... előkészítési arányokat, mivel a hígítás alulméretezése negatív hatással lehet a szerkezetre, megakadályozva a jég megfelelő kialakulását. A hígítás túllépése viszont jelentős károkat okozhat a granitálóban, hiszen emlékeztetünk arra, hogy a cukor fagyásgátlóként működik. Ha túl hígítjuk a granita előkészítőt, valódi jégblokkok keletkezhetnek, amelyek súlyosan károsíthatják a granitálók forgórendszerét.
Gluténmentes - GMO-mentes - színezékmentes - hidrogénezett zsírok nélkül - laktózmentes
www.officinegastronomiche.
... olasz gyümölcsöt használunk. Használhatók házi szódás gépekkel, vízgéppel, csapolt utókeverő rendszerekkel, palackozott vízzel, szűrt csapvízzel stb.
Koncentrátumok kannában vagy Bag in Box formában reggelikhez, rendezvényekhez, szállodai adagolókhoz, automatákhoz stb. Ezek a koncentrált szirupok nagyon könnyen használhatók: - kézzel csak adjunk hozzá sima vagy szénsavas vizet a koncentrált péphez, keverjük össze, és szolgáljuk fel pohárban vagy kancsóban. - Utókeverő gépekkel gyorsabb kiszolgálás vagy önkiszolgálás érdekében.
Granita koncentrátumok és ízesítő palackok fehér alaphoz.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.