A Pasta Ravelli egy új módja a friss tészta élvezetének, amely csak a legjobb alapanyagokat választja, a parmai gasztronómiai hagyományok tiszteletben tartásával dolgozva fel őket, és azonnal lefagyasztva, hogy az asztalra hozza a főételek minden örömét: nincs tartósítószer, maximális minőség, olyan jók, mint a frissen készítettek. Sőt. Sokkal több.
Kezdőknek és szakembereknek szóló tanfolyamok, akik friss tészta gyártását szeretnék elindítani boltokban, műhelyekben, éttermekben és szállodákban. Tanfolyamaink nem egy névtelen tanteremben zajlanak, hanem egy valódi, működő laboratóriumban, így a valós termelési technikákat sajátíthatják el. Oktatóink a szakterület tapasztalt szakemberei, akik világszerte segítettek nekünk friss tészta boltok é...
tojásos friss tésztát készítő kézműves műhely, töltött tészta friss és szezonális alapanyagokból, sokféle formátumban, akár egyedi igények szerint, verhetetlen árakon!!! Mert számunkra a minőség és az eredetiség a valódi íz alapanyagai.... lépjen velünk kapcsolatba, teljes mértékben az Ön rendelkezésére állunk!!
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.