OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

Spanyolország

Factory icon Gyártó/ Termelő

OXYHTECH
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Spanyolország

KONCENTRÁLT TISZTÍTÓSZER SZEMCSÉS SZEMCSÉS ÜRESZŰRNYÉKRE (1000 ML) Kifejezetten az Oxyhtech Maxi és Oxyhtech Maxi+ DPF tisztítógépeinkhez tervezett tisztítószer. A vegyületet kifejezetten úgy állították össze, hogy biztonságosan eltávolítsa a bármilyen típusú jármű dízel részecskeszűrőjében lerakódott szennyeződéseket. Ezt a kezelést a szűrő Oxyhtech gépbe történő bevezetése után végzi el. A doboz 12 palack tisztítószerrel, amely körülbelül 12-24 tisztításra alkalmas a gépeinkkel.

Árajánlat kérése

Spanyolország

ÚJ: Könnyebb működés az alkalmazással WiFi kapcsolaton keresztül. Mostantól lehetőség van a személyre szabott beállítások mentésére. Előző és utólagos teljesítményjelentések, amelyek elküldésének és PDF formátumban történő elmentésének lehetőségével. Ezt a gépet bármilyen típusú személygépkocsi vagy furgon részecskeszűrőjének tisztítására tervezték a DPF regenerációjának elérése érdekében, a korom és a hamu 100%-os eltávolítása érdekében. Intuitív működés automatikus beállítási lehetőségekkel egy egyszerű vezérlőképernyőn keresztül. Mindenféle tartozékot tartalmaz, hogy bármilyen autószűrő modellben fusson.

Árajánlat kérése

Spanyolország

ÚJ: Könnyebb működés az alkalmazással WiFi kapcsolaton keresztül. Mostantól lehetőség van a személyre szabott beállítások mentésére. Előző és utólagos teljesítményjelentések, amelyek elküldésének és PDF formátumban történő mentésének lehetőségével. Ezt a gépet bármilyen típusú jármű (teherautók, személygépkocsik, furgonok...) részecskeszűrőjének tisztítására tervezték a DPF regenerációjának elérése érdekében, a korom és a hamu 100%-os eltávolítása érdekében. Intuitív működés automatikus beállítási lehetőségekkel egy egyszerű vezérlőképernyőn keresztül. Mindenféle tartozékot tartalmaz, hogy bármilyen járműszűrő típusban fusson.

Árajánlat kérése

Spanyolország

A részecskeszűrő-tisztítóinkat úgy terveztük, hogy a részecskeszűrők tisztítását és regenerálását, a szén, korom és hamu 100%-os eltávolítását rekordidő alatt érjék el. ÚJ: Könnyebb kezelhetőség az alkalmazással WiFi kapcsolaton keresztül. Mostantól lehetőség van a személyre szabott beállítások elmentésére. Mielőtt és Után teljesítményjelentések, amelyek elküldhetők az ügyfeleknek, és PDF formátumban elmenthetők. Ezt a gépet bármilyen típusú személygépkocsi vagy furgon részecskeszűrőjének tisztítására tervezték a DPF regenerációjának elérése érdekében, a korom és a hamu 100%-os eltávolítása érdekében. Intuitív működés automatikus beállítási lehetőségekkel egy egyszerű vezérlőképernyőn keresztül. Mindenféle tartozékot tartalmaz, hogy bármilyen autószűrő modellben fusson.

Árajánlat kérése
Deutsch Lásd a 8 teméket Български Lásd a 8 teméket Čeština Lásd a 8 teméket Dansk Lásd a 8 teméket Español Lásd a 8 teméket Suomi Lásd a 8 teméket Français Lásd a 8 teméket Eλληνική Lásd a 8 teméket Italiano Lásd a 8 teméket Lietuvių Lásd a 8 teméket Nederlands Lásd a 8 teméket Norsk Lásd a 8 teméket Polski Lásd a 8 teméket Português Lásd a 8 teméket Română Lásd a 8 teméket Svenska Lásd a 8 teméket Slovenščina Lásd a 8 teméket Türkçe Lásd a 8 teméket

A OXYHTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, amelyet 2016 évben alapítottak, tevékenységi ágazata Járműkarbantartási termékek. Székhelye Esparza-Navarra, Spanyolország.

Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:

Dokumentumok

Domain icon Gyártó/ Termelő

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - Spanyolország

HÉA-szám
Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    1 – 10
  • Ügynökök
    1 – 10
  • % export
    80%

Szervezeti felépítés

  • Alapítási év
    2016
  • Vállalat természete
    Társaság székhelye – Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

  • Check Circle Outline icon Európai

A OXYHTECH tevékenységei

  • Járműkarbantartási termékek
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes