ufs.country_names.RU, Moscow
...Természetes organikus szirup, amely topinambur léből készült. Nettó súly: 250 g Energiaérték 100 g-ra: 320 kcal Minőségmegőrzési idő: 24 hónap...
Portfólió (111)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kukorica magból készült, keményítő hidrolízis folyamatán keresztül, amilo-litikus fermentáló anyagok felhasználásával, majd a hidrolizátum szűrése, demineralizálás és forralás a száraz anyagok bizonyos súlyarányáig. Száraz anyag 100 g-ban, nem kevesebb: 77,6 g/g Szénhidrátok, %, nem kevesebb: 100 Zsírok, %: 0 Fehérjék, %: 0 Energiaérték, kcal/100 g: 310,4 Összetétel: Pátoka 100% / Szirup 100% Száraz anyag, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Összes hamu, % max: 0,40 Fruktóz %: 9,0 - 12,0 Maltóz %: 18,0 - 35,0 Glükóz, %: 36,0 - 42,0...
Portfólió (6)
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Mézeskalács kézzel díszített sütik Autók & Helikopterek. Gyűjtemény "GYERMEK" - Összetevők: liszt, cukor, méz, vaj (pasztőrözött tejszín, só), fehérje szirup (cukor, szárított tojásfehérje, természetes ételszínezékek [béta-karotin, sáfrány, klorofill, paprika esszencia, karamell, kék spirulina esszencia, karmin], pasztőrözött egész tojás, emelőanyag (nátrium-bikarbonát, nátrium-biszulfát, kukoricaliszt), kakaópor, őrölt gyömbér, fahéj, vanillin (természetes ízesítő), szorbinsav (tartósítószer). méret:: 7.87 x 5.98 x 5.08 hüvelyk Nettó: :100...
Portfólió (7)
ufs.country_names.RU, Penza
...A hőszigetelt főzőedény szirup, lekvár, habcsók és csokoládé bevonat készítésére szolgál. Különböző cukrászati masszák előkészítésére és melegítésére tervezték: - csokoládé bevonat; - szirupok; - töltelékek, lekvárok; - habcsók, lekvár; - forrázott tészta; - levesek, stb. 2000 literes térfogatú főzőedényeket gyártunk. A gyári állapotban keretkeverő, kaparókkal, DN40-es leeresztő szeleppel...
Portfólió (12)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...A termék pasztőrözött. Összetevők: Közvetlenül préselt VAD ÁFONYA lé 19%, édesítőszer – bio agávé szirup, víz. Tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok nélkül. Tartsa távol a közvetlen napfénytől, +2°C és +25°C közötti hőmérsékleten, és a relatív páratartalom ne haladja meg a 75%-ot. Tároláskor természetes üledék, pépes részecskék formájában megengedett. Fogyasztás előtt alaposan rázza fel. Felbontás után legfeljebb egy napig tárolja +2°C és +6°C közötti hőmérsékleten. A szavatossági idő 24 hónap a gyártás dátumától, amely a címke alján található. STO 65532222–007–2021...
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play