1960 óta csokoládékészítő csapatunk évente több ezer csokoládét készít, mindig türelemmel és tisztelettel betartva a kézműves hagyományokat. A Royale Normande elkötelezett a kiválóság mellett, saját praliné készítésével, ami garantálja az egyedi és mély ízeket számunkra és Önnek. Ennek a megközelítésnek az előnye, hogy figyelemmel kísérhetjük a praliné receptjét és a késztermék minőségét. Így megő...
...tejporból és árpamalátából áll.
Ez a csipkéspalacsinta ideális ropogós desszert alapok készítéséhez (pralinéval, gianduja-val, bevonó csokoládéval, pisztáciapasztával, mogyorókrémmel és másokkal keverve)
Nyújtsa ki sodrófával két gitárpapír vagy szilikon szőnyeg között, vágja ki inox kiszúrókkal vagy késsel.
Csomagolás: 300g
Szakács tippek:
A csillogó csipkéspalacsinta vízállóvá tételéhez adjon hozzá 5% olvasztott kakaóvajat.
Referencia:D200523
Készleten:11 termék
Méretek:300 Gr...