Franciaország, Sarrola-Carcopino
A Salaisons Joseph Pantaloni, Ajaccio közelében található kézműves húsáru gyártó, nagy mennyiségben értékesít a szakembereknek, valamint közvetlenül a magánszemélyeknek. A korzikai termékek gyártójaként a Salaisons Joseph Pantaloni a régió kézműves termékeit helyezi előtérbe. A Salaisons Joseph Pantaloni minőségi korzikai húsárut és kolbászokat gyárt, kizárólag francia húsból, a hagyományok tiszt...
Portfólió (8)
Svédország, Linghem
A Direct Meat Service egy családi vállalkozás, amely prémium hústermékekre specializálódott kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ügyfelek számára. Több mint három évtizedes iparági tapasztalattal a hátuk mögött, hírnevet építettek ki a kiváló minőségű marha-, sertés-, bárány- és baromfihús szállításában, mindezt megbízható farmoktól beszerzett alapanyagokból. Modern létesítményük biztosítja az opti...
Franciaország, Laissac
... egyik legjobb borsának számít! A sertés lapockájából készült szárított hús, ez a Coppa nitrit- és tartósítószer-mentes, 100%-ban természetes felvágottat kínál. A többit a természet végzi a szárítóinkban, ahol lassan szárítjuk ezeket a gyönyörű, egész húsdarabokat, kézzel sózva és borsozva. Ez a kézműves coppa 3-4 hónap után kerül ki a szárítóból, hogy finomra szeleteljék és üveg edényébe kerüljön, mielőtt vákuumcsomagolják. Származás: Laissac, Aveyron Súly: 600g Minőségmegőrzési idő: 90 nap...
Portfólió (29)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A Carrillera Ibérica egy olyan húsrész, amelyet az ibériai sertés pofájából nyernek, és intenzív ízéről, valamint szaftos állagáról ismert. Ezt a húst különösen értékelik magas intramuszkuláris zsírtartalma miatt, amely egyedi ízt és páratlan puhaságot kölcsönöz neki. Ideális sütéshez vagy lassú főzéshez, a Carrillera Ibérica népszerű választás a húsimádók körében, akik autentikus és ízletes...
Portfólió (8)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között megtalálhatók a ...
Portfólió (31)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával és oregánóval ízesítve. Nettó súly: 100 g. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Áztatás, ízesítés, töltés, szárítás, érlelés, szeletelés és csomagolás. Hozzávalók: Ibériai Bellota sertés hátsó, D.O Pimentón de la Vera, természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával. Nettó súly: 100 g.
Portfólió (43)
Olaszország, Fidenza
...A fiocchetto a sertés combjának felvágásával készül. A híresebb culatellótól eltérően ez egy soványabb és finomabb ízű felvágott. Ebben a változatban fűszerekkel és aromákkal főzik, hogy eltérő ízt kapjon a hagyományostól.
Portfólió (54)
Franciaország, Castelnaudary
...Vákuumcsomagolt szeletelt száraz mell 100% házi készítésű Hozzávalók: sertés hasaalja, só, bors, provence-i fűszerek 25,00€/kg Minimális nettó termék 100g.
Portfólió (37)
Olaszország, Mesoraca
... szétolvad a szájban. Ajánlott előételekhez, valamint első és második fogásokhoz, illetve pizzákhoz adalékként. Kategória: Calabrese felvágottak SÚLY: 500/500g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Rungis
...Nagykereskedelmi szakértő szárnyasok, vad, libamáj és felvágottak terén. Kapcsolat 01 41 73 09 80...
Portfólió (62)
Családi vállalkozás vagyunk, amely a XX. században kezdte meg működését. Örököltük a legtradicionálisabb és kézműves értékeket, mind gasztronómiai, mind kulturális szempontból, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy növekedjünk és azzá a vállalattá váljunk, ami ma vagyunk. Pontosan ezek az értékek és a gyökereink iránti tisztelet ösztönöz minket az INNOVÁCIÓRA, AZ EVOLÚCIÓRA ÉS AZ ALKALMAZKODÁSRA...
Portfólió (9)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... felvágottak gazdagok magnéziumban, foszforban, cinkben és káliumban. Ezen kívül a Brisa ibériai sertések kiváló minőségű húst biztosítanak. Energiaérték: 432Kcal / 1919KJ Zsírok: 38.5 g Telített zsírok: 15.3 g Szénhidrátok: 2.1 g Cukrok: 1.3 g Fehérjék: 26 g Só: 3 g...
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Spanyolország, Murcia
Hiszünk a Spanyolországban készült termékek minőségében, ezért szeretnénk megosztani őket a világ többi részével. Az asztúriaiak büszkék a kecskesajtjukra, a valenciaiak a paellájukra, a riojaiak a borukra, de Spanyolország minden lakója örül, amikor termékeink és receptjeink túllépnek határainkon. Spanyolokként büszkék vagyunk gasztronómiánkra és a földünkön készült termékek sokféleségére. A Go...
Portfólió (178)
Franciaország, Auros
...Kacsa májjal készült rillette Kacsa májjal készült rillette, 2007-ben aranyérmet nyert a francia rillette bajnokságon. 2,4 kg-os terrine. 80% kacsa, 10% füstölt máj, 20% sertés. Minőségmegőrzési idő: 30 nap. Bár ára magasabb, mint a liba rillette-é, ez az egyik legkeresettebb termékünk, mert nagyon finom, és az emberek szívesen visszatérnek hozzá. Van egy 80%-os liba rillette-ünk is (Franciaország bajnoka). Ne habozzon, kérje el tőlünk a katalógusunkat és az árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Lyon
Három gasztronómia iránt szenvedélyes és a természetet szerető barát, Thomas, Thibault és Andréa létrehozta a JOKO-t. Ambíciójuk, hogy értékesítsék a francia vadon élő vadak és a Bigorre AOP fekete sertés húsát rövid ellátási láncok révén. Természetes, kiváló minőségű termékeket kínálnak autentikus és innovatív recepteken keresztül, miközben harcolnak a vadászathoz kapcsolódó élelmiszer-pazarlás e...
Portfólió (40)
Franciaország, Lyon
Spanyolország, Alcobendas
...Iberiai 50% fajtájú Cebo de Campo Lombo A termék az Iberiai Sertés egyik két Lombojából származik, amelyet sóval és kiváló minőségű paprikával ízesítettek. Az egyik legősibb és legértékesebb felvágott, amely megkülönböztető ízéről, színéről, textúrájáról és zsíros átszövéseiről ismert. Intenzív íz. Nagyon ajánlott. Súly: 1 kg-tól 1,3 kg-ig. Származás: Salamanca...
Portfólió (10)
Spanyolország, Peligros
A Productos Ruca 1948-ban alakult, Granadában, a Martín Molina és Rubio Casero családok több tagjának együttműködésének eredményeként. Tevékenységünket a hagyományos „MATANZA” házi disznóvágáshoz szükséges fűszerek és ízesítők beszállítójaként kezdtük, és fokozatosan a kész fűszerek gyártására specializálódtunk, amelyek a felvágottak tartósítására szolgálnak. Az első években tevékenységünk folya...
Spanyolország, La Muela
...Különösen a sonkák érlelésére és fehér sertés pincészetekre, a Bodega anyakoca sonkákra, a Reserva és Gran Reserva sonkákra, valamint a Duroc Gran Reserva sertés lábával készült sonkákra specializálódtunk. Termékeink mindig a szakembereknek szólnak: élelmiszerforgalmazóknak, catering szolgáltatóknak és vendéglátóknak. Lépjen kapcsolatba velünk, és egyedi árajánlatot adunk Önnek.
Portugália, Vila Nova De Poiares
...A FRESBEIRA - Húsipari Kft. a sertés, kecske és juh húsának vágásával, feldolgozásával, bontásával és átalakításával foglalkozik. A kínált termékek közé tartoznak a friss és fagyasztott húsok, valamint a felvágottak és előfőzött ételek. 2009-ben alapított új és modern ipari egységünk 130-150 állat/óra vágási kapacitással rendelkezik, valamint korszerű húsfeldolgozó és hűtőrendszerekkel biztosítja...
Spanyolország, Martinamor
... messze túlmutat a sonkán, a felvágottak változatossága lehetővé teszi, hogy minden vendég megtalálja a saját ízlésének megfelelő falatot. A lombozott húsoktól, chorizóktól vagy szalámiktól kezdve olyan termékekig, amelyek megőrzik egy egész régió történelmét, mint a morcón vagy a sobrasada. Az állatok gondos nevelése, valamint a húsok válogatásának, darálásának és fűszerezésének aprólékos munkája...
Spanyolország, Guijuelo
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas egy olyan vállalat, amely kizárólag a magas minőségű ibériai sonka és felvágottak előállítására specializálódott. A 100%-ban kézműves előállítás, amit kínálunk, nem könnyű feladat, és jelentősen megnöveli a termelési költségeket. Iberiai sonkák és spanyol felvágottak 7 Bellotas ® TM márkájával "A legjobb minőség garanciája..." Az internetes piacon 7 Bellotas ®...
Spanyolország, Sant Boi De Llobregat
Cég, amely az ibériai sertéshús, friss vagy fagyasztott, ibériai sonkák és ibériai felvágottak forgalmazására specializálódott.
Portugália, Valença
... tudunk lenni, és a költségeket több gyár között osztva tudjuk fedezni. Az általunk forgalmazott termékek a következők: gyümölcs konzerv, hüvelyesek és zöldségek, hal konzerv, sajtok és sajt analógok (szeletelt és reszelt), felvágottak (felvágottak, szalonna, chorizo, szalámi, durum búzadara tészták, növényi olajok és olívaolaj, gyümölcslevek és nektárok, csokoládék és kekszek, fagyasztott zöldségek, UHT tej, hűtött saláták, szószok (majonéz, ketchup, mustár és sok más), fagyasztott hal és ultra fagyasztott tenger gyümölcsei (tigrisrák), fagyasztott sertés-, marha- és baromfihús.
Spanyolország, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Nagy választékú húsok Mindegyik első osztályú, és szigorúan megfeleltek minden egészségügyi ellenőrzésnek, amelyet az EU tanúsítványával igazoltak. Házi szolgáltatás ipari ügyfeleknek. Saját húsaink közé tartozik: - Bárányhús. - Fiatal bárány és báránybordák. - Borjú, kecske, sertés. - Malac, változatos felvágottak. Hús nagykereskedés. Hűtőház és feldolgozó üzem. Húskészítmények gyártása. Terjesztés szállodákhoz, éttermekhez, iskolákhoz és közösségekhez.
Spanyolország, Sant Andreu De La Barca
... különféle húskészítmények, például felvágottak nagykereskedelmi értékesítésére összpontosít. Fő ügyfélkörünk hagyományos boltok, hentesek, delikátboltok, felvágottgyártók, piaci standok, külföldi forgalmazók és kereskedők. A disztribúció során saját hűtött teherautó-flottával rendelkezünk, mert számunkra elengedhetetlen a hideg lánc megőrzése a teljes folyamat során. Emellett van egy kereskedelmi csapatunk és egy ügyfélszolgálati csapatunk, akiknek az a küldetésük, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek.
Portfólió (1)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Belgium, Liege
...A Piron & Gotta széleskörű ajánlatot kínál friss és fagyasztott húsokból (bika, üsző, borjú címkével vagy anélkül, sertés és malac címkével vagy anélkül, bárányhús, baromfi, nyúl, vad, hús előkészítmények, kézműves felvágottak: sonka, szalonna, stb.) különböző formákban (féltest, negyedek, szeletelésre kész, fogyasztói adagok) és csomagolásban, fóliában, vákuumban, módosított légkörben.
Portugália, Setúbal
... logisztikán, kereskedelmen és elosztáson át. Termékkínálatunkban megtalálhatók: Fagyasztott sertéshús, Szárnyasok és Ibériai sertés (Alentejano); Fekete sertés felvágottak; Marhahús gyomor; Halak és tenger gyümölcsei; Előfőzött burgonya...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play