Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között megtalálhatók a ...
Portfólió (31)
Olaszország, Fidenza
...A fiocchetto a sertés combjának felvágásával készül. A híresebb culatellótól eltérően ez egy soványabb és finomabb ízű felvágott. Ebben a változatban fűszerekkel és aromákkal főzik, hogy eltérő ízt kapjon a hagyományostól.
Portfólió (54)
Olaszország, Mesoraca
... szétolvad a szájban. Ajánlott előételekhez, valamint első és második fogásokhoz, illetve pizzákhoz adalékként. Kategória: Calabrese felvágottak SÚLY: 500/500g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Campo Calabro
... felvágottak fizikai és organoleptikus jellemzőinek kiválóságát. A hagyományos tenyésztési technikáknak köszönhetően, amelyek a jóságot és az állat kiegyensúlyozott, fenntartható növekedését jutalmazzák, valamint a genetikai és környezeti tényezők kombinációjának köszönhetően, a kalábriai fekete sertés húsa rendkívül tápláló és puha marad. A kalábriai fekete sertés húsa valóban ajánlott a napi étrend...
...norcineria 1971 óta első osztályú, kézműves húsokat és felvágottakat kínál, folyamatos párbeszédben a megfelelő tenyésztőkkel. Ebből a mély munkából és szeretetből születik a különleges, magas minőségű kézműves felvágottak termelése, a tipikus érlelt kolbásztól a különböző fajtájú szalámikig, ízletes cacciatorinik, capocollo, culatello, lonza, pancetta és még sok más kínálatával. Olyan ínycsiklandó termékek készítése, amelyekkel kielégíthetik ügyfeleik és vendégeik ízlését.
Olaszország, Torre De Passeri
Olasz ipari hústermelés - Bárány, Juh, Kecske, Arrosticini, Sertés, Felvágottak - Halal tanúsítás Olaszország...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play