• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • újság- és folyóirat-kiadók

A keresés eredménye

Újság- és folyóirat-kiadók

SvájcZürich és régiójaSzolgáltató
  1. FACHKOM GMBH

    Svájc

    A FACHKOM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, Újságok és folyóiratok, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Langnau Am Albis, Svájc.

  2. SI TZT AG

    Svájc

    A SI TZT AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Vállalatirányítási tanácsadás, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Meilen, Svájc.

  3. AVINIS GMBH

    Svájc

    A AVINIS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, Reklámügynökségek, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, és Reklámügynökségek. Székhelye Bonstetten, Svájc.

  4. IFP AG

    Svájc

    A IFP AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Reklámügynökségek, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Reklámügynökségek. Székhelye Zürich, Svájc.

  5. LIGNUM HOLZWIRTSCHAFT SCHWEIZ

    Svájc

    A LIGNUM HOLZWIRTSCHAFT SCHWEIZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Zürich, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. CINERGY AG

    Svájc

    A CINERGY AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Zürich, Svájc.

  2. INTERVINUM AG

    Svájc

    A INTERVINUM AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Írószerek és papíráruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiadói termékek, különböző típusú, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Irodai szükségletek, Kiadói termékek, különböző típusú, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Irodai szükségletek. Székhelye Zurich, Svájc.

Találjon ajánlatokat: