...Minőségi elköteleződések
Biológiai mezőgazdaság
Két fő munkaterület dominál: megfigyelés és megelőzés, amelyek a szőlőültetvény kezelésének alapjai. A legfontosabb hatóanyagok, amelyeket használunk, a kén és a réz.
Fő aggodalmunk, hogy megfigyeljük és alkalmazkodjunk a természethez, a legmagasabb szintű jelenlegi technikák segítségével, tiszteletben tartva a szőlőt és a talajt.
Az Orléans-i ecet három elem kombinációja: hőmérséklet, levegő és idő. A Martin Pouret-nél egy másik tényező is szerepet játszik, a felhasznált borok minősége, vagyis hogyan válik egy bor jó ecetté. Csak a francia szőlőültetvények legjobb fajtáiból származó borokat használunk, mint például a Loire-völgyből (Cabernet franc, ...), aDélnyugatról (Bordeaux, ...) vagy a Champagne régióból (Chardonnay, ...). Ezeket a borokat a bouquet gazdagsága és az aromák finomsága alapján választjuk ki, és lassú ecetessé válási folyamatnak vetjük alá őket. Francia ecetgyártó...