Franciaország, AVIGNON
A Yétigel, 1989-ben alapított, ipari gyártóegység folyékony és fagyasztott édességek számára, amely a rugalmas műanyag csövek csomagolására specializálódott.
... vállalat mikrobiológiai ellenőrző laboratóriummal rendelkezik, folyamatosan ellenőrzi az alapanyagokat, a gyártás különböző fázisain keresztül egészen a végtermékig. A H.A.C.C.P. rendszer bevezetésével és a tanúsítási folyamat előrehaladott szakaszában a termelési folyamat fejlesztésére törekszik, így folyamatosan javítva a minőséget, a folyamatokat és minden munkatárs bevonását.
Belgium, Veurne
1978 óta a Mestdagh szeretettel készít kézműves mélyhűtött termékeket. Kínálatunkban a saját márkánk alatt minőségi falatokat és desszerteket árusítunk. Ezen kívül, az ügyfél igényei szerint exkluzív édes és sós készítményeket is készítünk privát címkével.
Olaszország, Comacchio
A Segel egy olasz családi vállalkozás, amely 1982 óta készít kiváló minőségű fagylaltokat és sorbeteket, kézműves módszerekkel és válogatott alapanyagok felhasználásával. A Segel termékeit a HO.RE.CA szektorban működő vállalkozásoknak, nagykereskedőknek és a GDO-nak kínálja, mind belföldön, mind nemzetközi szinten.
Portfólió (3)
Németország, Osnabrück
A fagyasztott joghurt az egyik kevés sikeres étkezési trend az utóbbi években, amely Németországban stabilan megerősödött, és évről évre jelentős növekedési ütemet mutat. Legyen része a kezdetektől fogva, és építse fel magának egy magas árréssel rendelkező fő- vagy kiegészítő termékválasztékot. Lenyűgözze ügyfeleit, és fedezzen fel új bevételi lehetőségeket! A yolibri business az Ön erős partnere...
Portfólió (10)
Portugália, Maia
... ellenőrző laboratóriummal felszerelve folyamatosan ellenőrzi a nyersanyagokat, a gyártás különböző fázisain át egészen a végtermékig. A H.A.C.C.P. rendszer bevezetésével és a BRC tanúsítással FAGYISOKAT, FAGYASZTOTT FRANCISINÁKAT ÉS 135 GRAMMOS BLOKKBAN KAPHATÓ KONCENTRÁLT ZSELATINT gyártunk, amely előnyösen helyettesíti a por zselatint.
Franciaország, Allonzier La Caille
... szereplője. A vendéglátás és a fagyizó partnereként a Glaces des Alpes-t a kézműves fagylalt legjobbjának biztosításáért ismerik el. A Glaces des Alpes kézműves alkotásai, gyümölcsfagylaltjai és sorbetjei kizárólag a professzionális ügyfelek számára készülnek.
Olaszország, Roma
... tanfolyam: Az 1. szintű tanfolyam azok számára készült, akik először lépnek be a fagylaltkészítés világába, és szeretnék elsajátítani az alapvető technikákat egy minőségi fagylalt elkészítéséhez. A tanfolyam időtartama: 40 óra (5 nap, napi 8 óra). Ár: 550,00 euró, áfával együtt. Fagylaltkészítő második szintű tanfolyam: A 2. szintű tanfolyam azok számára készült, akik már elvégezték az első szintet...
Olaszország, Coriano
A Crème Caramel Bio egy kézműves laboratórium, amely kiváló minőségű fagyit gyárt nagykereskedelmi értékesítésre. Az ötlet Marco Mazzotti mesterszakácstól származik, 1992-ben, Rimini tartományban. Részletesebben foglalkozunk a magas tápértékű és valódi minőségű kézműves fagylalt gyártásával és nagykereskedelmi ellátásával (a kalóriák 18%-25%-kal csökkentve a kézműves fagylaltok átlagához képest...
Portfólió (1)
Spanyolország, Malgrat De Mar
Alemany, SA egy 4. generációs családi vállalkozás, amely fagylaltok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Jelenleg termékeinket két részlegre osztjuk, figyelembe véve a különböző fagylalt típusok jellemzőit. Egyrészt, a Horeca Fagylaltok és Desszertek részlegünkből készítjük az Alehop fagylaltokat. Ez egy gluténmentes fagylalt, amely nem tartalmaz pálmaolajat, természetes színezékekkel...
Görögország, Thessaloniki
Több mint 40 éve a cég fa pálcás termékeket importál és forgalmaz, beleértve: Fagylalt pálcikák, Nyelv depresszorok, Bambusz nyársak, Fogpiszkálók, Pamut applikátorok, Cervikális kaparók, Gyantázó spatulák, Waffle pálcikák és Nyalóka pálcikák. Termékeinket élelmiszer-, orvosi-, higiéniai-, spa- és kozmetikai cégeknek kínáljuk Görögországban és Európában. Minden érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk a sales@astirsticks.com címen.
Olaszország, Caltagirone
A Zagara cukrászda a megfelelő választás mindazok számára, akik ízletes édességekre vágynak, amelyeket természetes összetevőkből készítenek. Ünnepi torták, büfé sütemények és még sok más, bármilyen eseményhez. Olaszországban és külföldön értékesítjük tipikus szicíliai termékeinket: Mandulás sütemények, színes sütemények, kézműves kekszek és még sok más. Catering szolgáltatást kínálunk az ünnepségekhez, emellett péksüteményeket is ajánlunk. Gyere és kóstold meg barátaiddal az Apericena-t, mindig udvariasságot és szakértelmet találsz nálunk. Látogass el a weboldalunkra és foglald le az eseményedet!
Spanyolország, Jijona (alicante)
Kézműves fagylalt- és nugátgyártás, több mint 40 éves tapasztalattal a szektorban. A legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk. Egy megalapozott és ismert márka.
Olaszország, Almenno San Bartolomeo
... szabadalmat kapott. Ez egy speciális rekeszes tároló, amely lehetővé teszi az ízek elkülönítését. A fagylalt mellett különleges csokoládé alapú termékeket is kínálnak, köszönhetően a Belgiumban szerzett tapasztalatoknak, nagy mestercsokoládék, mint Eduard Bechoux támogatásával, valamint prémium cukrászati termékeket, mint teljes kiőrlésű briósok, kekszek, félfagylaltok és plumcake. A Pasqualina Almenno San Bartolomeóban található, ahol a fő székhelye van, valamint Bergamóban és Porto Cervóban, ahol joghurt alapú termékeket is kóstolhatunk.
...amiért a Mondobart kellene választanod hivatalos beszállítóként a vállalkozásod számára: - minden szükséges ellátmány a fagylalt előállításához és értékesítéséhez - gyors és pontos szállítás - tanácsok a fagylaltgyártó berendezések karbantartásához - egyedi és személyre szabott termékek az igényeid alapján - minden általad kért termék elérhetősége, még ha nem is szerepel a katalógusban - a legjobb...
Olaszország, Caltanissetta
... osztályú gyümölcs. Ebbe a keretbe tartoznak a hagyományos ízek és az új termékek, amelyeket az évek során fejlesztettünk ki bárok, cukrászdák, éttermek, catering szolgáltatók és szállodák számára. A kezelt termékek: kézműves fagylalt 3 kg-os tégelyekben; kézműves fagylalt alap (UHT) Bag in Box (különböző ízekben), amely kész a keverésre, szobahőmérsékleten 12 hónapig eltartható; kész alap soft fagylalthoz; kávékrém, citromos granulátum jégkészítőhöz; sorbetek, trüffel, egyadagos félfagylaltok és parfaitok a HO.RE.CA. szektor számára.
Belgium, Bruxelles
... belga termelőket, akik már bizonyították tudásukat és szakértelmüket határainkon túl is. Folyamatosan új ízeket keresve, hogy minden ízlésnek megfeleljen, a Capoue végtelen számú ízt és eredeti fagylalt tortákat alkot, amelyek az Ön kívánságai szerint formálódnak.
Spanyolország, Vecindario (las Palmas)
...A Gustoso Gelato Gourmet 2014-ben alakult Roberta La Rocca, olasz mesterművész által, aki Bávaróba/Punta Canába hozta a magas minőségű olasz fagylalt készítését és értékesítését, tartósítószerek és színezékek nélkül. A Gustoso Gelato Gourmet több mint kétszázötven íze elbűvölte a legigényesebb ízlelőbimbókat, akik a Palma Real Shopping Village kézműves fagylaltozóját vagy a környék más értékesítési pontjait látogatják.
Olaszország, Coriano
... alkalmazunk. A fagyinkhoz nem használunk színezékeket, mesterséges aromákat vagy tartósítószereket, mert hisszük, hogy a fagyinak az ízélvezetet kell szolgálnia. Kiváló minőségű, természetes kézműves fagyit kínálunk, különösen ügyfeleink között találhatók fagyizók, bárok, éttermek és szállodák, amelyek tölcsérben vagy pohárban árulják a fagyit. A fagyiból desszerteket készítünk, mint például fagylalt...
Portfólió (1)
Németország, Ratingen
...Próbálja ki még ma gelatónkat, és győződjön meg róla személyesen. Biztosak vagyunk benne, hogy beleszeret a fagyinkba. Így könnyebben meghozhatja a döntést a tökéletes fagylalt beszállítóról. Lépjen kapcsolatba velünk most. Örömmel várjuk a hosszú távú partnerséget. SHOP-IN-SHOP MODELL NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT AZ ARGELATO SHOP-IN-SHOP MODELLJEL! Biztosítson plusz bevételt és hozzáadott értéket...
Németország, Neu-Ulm
Bio-alapkeverékek gyártója kézműves fagyasztott desszertekhez. Bio-ízesítő összetevők, mint például mogyoró-, pisztácia-, dió- és mandulapüré. Bio-gyümölcspürék, szemináriumok és fagyasztási technikák. A 32°Fahrenheit márkájú bio-fagylalt összetevők egyszerű lehetőséget kínálnak a kézműves fagylaltkészítők számára, hogy a legfinomabb természetes fagylaltot bio minőségben készítsenek. A 32°Fahrenheit bio-alapok és -paszták tökéletesen összehangoltak, és garantálják a telt ízű, stabil fagylaltot – természetesen emulgeálószerek, ízfokozók és színezékek nélkül.
Belgium, Meeuwen
Kézműves fagyizó. Minden nap friss fagylalt különböző ízekben, elvitelre és a fagyizóban is.
Belgium, Mol
... különbséget a fagylalt sűrűségében is észlelni lehet. Az ipari fagylalt körülbelül 500 g/liter. A mi tejfagylaltunk valamivel több mint 670 g/liter. Az ok az, hogy a tejszínhabban sok levegőt lehet verni, és a levegő a legolcsóbb alapanyag.
Németország, Berlin
Az Amoroso Fagylaltozó a legfinomabb házi olasz fagylalt helye, más néven Arte del Gelato. Természetesen vegán változatban is elérhető. Fagyasztott joghurt egy egyedi recept alapján és a legjobb házi eperöntet. Espresso+Co.
Törökország, Istanbul
...SPAGETTI FAGYI 'ÜDVÖZÖLJÜK. 2011. május 15-én alapított Spagetti Fagyi, Törökországban a fagylaltipar legkülönlegesebb és legjövedelmezőbb márkája. Az olasz Manheimm által felfedezett Spagetti Fagyi, elsősorban Németországban kezdett el terjedni, a fagylalt különböző bemutatási módjának köszönhetően a fesztiválok legkedveltebb standjaivá vált. A vaníliás fagylalt spagetti rudakként való préselése...
Belgium, Beerse
A COLAC egy gyártó, aki fagylalt alapanyagokat, csokoládé, karamell és gyümölcs készítményeket állít elő. A Colac a fagylaltok és sorbetek, péksütemények és tejtermékek területén tevékenykedik. A Colac termékei megtalálhatók joghurt, fagylalt, desszert és egyéb megoldásokban.
Belgium, Beerse
Fagylalt és fagylalt torták gyártója.
Olaszország, Settala
... termékek tanulmányozása, mint például a meleg fagylalt és a teljesen növényi fagylalt, új ízek létrehozása, például a limoncello, amely klasszikussá vált, csak néhány a elért eredmények közül. A kutatás ösztönzése a folyamatos kapcsolattartásból fakad az ügyfelekkel. A kutatási felelősök naponta rendelkezésre állnak, hogy technikai segítséget és támogatást nyújtsanak mind a nagyvállalatok, mind a kézművesek számára.
Olaszország, Costa di Mezzate
A habosított polisztirolból készült fagylaltos edények gyártása már évek óta jellemzi a Domogelt, ezzel márkánkat a szektor vezető cégei közé emelve. Ma széles választékot kínálunk, amely magában foglalja a standard és a testreszabott edényeket egyaránt. Fagylalt, torták és desszertek számára termosztatikus dobozokat, tálcákat, üvegeket, fagyasztókat és termoformált fagylaltos edényeket, poharakat, tálkákat, spatulákat és eldobható fagylaltos kiegészítőket gyártunk.
Franciaország, La Teste
...1935 óta az O SORBET D'AMOUR egy kézműves fagyizó. A vállalat a kézműves fagylaltok és sorbetek készítésére specializálódott. Több mint 100 ízű fagylaltot és sorbetet kínál. Az O SORBET D'AMOUR emellett fagylalt desszerteket (vacherin, norvég omlett, tiramisu...) és cukrászsüteményeket (habcsók, karamellkrém...) is kínál. Az O SORBET D'AMOUR a hagyomány és a modernitás ötvözésével kínál kiváló...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play