Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
...Fejkupola, más néven dobozos fej, amelyet a fej húsából készítenek, és a sertés nemes részeivel egészítenek ki. A "régi disznóvágók" készítik, és ügyesen átörökítették a régi receptet. Enyhén citrommal és narancssal ízesítve, finom uzsonnaként vagy extra szűz olajjal és chilivel fűszerezve második fogásként. Ízletes.
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
A La Alimentari csoport 1970-ben alakult, és természetes béltermékek értékesítésére specializálódott, megfelelő tanúsítványokkal olasz és külföldi termékekhez. A La Alimentari csoport a sertés, juh és ló bél értékesítésére specializálódott, és magas termékminőséget kínál.
... felületekkel, prémiparhoz, ruházathoz, lakásdekorációhoz.
4. Sertés velúr klasszikus és különleges felületekkel ruházathoz.
5. Növényi cserzésű báránybőr és bármilyen más öko-cserzett és öko-felületű báránybőr (fémmentes, fehér cserzés, zirkónium stb.) ruházathoz, táskákhoz, kis bőráruhoz és könyvkötéshez.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.