Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
... és helyi fajta, amely hozzájárul a termék magasabb minőségéhez), a CCPB által tanúsítva, palackokban és dobozokban, fekete/zöld olívabogyó pástétom, természetes citrom, chili, rozmaring, bazsalikom és fokhagyma ízesített olaj; asztali olívabogyók. Termékeinket magas minőségi és élelmiszer-higiéniai szabványok szerint állítjuk elő és palackozzuk. Az olívabogyók előkészítésének minden fázisát, a...
Portfólió (2)
Olaszország, Castelvetrano
olaj és asztali olívák feldolgozása, átalakítása és csomagolása Nocellara del Belice olívák nagykereskedelmi üvegekbe és éttermek számára kis vödrökbe, csomagolás turisták számára tasakban, zöld és fekete olívabogyó pástétom, fűszeres olívabogyó pástétom, articsóka, gomba és szárított paradicsom pástétom, darabolt articsókát is csomagolunk üvegben. Harmadik fél számára is csomagolunk és dolgozunk, ügyfél címkéjével.
Románia, Bucuresti
...csirke, pulyka, fürj, juh, csiga és mások), mind friss, mind fagyasztott formában - Konzerv minden típusban. Lehet hús, gyümölcs, zöldség, savanyúság, készétel, lekvár és mások - Felvágottak minden típusban: szalámi, virsli, sonka, kolbász, pástétom, mortadella és más típusok - Tejtermékek és tojás, tejpor, tej, sajt, sárga sajt, kecskesajt, kecskesárga sajt, tojáspor - Fűszerek minden típusban...
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
A Mosella pékség és cukrászda széles választékot kínál ügyfeleinek kenyerekből, péksüteményekből, cukrászati termékekből és édes finomságokból (krémesek, torták, sütemények, egyedi cukrászati termékek). Ezen kívül a Mosella hatalmas választékot kínál édességekből, csokoládékból és sós finomságokból, mint például quiche, sós falatkák, meglepetés kenyerek, Riesling pástétom és még sok más. Mindezt...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Portugália, Almargem Do Bispo
Cég, amely 1987 óta foglalkozik a sült malac feldolgozásával, egészben és darabokban. Most új, praktikus és vonzó csomagolásokkal, a háziasszonyok igényeihez igazodó formátumokkal. Hagyományos sült malacot kínálunk a portugál Negrais régióból, vákuumcsomagolt nyers malacot, sült malac sonkát, ultrafagyasztott sült malacot és ultrafagyasztott nyers malacot. Saját márkánk alatt egyedi termékeket is kínálunk, mint például malac pástétom, tőkehal pástétom, fokhagymás és fokhagymamentes változatban. - Igazi ínycsiklandóság.
Portugália, Olhao
Olhão-i hal konzerv és pástétom gyártó vállalat. Hagyományos módszerekkel történő termelés, mindig a nyersanyagok minősége és frissessége iránti figyelemmel. Sardínia, makréla, tonhal, tenger gyümölcsei pástétomokat, valamint sardínia, makréla, tonhal, tőkehal és lazac konzervet gyártunk.
Franciaország, St Medard D Eyrans
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
Belgium, Rochefort
... pástétom), strucc nektár, strucc tojások, strucc tollak, strucc bőr és bőráru. A strucc termékek 100%-ban természetesek. Lehetőség van a struccfarm meglátogatására, bolt és strucc termékek kóstolóhelyiségére.
Belgium, Gistel
A Laeremansnál a tevékenység kezdetben élő sertések vásárlására, levágásukra és saját feldolgozásukra korlátozódott. Most különböző termékeket kínálnak: Sonka, Főtt Kolbászok, Bacon, Szalonna, Pástétom.
Belgium, GULLEGEM
Csomagolás expandált polisztirolból. Ütésálló - hőszigetelő és szigetelő csomagolás - egyedi megoldások. Élelmiszer: Csomagolások hús, hal, osztriga, pástétom, sajt, fagylalt, meleg ételek, fagyasztott termékek, pralinék, boros üvegek stb. Előnyök: szigetelő, védő, könnyen rakodható, higiénikus. Nem élelmiszer: Csomagolás bútorokhoz, üveghez, elektronikai termékekhez, postai csomagolás. Előnyök...
Belgium, Noirefontaine
... lenyűgöző dekorációt kínálnak az ügyfeleknek. A cég emberi mérete lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan reagáljanak az ügyfél igényes kérésére, valamint a szállítási határidőkre. 65 különböző ízű pástétom. Tematikus terrinák, lélegzetelállító dekorációk. Mindig új ízek és innovációk keresésében.
Belgium, Florenville
... évek során a luxemburgi cég hírnevét alapozta meg. A termékpalettát széles választékú pástétomok egészítik ki: a Semois ínycsiklandó pástétom, a hagyományos pástétom, az Orval sörös pástétom és szezonálisan mindenféle vadpástétom. Ezek friss alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószereket, és magas hőmérsékleten sütik őket. E hagyomány tisztelete szakértelmet, képzett munkaerőt és számos lépést igényel a gyártás során.
Franciaország, Vroncourt
A Ouchy-i Bergerie közvetlen értékesítést kínál termékeiből. Ez biztosítja Önnek, hogy minőségi húst fogyasszon, amely a lorrai vidékről származik. Közvetlen értékesítés egész bárány vagy dobozban. Készételek üvegekben és juhhúsból készült felvágottak: kolbász, merguez, rillette, pástétom, szalámi. Pasztőrözött konzervételek: zöldséges navarin, paradicsomos pörkölt, Berger curry, tajine.
Románia, Satu Mare
A Piscicola SA egy 1999 óta működő társaság, amely több mint 300 hektáros területtel rendelkezik és több mint 20 éves tapasztalattal bír a területen. Édesvízi halakat tenyésztünk, mint például ponty, keszeg, harcsa, amur, fitofág, csuka, platik, süllő. Emellett fagyasztott termékeket és halfeldolgozókat is kínálunk, valamint különféle ételeket haltermékekkel (zacusca, pástétom, halászlé). Foglalkozunk halak importjával és exportjával is. Székhelyünk Satu Mare-ben, Romániában található.
Olaszország, Cagliari
Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely főként szardíniai élelmiszereket exportál külföldre. Széles választékot kínálunk nagykereskedők, delikát boltok, éttermek és pizzériák számára stb. Termékeink közé tartozik: száraz tészta, beleértve a gnocchettit, spagettit és friss tésztát, mint a ravioli és culurgiones, seadas, sáfrány, olívaolaj és olívabogyó pástétom, sajtok és sajtkrémek, borok, különböző méretű sörök, akár hordóban is, édességek, likőrök, bottarga, trüffelkrém és trüffeles sajtok, felvágottak, köztük száraz és friss kolbász.
Olaszország, Avola
... és ropogós édességeket. Citrusfélék héjából készült kandírozott gyümölcsök, amelyek sötét, fehér vagy tejcsokoládéval bevontak. Főtt és nyers sonka pástétom. A biancomangiare, akárcsak a krémes édességek, számos ízben elérhetők (28), ahogyan a torták előkészítői és a hideg instant krémek is.
Portfólió (1)
Olaszország, Città Di Castello
...szarvasgombás vaj, szarvasgombás rizottó, szarvasgombás tészta, szarvasgombás püré, fekete olajbogyó pástétom, csípős szósz, paradicsom szarvasgombával vagy gombával. Szárított szarvasgombák üvegben is kaphatók. Az éttermek számára kiváló vargányák és fagyasztott szarvasgombák állnak rendelkezésre. Umbri és toszkán borok. 1990 óta a Tartufi Bianconi szarvasgombás specialitásokat és szarvasgombás...
Portfólió (2)
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Belgium, Zemst
Az Ön minden igényt kielégítő friss élelmiszer partnere. Az Aro Products nagykereskedésként teljes körű minőségi termékpalettát kínál henteseknek, vendéglátóknak, szendvicsboltoknak és szupermarketek friss élelmiszer részlegeinek. Finom húsáruk: belga sonkák, külföldi sonkák, sózott és füstölt húsáruk, kolbászfélék (főtt és füstölt), szárnyasok. Pástétom: krém pástétomok, fél durva őrölt...
Belgium, Veurne
... révén a De Beauvoorder, amely eredetileg kézműves pástétom készítő volt, az évek során egy teljesen finomított termékpalettát fejlesztett ki. Emellett széles választékban kínál főtt sonkákat, sózott termékeket, szárnyasokat és főtt kolbászokat. A középpontban a minőség, az íz, a kulináris kreativitás és a frissesség áll. A frissesség, a De Beauvoorder egyik fő zászlóshajója. Nemcsak kiváló friss alapanyagokat használnak, hanem lehetőség szerint rendelésre is gyártanak, ami végső soron a termék javára válik.
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Franciaország, Cambiac
...Minden kacsánkat több mint 20000 m2-es területen neveljük. Családi gazdaság, amely önellátó tenyésztést folytat, fehér kukoricával tömve, engedéllyel rendelkező konzervgyár. Politikai irányelveink a tenyésztés minőségén és az állat élelmiszer-nyomon követhetőségén alapulnak. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Széles választékot kínálunk konzerv termékekből, amelyek kizárólag a mi tenyésztésünkből származnak: libamáj, pástétom, galantine, konfitált termékek.
Portfólió (1)
Olaszország, Castelverano
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Belgium, Mollem-Asse
... szobahőmérsékletű pástétomot és Ardenne-i pástétomot tartalmazott, különböző más ízekkel bővült. Jelenleg már 30 különböző pástétom létezik, mint például zöld borsos, paprikás, áfonyás, gombás, fokhagymás, almás, olívás, vadhúsos pástétom, ...
Belgium, Houthalen-Helchteren
Buva Húsáru termékei: Kézműves készítésű sült pástétom tiszta sertéshúsból. Sült csirke pástétom kizárólag csirke májból és csirkehúsból. Szárnyas pástétom borssal, kizárólag csirkehúsból készült. Húskenyér természetes. Húskenyér provanszi módra. Csirkehús kenyér természetes. Csirkehús kenyér provanszi módra. Vérkolbász. Grillezhető kolbászok.
Spanyolország, Zaragoza
A legjobb spanyol olívákat (Aragónból és Spanyolország déli részéből) választjuk ki, hogy garantáljuk a maximális minőségű olívákat. A José Lou termékcsaládot egy széles választékú savanyúság egészíti ki, hogy cégünket az olívák és savanyúságok beszállítójaként és forgalmazójaként elismertté tegyük. Mindig különbözőek. A José Lou fiai az idő kamrájában őrzik a hagyomány ízét, és megnyitják az ajtót az új, olívából készült gourmet alkotások előtt: olíva pástétom és olíva lekvár.
Franciaország, Ramillies
Fűszerellátók csirke fűszerek, mexikói fűszerek, merguez fűszerek, kolbászhús fűszerek színezékekkel vagy anélkül, barbecue kolbász fűszerek, pástétom fűszerek, száraz kolbász fűszerek, fokhagymás kolbász fűszerek, adalékanyagok sonkához. Csomagoló tálcák beszállítói cateringhez alumíniumból, műanyag tálcák, evőeszközök, élelmiszeripari tisztítószerek. Élelmiszeripari baktériumölők.
Belgium, Izegem
A családi K.M.O. gyorsan az egyik fontos szereplővé fejlődött a magas minőségű májpástétomok készítése terén, amely a tányérokra és terrinákba történő gyártásra specializálódott. Ma a POLCA körülbelül 35 különböző ízt készít durva vagy fél durva pástétomok, krémek vagy mousse-ok formájában. Bizonyos specialitások, köztük az almás pástétom, tovább erősítik a választék jó hírnevét, amely széles...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play