Spanyolország, Loja
... négyzetméteres létesítményünkben, amely kizárólag ennek a tevékenységnek van szentelve. Saját sonkaszárítónk van, ahol szárítjuk a lapockákat, ibériai lapockákat, érlelt sonkákat és ibériai sonkákat. Szárítónk a Poniente Granadino régióban található, ahol a kedvező éghajlati viszonyoknak köszönhetően olyan érlelt sonkákat készítünk, amelyek egyedi, finom és enyhén sós ízvilággal rendelkeznek. Meghívunk, hogy fedezd fel termékeinket, mint például felvágottak, ibériai felvágottak, sonkák, ibériai sonkák és egyéb rusztikus termékek, amelyek 1960 óta elbűvölik ügyfeleinket.
Olaszország, Marciano Della Chiana
A KingoFood olasz kiváló minőségű termékeket kínál. Ilyenek például a Finocchiona IGP felvágottak, első osztályú húsok, melyeket sóval, borssal, fokhagymával és vadédesköménnyel ízesítenek. Vagy a barlangban érlelt pecorino, amelynek íze erőteljes hatást gyakorol. És a bor: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. A termékek szállítási ideje és módja nagyon fontos tényező. Olyan speciális szállítási rendszereket választottunk, amelyek hőszigetelt anyaggal és szintetikus jéggel biztosítják a termékek hőmérsékletének fenntartását akár kilencvenhat órán keresztül (4 nap).
Portfólió (10)
Spanyolország, Coslada
Élelmiszer-elosztó és exportáló vállalat, amely nagyon magas minőségű kézműves termékeket állít elő. Az EU egész területére exportálunk Burgosi véreshurkát, Riojanoi kolbászt (édes és csípős), érlelt juhsajtokat, Wagyu hamburgereket, marhahús hamburgereket, a Duero folyó partjáról származó borokat és Rioja borokat.
Olaszország, Cerreto D'esi
Bio gazdaságunkban félig szabadon tartott sertéseket nevelünk, biológiai módszerekkel, a állatjólétet helyezve előtérbe. A sertések kizárólag saját takarmányt kapnak, és nem alkalmazunk antibiotikumokat. Minden egyed a CE minősítéssel rendelkező feldolgozó üzemünkben kerül feldolgozásra. Különböző típusú kolbászokat, érlelt szalonnát, fűszerezett zsírt, sonkát, lonzát, lonzineket és guancialét...
Spanyolország, Ponferrada
Az Embutidos Pajariel egy családi vállalkozás, amelyet 1945-ben alapítottak, saját gyártással rendelkezik, és hagyományos, magas minőségű húskészítményeket, például érlelt chorizót, barbecue chorizót és cecinát gyárt. Jelenleg az iparág két korszerű gyártóüzemmel rendelkezik, amelyek csúcstechnológiával vannak felszerelve, és a legfejlettebb, modern vállalatirányítási és minőségirányítási technikákkal kombinálva a Pajariel-t a mezőgazdasági élelmiszeripar kiemelkedő gyártójává teszik.
Spanyolország, Caldes De Montbui
Kiváló minőségű érlelt termékeket készítünk. Termékeinket a legjobb spanyol séfek ismerik el. Csillagtermékünk a longaniza (hasonló a szalámihoz vagy olasz szalámihoz), de lágy és nem savanyú ízvilággal. Új terméket indítottunk, a pulykából készült longanizát, amely a piacon az egyetlen 100%-ban pulykából készült termék. A Fuet és a chorizo nagy népszerűségnek örvend minden neves gourmet boltban Európában. Mi voltunk a sós longaniza cukorkák, valamint a gyümölcsökkel töltött longanizák bevezetői.
Spanyolország, Leon
... biztosítása számukra, amelyek elengedhetetlenek a híres érlelt húsunk megfelelő elkészítéséhez. Értékesítés beszállítóknak, hipermarketeknek, élelmiszerláncoknak és nagykereskedőknek; Érlelt húsunk értékesítése, sózott, szárított vagy füstölt formában. Szállítás csomagolt, szeletelt, kockázott vagy egész darabokban. Értékesítés vendéglátóipari szakembereknek; Különleges termékek, mint például különleges vágások vörös húsból, bárányból, malacból stb. Csak a legmagasabb minőséggel dolgozunk. Bármilyen kérdés, igény vagy probléma esetén keressen minket az info@taldabura.com címen.
Spanyolország, Caldes De Montbui
Hagyományos módon készítünk természetes sertés-, bárány- és marhahús-bélből a legjobb minőségű és származású nyers, főtt és érlelt kolbászok előállításához.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
...norcineria 1971 óta első osztályú, kézműves húsokat és felvágottakat kínál, folyamatos párbeszédben a megfelelő tenyésztőkkel. Ebből a mély munkából és szeretetből születik a különleges, magas minőségű kézműves felvágottak termelése, a tipikus érlelt kolbásztól a különböző fajtájú szalámikig, ízletes cacciatorinik, capocollo, culatello, lonza, pancetta és még sok más kínálatával. Olyan ínycsiklandó termékek készítése, amelyekkel kielégíthetik ügyfeleik és vendégeik ízlését.
Szlovákia, Michalovce
...sonkából húsfeldolgozó cégeknek, nagykereskedőknek, kereskedőknek. Nyersanyagok felhasználása kolbász, szalámi, főtt sonka, érlelt hús, felvágott, virsli, szalonna gyártásához. Melléktermékek, mint például belsőségek, csontok háziállat élelmiszerhez, sertésbőr és halbőr, halpikkelyek kollagén gyártásához.
... együttműködést teremtve a fogyasztókkal. Az ő kiváló minőségű gasztronómiai termékeiknek fenn kell maradniuk, hogy életben tartsák a hagyományokat. Az ízletes sajtművészetet friss és érlelt sajtokkal, valamint a hagyományos módon, hitelesen készített receptekkel kínáljuk, amelyeket megoszthatsz otthon a kívántakkal. A Bbuono olyan cégeket választott ki, amelyek tipikus, friss vagy érlelt termékeket állítanak...
Spanyolország, Huelva
Természetesen érlelt ibériai hús az andalúziai Sierra de Aracena régióból.
Spanyolország, El Prat De Llobregat-Barcelona
...Élő Bover csiga (Helix Aspersa) és Viñal értékesítése. Hazai termék. Csiga konzerv: Csiga vízben és sóban, hogy hozzáadhassa kedvenc szószához, Csiga szószban, Csiga pástétom, Csiga pisto-val, Euskal Herria és Navarrico csiga, Héj nélküli csiga hús. Ládák/tálcák csigák sütéséhez. Rioja Alta borok fiatal és érlelt változatai. Kézműves módon gyűjtött és csomagolt fűszerek és ízesítők. Mancha...
Portugália, Vila Verde
Magas minőségű érlelt húsok gyártásával foglalkozó vállalat, szigorú élelmiszer-higiéniai ellenőrzéssel. 15 éves tapasztalattal rendelkezik az érlelt húsok és vendéglátás piacán. Hízlalási rendszerben nevelt szarvasmarha és hagyományos eljárásban érlelt hús, amely garantálja a szaftosságot és azokat a tulajdonságokat, amelyek minősítik őket.
Spanyolország, Alicante
... időszakban. A mozgás és az étrend jelentős hatással van a hús ízére; a sonka 36 hónapig érlelődik. A minőségre, átláthatóságra és az ügyfeleink tájékoztatására összpontosítunk, és megfelelünk a 2017-ben előírt szabályozásoknak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play