ufs.country_names.RU, Saratov
...Manapság a borsót általában főzik vagy párolják. A hőkezelés tönkreteszi a sejtfalakat, édesebbé teszi az ízt, és a tápanyagokat könnyebben hozzáférhetővé teszi. A borsólevest sok más helyen is fogyasztják a világban, beleértve Észak- és Közép-Európát, Oroszországot, Irán, Irak és India területét. A feldolgozott borsó érett borsó, amelyet megszárítottak, beáztattak, majd forró feldolgozáson ment keresztül a romlás megelőzése érdekében. A kész borsót néha szárítva és wasabival, sóval vagy más fűszerekkel bevonva árusítják.
Portfólió (40)
Franciaország, Olivet
...Referencia 9990000005291 A száraz borsó ugyanabból a növényből származik, mint a zöldborsó. A száraz zöldséget érett állapotban szüretelik, míg a zöldborsót éretlenül szedik le. A száraz borsók kemények, keményítővel és fehérjével telítettek. A héjától megszabadítva a mag két cotyledonra válik szét, így keletkezik a tört borsó. Elkészítési tanácsok Öblítsük le a tört borsót. Bőségesen öntsünk rá vizet. Közepes lángon körülbelül 1 órán át főzzük, amíg meg nem puhul.
Portfólió (114)
Franciaország, Mandelieu-La Napoule
...A MESO MENO egy szérum, amely erős anti-aging hatást, mély hidratálást és gazdag táplálást biztosít a menopauza tüneteire hajlamos érett női bőr számára. Parabén, alkohol, színezék, illatanyag és allergének nélkül. Állatokon nem tesztelték. Aktív összetevők*: Téli szarvasgombák (ásványi anyagok és lipidek forrása) + Fitoösztrogén komplex (Hüvelyes kivonatok: Szója + Borsó + Szélesbab + Bab) + 50...
Portfólió (37)
Olaszország, Castelfidardo
...Gyümölcsös, enyhén fűszeres extra szűz olívaolaj, érett olíva illatokkal, amelyek sárga almára vagy mandulára emlékeztetnek. Lágy és finom ízű, kevésbé tartós, mint a többi olaj. Ideális bármilyen ételhez; különösen jól illik közepes szerkezetű fogásokhoz, mint például: orecchiette és brokkoli, borsó és cikória, fehér húsok, párolt hal, saláták, stb...
Portfólió (4)