száraz tészta, beleértve a gnocchettit, spagettit és friss tésztát, mint a ravioli és culurgiones, seadas, sáfrány, olívaolaj és olívabogyó pástétom, sajtok és sajtkrémek, borok, különböző méretű sörök, akár hordóban is, édességek, likőrök, bottarga, trüffelkrém és trüffeles sajtok, felvágottak, köztük száraz és friss kolbász.
Olaszország, Scario
Cilento Hagyományos Termékei - Olaszország - Bio - Gluténmentes Felvágottak, Sajtok, Extra Szűz Olívaolaj, Bio Termékek, Gluténmentes Olajban Tartósított Termékek, Konzervtermékek, Ősi Gabonákból Készült Tészta, Giffoni Dió, Édességek, Likőrök, Kézműves Sörök, Panettone, Fragolino, Tonhal Extra Szűz Olajban, Szardellafilék, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kolbász, Soppressata, Pancetta...
Olaszország, Spinazzola
Minden felvágottunk a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, túlnyomórészt helyi forrásból vagy tanúsított olasz beszállítóktól, biztosítva ezzel, hogy azokat olyan emberek is fogyaszthassák, akik élelmiszer-intoleranciával rendelkeznek vagy egészségtudatos táplálkozást preferálnak.
Olaszország, Ginestra Fiorentina
A Salumificio Lombardi 1923 óta specializálódott toszkán tipikus felvágottak, különösen a friss kolbász, toszkán szalámi, toszkán finocchiona, csípős szalámi és toszkán pancetta előállítására; a cég bizonyítja alkalmazkodóképességét az új piacokhoz, különböző típusú és méretű felvágottak forgalmazásával, hogy kielégítse a GDO és a normál kereskedelem szereplőinek jelenlegi és jövőbeli igényeit...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play