Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Csontozott sonka központ. Rózsaszín szín, kiváló íz, mély aroma és lágy zsír jellemzi. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal és 24-30 hónapos érleléssel. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A Makkal táplált 100% Ibériai Sonkánk intenzív és élénk színű, textúrájában pedig jelentős mennyiségű fehér csíkkal rendelkezik. Kóstolásakor intenzív és tartós aromát érzékelünk, és dióra emlékeztető ízeket fedezünk fel, amely egy ízletes egyensúlyt teremt a sósság foka és a gondos érlelés között, együtt egy hosszú és kellemes utóízzel, amely tovább gazdagítja ennek a mesterműnek az élményét. SKU:613001 súly:4.5 – 5 Kg...
Portfólió (55)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Fuente De Cantos
... táplált sonka: Szabadon tartott ibérikus sertésből származik, amelyet természetes legelőn neveltek, és az utolsó hónapjaiban makkal és természetes takarmánnyal etettek. Szabad tartású takarmányozott sonka: Szabadon tartott ibérikus sertésből származik.
Spanyolország, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Mi vagyunk a legjobb sonkák, lapockák és ibériai felvágottak gyártói. Saját legelőink, feldolgozó üzemünk és szárítóink vannak Jabugóban (Huelva). Tálalunk makkal táplált sonkákat, szabadföldi sonkákat és egyéb sonkákat, saját gyártású felvágottakat, valamint friss és fagyasztott ibériai sertéshúst.
Spanyolország, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Családi vállalkozás vagyunk, hagyományos jellemmel, és hosszú tapasztalattal rendelkezünk a sonkák és felvágottak területén. A Salamanca szívében, a Campo Charro közepén található Los Serranos, amely a kézműves ibériai felvágottak és a makkal táplált ibériai sonkák előállításával foglalkozik. Emellett két jól elkülöníthető gyártási vonallal rendelkezünk. 1. Az...
Spanyolország, Guijuelo
Pedro Nieto egy családi vállalkozás, amely Guijuelo (Salamanca) területén található, és kézműves ibériai sonkák, ibériai lapockák és makkal táplált ibériai felvágottak gyártásával foglalkozik. Az ibériai sonka a legfőbb darabja az ibériai sertésnek, felnőtt ibériai fajtájú sertésekből származik. Ez a termék a hátsó végtagból vagy sonkából készül, amely vékony lábat eredményez, értékes és luxus...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play