Franciaország
A LA FONTAINE AU CHOCOLAT, amelyet 1993 évben alapítottak, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Székhelye Paris, Franciaország.
Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:
Unknown
201 Rue Saint Honore
75001 Paris - Franciaország
Litvánia
A kakaópor tápláló élelmiszer, amely egyszerre tartalmaz magas kalóriatartalmú zsírt, gazdag fehérjét és szénhidrátot. A kakaópor bizonyos mennyiségű alkaloidot, teobromint és teint is tartalmaz. Ezek funkciója az erek tágítása és a vérkeringés elősegítése. A kakaótermékek nagyon előnyösek az emberi egészségre.
Árajánlat kéréseLitvánia
A kakaópor tápláló élelmiszer, amely egyszerre tartalmaz magas kalóriatartalmú zsírt, gazdag fehérjét és szénhidrátot. A kakaópor bizonyos mennyiségű alkaloidot, teobromint és teint is tartalmaz. Ezek funkciója az erek tágítása és a vérkeringés elősegítése. A kakaótermékek nagyon előnyösek az emberi egészségre.
Árajánlat kéréseLitvánia
A kakaóvaj a kakaólikőr (vagy kakaómassza) nagyon nagy nyomáson történő sajtolásának eredménye. Miután a kakaóvajat folyékony állapotban összegyűjtöttük, 25 kg-os kartondobozokba csomagoljuk és lehűtjük, hogy elszállíthassuk ügyfeleinknek. A kakaóvaj 270C hőmérsékleten szilárd marad, de 27,70C-on kezd el olvadni, és 350C-on teljesen elolvad. Amikor a kakaólikőrt préselik, a kakaóvaj először természetes állapotában kerül ki, megtartva a kakaó teljes ízét. További eljárást végeznek a szagtalanított kakaóvaj kinyerése érdekében, hogy az a csokoládé illatának és ízének befolyásolása nélkül felhasználható legyen a csokoládégyártásban. A kakaóvajat önmagában vagy kakaólikőrrel keverve használják csokoládé készítéséhez. Az élelmiszeripari felhasználáson kívül a kakaóvajat antioxidáns tulajdonságai és kenőanyag jellege miatt gyógyszeripari és kozmetikai termékekben is használják.
Árajánlat kéréseHozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.