• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • chorizo maker

A keresés eredménye

Chorizo maker - Import export

  1. SARL RINJONNEAU & FILS

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A SARL RINJONNEAU & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Szalámi, kolbász és virsli, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, és producers of dry-cured salamis. Székhelye Carpentras, Franciaország.

  2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Spanyolország

    Verified by europages badge

    A SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, ham, Iberian ham, Hús- és hentesáruk, Delicatessen meat and ham maker, salami, Chorizo, Guijuelo ham, és Bellota Iberian hams. Székhelye Guijuelo-Salamanca, Spanyolország.

  3. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.