... Celsius-fokon oldódik, miközben 32-35 fokon sűrűsödik. Így nincs szükség a hűtőszekrényre. Az átlagos zselé keménységének eléréséhez a következő arányt használják: 1 teáskanál lapos agar 1 csésze folyadékhoz. Oldja fel a gélt egy kis mennyiségű hideg vízben, majd adja hozzá a forrásban lévő vízhez, és főzze néhány percig. Az agar lekvár készítésére is használható. 1,5 kg gyümölcshöz és 500 g cukorhoz 1-1,5 teáskanál agart adjon.
...Biológiai korzikai mandarin lekvár nádcukorral.
A Confit de Provence egy biológiai korzikai mandarin lekvárt kínál.
A Confit de Provence extra lekvárjai üstben készülnek, gondosan válogatott gyümölcsökből, lehetőség szerint eredetvédett gyümölcsökből: korzikai mandarin.
Biológiai nádcukorral készítve, a korzikai mandarin lekvár garantáltan tartósítószer- és színezékmentes, a hatályos...
...Datte lekvárunk kizárólag a dél-tunéziai friss bio datterekből készül. Egyedülálló gyártási eljárásunknak köszönhetően ez a lekvár nem tartalmaz hozzáadott cukrokat, tartósítószereket, mesterséges színezékeket vagy ízesítőket.
...{"1":"CILSI JAM\nEz egy pótolhatatlan finomság, amely ízletes piték készítésére szolgál, vagy egy szelet kenyéren élvezhető!","2":"FÜGE ÉS MANDULA JAM\nÍzletes fügelekvár, édes gyümölcsök, amelyeket a pugliai vidéken szüreteltek, ügyesen keverve cukorral és lassú főzésnek alávetve.","3":"FÜGE ÉS CSILI JAM\nÍzletes füge- és csili lekvár, édes gyümölcsök, amelyeket a Valle d'Itria vidékén...
...Sárgabarack* (65%), Nádcukor*, Zselésítő: gyümölcspektin, Savanyúság: koncentrált citromlé*. (* Biológiai gazdálkodásból származik).
DLUO: gyártási dátum +4 év
Nettó tömeg: 350g
Bruttó tömeg: 560g
Gyümölcstartalom: 65g
Cukortartalom: 42g
Nyersanyagok az EU-ból és nem EU-ból származnak.
Hűtve tárolandó felbontás után, és gyorsan el kell fogyasztani.
Referencia: SárgabarackLekvárBioFr...
Fantasztikus fagylaltok, lekvárok és napfényes helyi gyümölcslevek. A Gastronom' Îles West Indies célja, hogy egzotikus termékekre specializálódott nagykereskedőknek bemutassa Martinique tudását, amely biztosan felébreszti a szakértők ízlelőbimbóit. A weboldalon található sok termék valóban többször nyert érmeket, első díjakat és egyéb kitüntetéseket, amelyek a termékek minőségét és eredetiségét,...
...A Hála lekvár friss gyümölcsökből készül, kiváló minőségű gránátalmáinkból, amelyeket teljes körű gondossággal és figyelemmel gyűjtöttünk be biológiai termesztéseinkből. Egyedülálló biológiai lekvárunkat a legtradicionálisabb módon és tiszta összetevőkkel készítjük, mivel nyers biológiai cukrot tartalmaz, amely csodálatos rózsaszínű színét, hihetetlen illatát és kiváló ízét adja a gránátalma...
... extra lekvárok, amelyek hagyományos és biogazdálkodásból származó gyümölcsből készülnek.
Tipikus kalábriai termékek régi receptek alapján. Nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítés egész Olaszország területén. Így kínálhatunk Önnek mind a hagyományos, mind a biológiai vonalból csak a legjobb gyümölcsöket: lekvárok és lekvárok, például csilipaprika lekvár, Tropea I.G.P. vöröshagyma lekvár, extra cseresznye lekvár, extra eper lekvár. Ezen kívül a Calabria & Calabria a Sirianni cégnél a lekvárok gyártására és csomagolására specializálódtunk.
... kívül szeretnénk bővíteni ügyfélkörünket regionális és országos szinten, hogy felfedezhesse termékeink minőségét. A friss gyümölcsök mellett alma- és körtealapú feldolgozott termékek széles választékát is kínáljuk: lé, koktél, cider, lekvár… Almalevünk nemrégiben ezüstérmet nyert a 2022-es mezőgazdasági kiállítás által rendezett általános mezőgazdasági versenyen, ami ismét bizonyítja a termékeink minősége iránti szigorúságunkat és követelményeinket.
További információkért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a kapcsolatfelvételi lapunkon található telefonszámon itt →...
Francia sáfránytermelő vagyok. A gazdaságom 2011 óta ökológiai átalakítás alatt áll, és a Bureau Veritas tanúsító szolgáltatással dolgozom együtt. 1. kategóriás sáfrányt kínálok, valamint számos származékos terméket. Szörpök, sóvirág, lekvár, parpaillon, minden sáfrány alapú. A betakarításomat laboratóriumban tesztelik, és megfelel az ISO 3632-1 szabványnak. Emellett júniustól augusztusig nagy mennyiségben árusítok crocus sativus hagymákat.
TERMELÜNK ÉS FORGALMAZUNK ÁRÓNIA - SZÁRAZ - LEKVÁR ÉS FRISS. A TERMELÉS HAGYOMÁNYOS MÓDON TÖRTÉNIK. A CSOMAGOLÁSOK KÜLÖBÖZŐEK, AMIKET BIZTOSÍTANI TUDUNK (225ml-250ml-330ml). TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉRJÜK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK A TELEFONON: 0030 6973740031 VAGY A www.greekaronia.gr OLDALON.
... trágyázás a köztes sorközökben termesztett takarmánybabbal, valamint a Biológiai Gazdálkodás keretein belül előírt csökkentett kezelések képezik innovatív munkánk alapját. Az előállított termékek: Bor, Extra Szűz Olívaolaj, Méz, Narancs, Citrom és Mandarinh lekvár, Szárított paradicsom, articsóka, fekete és zöld olajbogyó pástétom, Oregánó, rozmaring, citrom, narancs és fokhagyma alapú öntetek extra szűz olívaolajjal. A Montalbano Mezőgazdasági Vállalat generációk óta jelen van egy nagy potenciállal rendelkező területen.