...Elliptikus rotoros szivattyúk, egész szőlő, zúzott szőlő és erjesztett szőlőhús átvitelére, ideálisak az élelmiszeriparban, alma, narancs, gyümölcs, hús, olajbogyó, szőlőhús, fügelevél, datolya és magas folyékonyságú félszilárd termékek szállítására.
A szivattyú "dupla kamrás" felépítése lehetővé teszi, hogy a csiga a legszélesebb részen táplálja a rotort, így nagyon kíméletes átvitel valósul...
...Rugalmas Rögzítők 8cm
Az elasztikus gyűrűk szintetikus gumiból készülnek és UV-ellenálló kezelésen estek át, hogy még gyorsabb rögzítést biztosítsanak, amikor rugalmas rögzítésre van szükség.
A Bandofix rugalmas szalaggal a szőlő, gyümölcs és mezőgazdasági rögzítési költségek akár 40%-kal alacsonyabbak, mint a hagyományos rögzítések esetében.
... alma (almabor), a gránátalma (friss lé), valamint általában a gyümölcs (friss lé) feldolgozására, és széles választékban tudunk kínálni berendezéseket, mint például: pneumatikus prések, fogadó/öblítő tartályok, szalagos szállítók, rezgő szállítók, láncos szállítók, csigák és helikális szállítók szőlő, alma, gránátalma, különböző gyümölcsök, szőlőhántás, szárak, szeparáló rendszerek, mint például...
A VIVAI LAZZARO SS AGRICOLA Saonara településben, Padova megyében található, és egy olyan faiskola, ahol cserepes növényeket árulnak, PVC burkolatban vagy dobozban, valamint gyökér nélküli vagy földlabdás formában, rózsákat, gyümölcs- és virágcserjéket, dísznövényeket - nagy- és kiskereskedelmi értékesítés, fák, gyümölcsfák, cserjék, sövények, populus, szőlő és még sok más. A Vivai Lazzaro közvetlenül foglalkozik dísznövények és gyümölcsdísznövények termesztésével.
...A vállalat 1969-ben alakult, mint vidéki pulykanevelde, fácánok, kaponok és tyúkok számára, ma pedig különböző zöldségek és idénygyümölcsök (mint például a többszörösen díjazott fehér őszibarack) termesztésével és asztali, valamint bor szőlő előállításával is foglalkozik. 2011-ben megnyitotta az "Corte Le Faraone" agriturizmust. Az épület hideg étkezést kínál, és sok friss, kézműves és helyi...
...Costoluto Fiorentino stb. megőrzését. A Centrale della Frutta büszkesége az ősi Termarina szőlőfajta helyreállítása, amely kereskedelmi lehetőséget talált a fehér és fekete szőlő, valamint a feldolgozott termékek értékesítésében, és a vörös őszibarack, egy másik ősi helyi fajta, amelynek revitalizálására a Centrale della Frutta projektet indított. Édes és a húsának jellegzetes piros színe miatt igazán egyedi termék, kiválóan alkalmas lekvárok készítésére.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.