... gazdaságunkból. Disznóink egész nap szabadon kószálnak. Így kedvükre túrhatnak, játszhatnak, futhatnak és fürödhetnek. Ezen kívül több időt kapnak a növekedésre, ami javítja a hús minőségét. Disznóink a Duroc disznó és a régi, hagyományos fajták, mint a Bonte Bentheimer és a Mangalitza keresztezései. Ez ízletes márványos húst eredményez, csodás ízzel.
... terjed ki: sertéshús (normál, duroc és iberico), marhahús, juhhús és baromfi, mindig a legjobb hazai és nemzetközi termelők támogatásával. Továbbá, a Jarota de Carnes S.L. leányvállalatunkból, amely egy vágóüzem Villanueva de Córdoba-ban, a Valle de los Pedroches régióban található, a terméket a vásárlóink igényeihez igazítva dolgozzuk fel. Az APM FROZEN MEAT-nél figyelünk a vásárlóra, aki az életünk...