Olaszország, Saviano
Cégünk kézműves módon, de a legmodernebb gépekkel készít durum búzából készült tésztát, teljesen kézműves feldolgozással, mint például a lassú és hosszú szárítás (kb. 3-4 nap) nagyon alacsony hőmérsékleten (40°-45°). A formák kizárólag bronzból készülnek, ami egyedi porozitást biztosít. Mindez a különleges búzadarabok kiválasztásával és mesterszakácsunk tudásával együtt egy egyedülálló terméket eredményez.
Olaszország, Gravellona Lomellina
...Cégünk ízletes snackeket készít éttermek, boltok, sörözők, bárok és klubok számára. Szinte mindenféle diót pörkölünk, sózunk és bevonunk (mogyoró, pisztácia, mandula, kesudió). A földimogyorónkat olasz fűszerekkel (oregánó, paradicsom és bazsalikom, parmezán sajt, zsálya és rozmaring) vonjuk be, így nagyon jól illik mindenféle italhoz, beleértve a bort is. A&J NUTS - szeretettel készült termékek....

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play