Olaszország, Giuliano
...A keserű csokoládés tortácska egy ízletes édesség, amely elbűvöli az érzékeket, tökéletes a csokoládé szerelmeseinek. Ez a finomság egy ropogós linzertésztából készült alapból áll, amelyet tökéletesen megsütöttek, hogy megadja azt a vajszerű és omlós érzetet, ami a szájban olvad. A tortácska szíve egy gazdag és bársonyos keserű csokoládé töltelék, amely intenzív és mély, és szublimális...
Portfólió (129)
Németország, Bad Camberg
...-" vagy "ropogós kenyér" lényegében egy extrudált csík, amelyet meghatározott hosszúságra vágnak és olyan alacsony nedvességtartalomra szárítanak, hogy hosszú eltarthatóságot biztosítson szobahőmérsékleten. Az extrudált lapos kenyér előnyei a következők: - Különböző gabonafélék keverékének használatának lehetősége a kívánt íz, textúra és tápérték eléréséhez - Hosszú eltarthatóság különleges tárolási környezet nélkül - Könnyű szállítás és használat különböző alkalmakra - Sokoldalú felhasználás; különböző feltétekkel fogyasztható, vagy szendvicsként két szelet között töltelékkel.
Portfólió (6)
Lengyelország, Kolbuszowa
...Csomagolásokat gyártunk, amelyek magas fényességgel és átlátszósággal rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a termék jobb bemutatásához, és lehetővé teszik, hogy a ropogós kenyér frissességét és ízét még tovább élvezhessük. A HASZNÁLT STRUKTÚRÁK: BOPPT/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/BOPPERLÁ...
Portfólió (91)
Németország, Dissen
...Próbálja ki sütésálló fűszereinket, amelyeket kifejezetten kenyerekhez és péksüteményekhez fejlesztettünk ki. Sütés előtt a nyers tésztadarabokat megszórjuk a fűszerrel. 200 °C-ig sütésállóak. Előnyök egy pillantásra: - Nincs deklarálható E szám - Nincsenek hozzáadott színezékek vagy tartósítószerek - Nincs monoszodium-glutamát - Nincs élesztő kivonat - Nincsenek hidrogénezett zsírok - Csak természetes aromák - Ropogós hatás...
Lengyelország, Brzozów
...tokoferolokat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek képesek semlegesíteni a szabad gyököket. & Nbsp; <strong> összetétel: </strong> pörkölt földimogyoró és nbsp; <strong> tápérték 100 g-ra </strong> energiatartalom 2527kJ/609kcal - 30%RWS*zsír 49g - 70%telített zsírsavak 9.3g - 46%szénhidrát 16 g - 6%cukrok 4g - 4%fehérje 26G - 52%nátrium 0.018g & lt; 1%*RWS - referenciaérték - élelmiszer referenciaérték és nbsp; <strong> alkalmazás </strong> szendvicsek, pirítós, kenyér kenésére.
Portfólió (781)
Lengyelország, Opalin
... termelnek, megőrizve a pizza természetes ízeit, és ropogós, ízletes fatüzelésű alapot biztosítanak. A "Pizza Oven Logs In Nets" használatával könnyedén elsajátíthatja a fatüzelésű főzés művészetét. A gondosan válogatott keményfák, mint a nyír, a kőris és a tölgy, biztosítják a folyamatos hőtermelést, és megakadályozzák a főzési hőmérséklet ingadozását. Akár otthoni pizza partit rendez, akár fatüzelésű...
Portfólió (231)
Franciaország, Aix En Provence
...A ROGER mindig nyitott formában sütötte a pirítósait és a kekszeit. A tészta szabadon kel a sütés során, így ropogós és könnyű állagot biztosít. Finom búzalisztből készült, enyhén vaníliás pirítósok, édes mazsolával megszórva, minden ínycsiklandó pillanatot kísérnek. Mazsolás Pirítós Összetevők: búzaliszt (búzaliszt, glutén), aszalt szőlő (11%), napraforgóolaj, cukor, tojás, élesztő, glutén, só...
Portfólió (31)
Olaszország, Guardiagrele
...Ciabatta kenyér készítésére szolgáló keverék, kiváló térfogatú, puha és nyitott morzsával, vékony és ropogós héjjal. Formátum: 25 kg Adagolás: 100%...
Portfólió (91)
Németország, Berlin
...A péksüteményeink frissek és a legmagasabb minőségűek. Széles választékot kínálunk a pékárukból, amelyeket hagyományos receptek és a legjobb alapanyagok felhasználásával készítünk. A ropogós kenyerektől a édes finomságokig – termékeink tökéletesek minden alkalomra. A péksüteményeink nemcsak ízletesek, hanem egészségesek is. Nem használunk mesterséges tartósítószereket, és figyelünk arra, hogy minden alapanyag fenntartható forrásból származzon. Élvezze a frissen sült finomságok ízét, amelyeket szeretettel és gondossággal készítünk.
Portfólió (128)
Litvánia, Kaunas
...Térjünk vissza az alapokhoz, és élvezzük az indiai kenyér, a "papadams" autentikus és eredeti ízét! Enyhén sóval, köménnyel és köménymaggal fűszerezve - minden falatot szeretet és gondoskodás kísér! Élvezd ezt a nagyszerű, hagyományos, de kifejező lencse ízt a családoddal és barátaiddal! Olyan ropogós és törékeny, hogy nehéz ellenállni neki!
Portfólió (23)
Franciaország, Montelimar
...keményítő, repceolaj, E120, E160a színezék) savanyítatlan kenyér (burgonyakeményítő, víz, olívaolaj), TOJÁSFEHÉRJE, természetes vanília aroma. Tartalmazhat más héjas gyümölcsöket. Elkészítési mód: A mézet és a glükózszirupot egy üstben főzik, a tojásfehérjét főtt cukorral, vaníliával, mandulával és pralinéval egészítik ki. Allergének: mandula, tojás, pisztácia, lehetséges nyomok héjas gyümölcsöktől. Minden nougatunk garantáltan GLUTÉNMENTES.
Portfólió (154)
Franciaország, Torcy Le Petit
...A Diétikáról... A DIABÉMIX kenyér gazdag rostokban és fehérjékben, csökkentett szénhidrát- és sótartalommal rendelkezik a hagyományos bagettel összehasonlítva. Ezért VALÓDI DIÉTÁS ELŐNYÖKET kínál, köszönhetően MAGAS TÁPLÁLÉKÉRTÉKÉNEK. A DIABÉMIX kenyér ideális az EGÉSZ CSALÁD számára és a SPORTOLÓK számára. ... És a... az élvezetért! Fedezze fel a QUINOA és CHIA magvak ropogós ízét, ezek a kis magvak valódi táplálkozási előnyöket nyújtanak a mindennapokban. Édes vagy sós szüneteikhez a DIABÉMIX tökéletesen illik KENYÉRHEZ vagy SZENDVICSHOZ.
Portfólió (18)
Franciaország, Bayonne
...A pavé ciabatta az OKIN egyik legikonikusabb kenyerének, a ciabattának a csökkentett formátuma. Ez egy nagyon markáns, rusztikus karakterű kenyér, ropogós héjjal és kifejezett krétás ízzel. Kőkemény sütőben, érleléssel és előkészítéssel készül, nagyon hidratált kenyér, amely így egész nap friss marad. Krémes színű, lyukacsos béllel rendelkezik, nagy rugalmassággal. Ideális reggeli szeleteléshez...
Portfólió (44)
Olaszország, Martina Franca
...A Frise Integrali a hagyományos pugliai frise egy változata, amely teljes kiőrlésű lisztből készül, így rusztikusabb és autentikusabb ízt kínál. Ezeket a frise-t fatüzelésű kemencében sütik, ami ropogós állagot és egyedi ízt kölcsönöz nekik. Tökéletesek extra szűz olívaolajjal és friss paradicsommal fogyasztva, vagy hallevesek alapjaként. A Frise Integrali egy kézműves termék, amelyet magas minőségű összetevőkből készítenek, hogy garantálják az eredeti és ellenállhatatlan ízt.
Portfólió (29)
Belgium, Bruxelles
...A Beou hagymák sárga és piros fajtákban kaphatók, gazdag ízük és ropogós textúrájuk pedig feldobja kedvenc ételeit. Ezeket a hagymákat gondosan válogatják a minőségük és frissességük alapján, garantálva a kivételes kulináris élményt. Különböző méretekben elérhetők, így minden recepthez, a salátáktól a pörköltekig, alkalmazhatók. 1 kg-tól 25 kg-ig terjedő hálós csomagolásban kaphatók, a Beou...
Portfólió (26)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...A keverék receptje kifejezetten házi kenyér sütésére lett tervezve, akár sütőben, akár kenyérsütő gépben. Próbáld ki ezt a kenyeret egyszer, és örökre beleszeretsz egyedi aromájába és páratlan ízébe. A ropogós héj és a lyukacsos bél senkit sem hagy közömbösen. Ez a termék nem tartalmaz glutént. A terméket minden gyártási fázisban tesztelik gluténra. A Garnec volt az első Oroszországban, aki...
Portfólió (116)
Németország, Ahrensburg
...Olaj alapú fűszer-marinádák kenyér és péksütemények megkenésére - Hela Kenyérfeltét Só és Bors, fűszeres és savanykás ízben, 5 kg-os vödörben. A Kenyérfeltét S&P klasszikus, ízletes ízt kölcsönöz termékének. Az olaj alapú fűszer-marinádának köszönhetően különösen fényes és ropogós felületet kap, amely azonnal felhívja a vásárlók figyelmét. Kifejezetten péksüteményekhez további folyékony...
Portfólió (91)
Németország, Marl
... nemcsak szép, hanem különösen higiénikus választás a konyhai termékekhez. Friss kenyér és baguette mellett stílusosan és eredetien tálalhatók benne ropogós snackek, diófélék, koktélparadicsom és sok más apróság. Hozzon mediterrán akcentusokat az olíva fával a konyhába és az étkezőasztalra - vendégei lenyűgözve lesznek! Design...
Portfólió (9)
Németország, Schoenebeck
...BioLenmaglisztünk sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkezik: kenyér és ropogós kenyér, müzli, saláták, tejtermékek, sőt, még fasírtokban és panírozásnál is. BioLenmaglisztünk sokféleképpen felhasználható az élelmiszeriparban: a kenyér és ropogós kenyér stb. nagyon jól harmonizál a lenmagliszttel. Ugyanúgy jól illik müzlihez, salátákhoz, tejtermékekhez, sőt, még fasírtokhoz és panírozáshoz...
Portfólió (143)
... kenyér, édesburgonya, taro, burgonya stb., akkor jelentős mennyiségű "akrilamid" keletkezik, amely egy olyan vegyület, amelyről állatkísérletekben kimutatták, hogy kedvezőtlen hatásai vannak az emberekre. A vákuumban végzett sütés lehetővé teszi a sütési hőmérséklet jelentős csökkentését 90 és 110 °C között. A vákuumos állapotban a víz forráspontja csökken, és az olajat hőátadó folyadékként használják, hogy lehetővé tegyék a nyersanyag víztartalmának elpárolgását, ezzel elérve a sütés és dehidratálás célját, valamint ropogós textúrát biztosítva az ételeknek.
Portfólió (50)
Franciaország, Jarnac
...1l 40% Ez a kis tételekben készült konyakok keveréke, amelyet a Fins Bois régió 50 borásza készít, gondosan kidolgozva a Courvoisier pincemesterének által. Két lépcsős érlelés, először a borásznál, majd a Courvoisier pincéiben biztosítja a finom, erőteljes és harmonikus ízt. Erőteljes szegfűszeg, narancshéj, szegfűszeg és ropogós kenyér jegyekkel, ez a gazdag és intenzív keverék tökéletes egyensúlyt kínál virágos, gyümölcsös és fás aromái között. Az eredmény végül finom, erőteljes és harmonikus.
Portfólió (12)
Olaszország, Ponte Galeria
...Ez egy japán konyhára jellemző, morzsás panír, amelyet sütésre használnak, önállóan, mint egy normál panír, vagy a tempura kiegészítéseként. A Nipponia Panko hagyományos módon készül, kifejezetten olyan fehér kenyér felhasználásával, amelyet nagyobb vagy kisebb darabokra törnek, és amelyben nincs kenyérhéj, így páratlan panírt állítanak elő. A durván őrölt kenyérmorzsák méretének köszönhetően a panír könnyebb, szárazabb és ropogósabb lesz.
Portfólió (8)
...A ropogós kenyér és friss kolbász biztonságos és kényelmes szállítására, valamint rövid távú tárolására a hajtogatott tasakok ideálisak, így alapfelszerelésnek számítanak a pékségekben. Ezt a tasakfajtát gyakran használják gyümölcsök és zöldségek, valamint édességek csomagolására is, és már az iparban is elterjedt. A sokoldalúan felhasználható hajtogatott tasak rendkívül hatékony reklámhordozó...
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Denis
...Francia hagyományos lisztből készült, ez a termékcsalád kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek jobb eltarthatósággal rendelkeznek. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő fermentáció elegendő időt biztosít az aromák fejlődéséhez, és egy zsíros, lyukacsos bélzetet eredményez, amelyet egy vékony, ropogós kéreg vesz körül, amit a sütés során a sütőlap biztosít.
Ausztria, Enzersdorf An Der Fischa
...Ez a fűszeres zsír tepertővel és friss fűszernövényekkel ropogós, szaftos parasztkenyéren, egy pohár tiszta almaborral kísérve - ez egy kiadós uzsonna. Receptek: Fekete kenyér tepertővel...
Portfólió (8)
Törökország, Konya
...1-) Hő egyenletes elosztása: A pizza köveink egyenletesen osztják el a hőt a sütőben, biztosítva, hogy a pizza minden része egyenletesen süljön. 2-) Ropogós Héj: A pizza köveink támogatják a pizza aljának jól átsülését és ropogós héj kialakulását. 3-) Magas Hőmérséklet: A pizza köveink ellenállnak a magas hőmérsékleteknek és megőrzik ezeket a hőmérsékleteket a sütőben, ami lerövidíti a sütési időt. 4-) Könnyű Használat: A pizza köveink különböző méretekben és formákban kaphatók. Ezen kívül pizzán kívül kenyér és más tészták sütésére is használhatók.
Azonos termékek
Pizza kő - Sütő kő
Pizza kő - Sütő kő
Portfólió (1)
Németország, Karlsruhe
... és zsemlék, valamint természetesen édes bio élesztős sütemények és bio vajas croissant-ok, de torták, sütemények és egyéb természetesen édes falatok is megtalálhatók. A kenyereket és zsemléket régi kézműves hagyomány szerint, rozs- és tönkölybúza kovászból készítjük - saját receptjeink alapján bio lisztekkel és sok ízletes bio alapanyaggal illatos, ropogós cipók, gyűrűk, zsemlék, perecek és...
Németország, Regensburg
A Gourmetback GmbH, székhelye Regensburgban található, egy kézműves jellegű nagy pékség, amely a mélyfagyasztott péksütemények és snackek előállítására összpontosít, nemzeti és nemzetközi vevők számára, beleértve a nagy- és kiskereskedelmet, a szállodákat és a vendéglátást. Nálunk ropogós zsemléket, ízletes kenyereket, olasz ciabattát és focacciát, illatos baguetteket és snackeket talál. Akár...
Belgium, Vivegnis
A PMSWEET képviseli és tervezett prémium kézműves péksüteményeket a gasztronómia szakemberei számára. Különösen a makaronok gyártására specializálódtunk. Makaronjainkat kézműves módon, kiváló minőségű alapanyagokból készítjük: Bourbon vanília, Valrhona csokoládé, friss idénygyümölcsök. Makaronjaink első osztályú mandulából készülnek. A ropogós héj, amely mandulából és habcsókból áll, egy olvadó...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play