Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Hollandia, Halle
... gazdaságunkból. Disznóink egész nap szabadon kószálnak. Így kedvükre túrhatnak, játszhatnak, futhatnak és fürödhetnek. Ezen kívül több időt kapnak a növekedésre, ami javítja a hús minőségét. Disznóink a Duroc disznó és a régi, hagyományos fajták, mint a Bonte Bentheimer és a Mangalitza keresztezései. Ez ízletes márványos húst eredményez, csodás ízzel.
Portfólió (10)
Dánia, Skjern
...Yorkshire sertéseket, Hampshire sertéseket, Duroc sertéseket, keresztezett sertéseket, keresztezett sertések fajtáit, dán tejhasznú szarvasmarha tenyésztést, üszőborjak tenyésztését, borjak tenyésztését, borjútenyésztést, jersey borjak tenyésztését, vörös dán tejhasznú szarvasmarha tenyésztést, hústermelő szarvasmarha tenyésztést, dán hús tenyésztést, sertéstenyésztést, dán sertéstenyésztést, dán...
Spanyolország, Bullas
... terjed ki: sertéshús (normál, duroc és iberico), marhahús, juhhús és baromfi, mindig a legjobb hazai és nemzetközi termelők támogatásával. Továbbá, a Jarota de Carnes S.L. leányvállalatunkból, amely egy vágóüzem Villanueva de Córdoba-ban, a Valle de los Pedroches régióban található, a terméket a vásárlóink igényeihez igazítva dolgozzuk fel. Az APM FROZEN MEAT-nél figyelünk a vásárlóra, aki az életünk...