Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... származik, amely szabadon legel a mezőn, és diófélékkel, fűvel és gabonával táplálkozik. Ez a sonka 12 hónapot tölt a pincénkben, ahol a Guijuelóban lévő hideg és állandó hőmérsékleten pihen. Itt édes ízt nyer, és felkészül, hogy elinduljon egy utazásra a Huelva-hegység változékonyabb éghajlata felé. A Castro és González Fúzió 24 hónapon át keveredik az Atlanti-óceán ködjeivel, miközben erőt és mély bouquet-t nyer. Az eredmény egy kivételes sonka.
Portfólió (55)
Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanyolország, El Puntal (murcia)
A JUST DIFFERENT PEOPLE egy spanyol vállalat, amely olajok és egyéb természetes összetevők előállításával, exportálásával, importálásával és forgalmazásával foglalkozik. Egy ökológiai termelésből származó mezőgazdasáros családból indult, akik a lehető legközvetlenebb módon szeretnék értékesíteni termékeiket a végső fogyasztónak. A családi termelés értékesítésével kezdődik, majd a vásárlói igények ...
Portfólió (204)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Csontozott sonka központ. Rózsaszín szín, kiváló íz, mély aroma és lágy zsír jellemzi. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal és 24-30 hónapos érleléssel. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Spanyolország, Alcobendas
...Magas minőségű, piros pecsétű, töltött tölgyfával táplált 50%-os ibériai fajtájú sertésekből származó ibériai sonka. Érlelési idő: több mint 24 hónap. A 50%-os ibériai töltött sertés olyan sertés, amelynek származása tiszta ibériai sertésekből (100% ibériai) származik, amelyeket Duróc fajtájú sertésekkel kereszteztek. Ezeket a sertéseket szabadon tartották, és az utolsó 6 hónapban tölgyfával és gyógynövényekkel táplálták.
Portfólió (10)
Spanyolország, L'escala
Iberi sonkák és vállak értékesítése D.O. Guijueloból. Felvágottak és szeletelt termékek értékesítése Guijueloból.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play