...a joghurttermelés során a szárazanyag növelésére, hogy sűrűbb vagy zselészerűbb joghurtot kapjunk
A BIO zsírszegény tejpor pasztőrözött tejből készül, kíméletes vízelvonással, porlasztva szárítva Ausztriában.
Tárolás: szárazon és szobahőmérsékleten, minőségmegőrzési idő: 12 hónap a gyártási dátumtól számítva, bontatlan csomagolásban
tartalmazott allergének: tej/tejcukor (laktóz)...
...
Szénhidrát: 35 g
• ebből cukor: < 1 g
• ebből többszörösen alkoholok: –
• ebből keményítő: 34 g
Rost: < 1 g
Fehérje: 3 g
Só: 50 g
Szállítás, tárolás és minőségmegőrzési idő:
Jól zárva, száraz helyen 6° és 25° C között tárolja. A bontatlan eredeti csomagolásban a gyártási dátumtól számítva legalább 18 hónapig eltartható.
Lehetséges változatok
A Bouillon&Co tiszta leves BIO 25 kg és 12 kg kiszerelésben kapható, valamint kérésre a "Tiszta leves", "Prémium" vagy "glutamát hozzáadása nélkül" receptúrákban is elérhető.
... követelményeknek felelnek meg.
A következő irányelvek szerint gyártunk, illetve a következő tanúsítványaink vannak: IFS 7 (Nemzetközi Élelmiszer Standard), HACCP (Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzési Pontok) és többek között BIO tanúsítvány.