Belgium, Wingene
... trágyák nem álltak rendelkezésre. 2015-ben ezt hivatalosan is bio tanúsítvánnyal jutalmazták Európára, az Egyesült Államokra és Japánra! A Kokoa Kamili erjesztő központ áramellátása napenergiából származik. Eredet: Tanzánia Régió: Kilombero-völgy Fajta: Trinitario és Neo-nemzeti Ízek: Piros gyümölcs, virágos (ibolya), diós SKU: 5430002193199 TISZTA CSOKI: 100% kakaóbab Energia: 550 Kcal, 2300 kJ Összes zsír: 52 g amelyből telített zsír: 31 g Szénhidrát: 5 g amelyből cukor: 0 g Fehérje: 15 g Só: 0 g...
Portfólió (49)
...A CH-MIX termékcsalád olyan márkakészítők, amelyeket egy alacsony keserűségű (10-12 EBU) alap sörhöz adhatunk, hogy különböző csokoládésöröket készíthessünk, mint például tejcsokoládé, fehér csokoládé, étcsokoládé, kakaópor, vanília stb. A CH-MIX termékcsalád fűszerek, szelektív CO2 kivonatok, természetes kakaó ízek és kivonatok, valamint maláta kivonatok keveréke, amely különböző csokoládé ízek...
Portfólió (49)
Belgium, Wommelgem
...A stílusos fehér ajándékdobozban, amelyet selyemszalag és masni díszít, ellenállhatatlan töltelékkel rendelkező tej-, fehér- és étcsokoládé assortimentok rejtőznek. Az ízek lágyasága és intenzitása tökéletes kombinációt és egyedi élményt teremt. Nagyszerű választás, amely boldog pillanatokat biztosít. Az étcsokoládé minimum 50% kakaó szárazanyagot tartalmaz. A tejcsokoládé minimum 33% kakaó szárazanyagot és 14% tej szárazanyagot tartalmaz. A fehér csokoládé minimum 26% kakaó szárazanyagot és 22% tej szárazanyagot tartalmaz.
Portfólió (38)
Belgium, Bruxelles
...Fedezze fel ezeket a finom csokoládégyöngyöket! Ezek egy krémes szívből és egy vékony csokoládébevonatból állnak. Megkóstolni őket annyit jelent, hogy megszereti őket. A Belgiumi Finomságoknál megtalálja a gyöngyök minden változatát, a legcsokoládébbtól a leggyümölcsösebbig! Engedje, hogy csábítsák a különböző ízek, mint például a pralinés, kókuszos, málnás, tiramisus, banános, narancsos gyöngyök...
Portfólió (4)
Belgium, Seneffe
...) - Fagyasztás/olvasztás stabilitás - Könnyű színezők és ízesítők hozzáadása (Bakbel Flavouring Compound Paste) - Könnyű márványos hatás létrehozása Karamell, Csokoládé, Arany, Semleges, Piros, Rubint, Ezüst, Eper, Fehér. Nem szabványos változatok kérésre elérhetők. Például: Kiwi, Mandarín, Málna, Virágos ízek (Virág, Jázmin, Hibiszkusz, Levendula, Menta, Rózsa) és még sok más. A Neutral Freeze tükörglazúr is elérhető, amely -21°C/-5,8°F-on is fényes és átlátszó marad.
Portfólió (9)
Belgium, Namur
...Kiváló Minőségű Szemes Kávé. Zárható, hermetikus előlappal ellátott tasak & szelep a legjobb aromakonzerválás érdekében. Egy 3 eredetből készült keverék közepes-sötét pörköléssel. Erős espresso, ízletes keserű fekete csokoládé jegyekkel. Ennek a kávénak az ízek tökéletes egyensúlya különlegessé teszi a pillanatot, meleg érzést nyújtva. Nagyon gazdag aromák és íz, amelyek meglepik az ízlelőbimbóit. Kiválasztás: Tasak - 250 gr...
Portfólió (46)
Belgium, Brugge
A csokoládé, amely aromák és ízek univerzuma, ízletes, ellenállhatatlan és valóban izgató. Talán bűnös, de mindenekelőtt egy hamisítatlan, tiszta, szenvedélyes függőség. Mindezt megtalálja a Kathy Brugge-nál!
Belgium, Bruxelles
AROMÁS MEGOLDÁSOK KÉSZÍTŐJE Egy édes és sós aromás megoldások univerzuma, amely megfelel az élelmiszeripar igényeinek. ÍZEK A VÉGTELENSÉGIG A legklasszikusabb ízektől a legmeglepőbbekig, kreativitásunk határtalan. Szaktudásunkat különböző aromás jegyeink révén bocsátjuk rendelkezésére: FŰSZERES Vanília, fahéj, fűszerkeverékek… GYÜMÖLCSÖS Gyümölcsök a gyümölcsösből, citrusfélék, piros gyümölcsök, egzotikus gyümölcsök… TEJTERMÉKEK Krémes, vajas, sajtos… ÉDES Csokoládé, karamell, péksüteményes jegyek… SÓS Fűszernövények, fűszerek, zöldségek, fűszerkeverékek…...
Belgium, Arlon
A Ferrero Társaság 1946-ban alakult Olaszországban Pietro Ferrero által. Ma a Ferrero széles választékban gyárt és forgalmaz csokoládé édességeket és cukrászati termékeket. Nutella, Kinder, Ferrero Rocher, Tic Tac, Raffaello, Mon Chéri stb. - ezek mind legendás márkák és ízletes ízek, amelyeket örömmel osztunk meg családdal vagy barátokkal. És mindez már több generáció óta tart. A Ferrero több...
Belgium, Maasmechelen
Elbűvölve a csokoládé ízének, aromájának és látványának csodájától, nap mint nap ízletes pralinékat és egyéb csokoládétermékeket készítünk. A klasszikus ízek és színek mellett elkötelezett minőségi alapanyagok használatára. Csokoládéként folyamatosan arra törekszünk, hogy meglepjük Önt, kedves vásárlónk, eredeti alkotásokkal az ünnepek során (Húsvét, Mikulás, apák és anyák napja, ...). Önnel együtt szívesen dolgozunk ki személyre szabott csokoládékat is, mint például pralinék névvel, logóval vagy fényképpel történő nyomtatása, esetleg szépen csomagolva, mint ízletes ajándék.
Belgium, Gosselies
... tiszta kakaóvajat használnak a készítésükhöz. A tökéletesség, a formák sokfélesége és az ízek kivételes finomsága hozzájárult termékeik nemzeti és nemzetközi hírnevéhez, amelyeket mindig a hagyomány, a minőség és a szolgáltatás legnagyobb tiszteletben tartásával készítenek. A BRUYERRE csokoládék nem tartalmaznak tartósítószereket. Annak érdekében, hogy kielégítsék a csokoládé szerelmeseinek legmerészebb ízlését, a mestercsokoládé készítők folyamatosan új ízkombinációk után kutatnak. Bruyerre, a csokoládé szenvedélye.
Belgium, Manaihant-Battice
... csokoládé pralinék, nagy likőrös pralinék, mendiants, trüffel, töltött vagy töltetlen táblák, kenhető krémek, mandulapasztával bevont csokoládé logok, autentikus nyelvcsapok, valódi gyümölcspaszták, florentinák, szezonális figurák töltve vagy töltetlenül (Szent Miklós, Húsvét, …), … és még cukormentes termékek is!
Belgium, Gent
... édesítőszerekkel van édesítve. A cukros változatok között különleges, nagyon keresett ízek találhatók, mint például Kiwi, Eper Rabarbarával és még az Erdőgyümölcs lekvár is. Az utóbbit barbecue szószok keverésére is használják. A cukor nélküli lekvárok cukorbetegek számára is alkalmasak.
Belgium, Florenville
Mester csokoládé készítő – csokoládébolt. Itt minden megtervezésre, előkészítésre, létrehozásra kerül... átláthatóságban formálódik: Átláthatóság: a műhely kulisszái. Teremtés: itt minden elképzelés, kidolgozás alatt áll. Eredetiség: eredeti ízek, csodás desszertek... Az év során itt találhatók az eredeti ötletek üzleti találkozókhoz, keresztelőkhöz, születésnapokhoz, fogadásokhoz... Vágyik arra, hogy társadalmi vagy baráti ünnepséget szervezzen a csokoládé körül? Egy eredeti torta az esküvőjére? Egy privát kóstolóest, ahol Ön és munkatársai vagy vendégei együtt készítik el az édességeket?
Belgium, Seneffe
Ez a ház a finom csokoládé trüffelek gyártására specializálódott. A TRAHISON CHOCOLAT trüffelek a kézműves tudást és a csúcstechnológiát ötvözik. A termékek és a gyártási folyamatok megfelelnek a higiéniai és tárolási előírásoknak. A Trahison Chocolat figyelemmel kíséri a csokoládé iránti őrületeit: specifikus ízek, formák választása...
Belgium, Verviers
A nemes és kifinomult ízek szerelmese, a finom péksütemények, a sűrű és erőteljes csokoládé, az ízletes fagylalt és az érett gyümölcsökként olvadó sorbet világában Jean-Philippe Darcis igazi varázslóként bánik ezekkel az alapanyagokkal. A hagyományt és a kreativitást mesteri tudással ötvözve újraértelmezi az anyagot, amely finom kombinációkban ragyog, hogy végtelen gazdag és ízletes illatokat...
A Philomène Aperitifjei kizárólag kézműves módon készülnek. Az aperitifek: fák és talaj virágaiból készülnek, a szűrés és a tartósítás kizárólag természetes módon történik. A pékétek: gyümölcsös ízek (citrom, dinnye, erdei eper, mandarin, barack, alma, málna, cseresznye, áfonya, banán. Minden termékünk friss gyümölcsökből készül), növényi alapúak (csalán, üröm, magyal, rózsa, ibolya, levendula,…), különlegesek (speculoos, cuberdon és csokoládé). Több gyümölcsből és szirupok: rosaline, bodza szirup, illatos aszparágusz szirup. Zselék és szirupok: körte, málna, trüffel,…...