Portugália, Santarém
... elkötelezettségét bizonyítja a hagyományos portugál ízek megőrzése iránt. Legyen szó pörköltekről, levesekről vagy önálló ételként való felhasználásról, ez a sózott sertéshas mélységet és gazdagságot ad bármely étkezéshez. Tapasztalja meg Portugália autentikus ízét a Monte Safira sózott szalonnájával, egy olyan termékkel, amely megtestesíti a márka minőség és hagyomány iránti elkötelezettségét.
Portfólió (14)
Németország, Berlin
...Nagykereskedők vagyunk sós sertéslábakra „Lake”-ben. Sós sertéslábakat exportálunk „Lake”-ben Európa és Afrika szerte. Termékeink a legmagasabb minőségűek, és szigorú körülmények között tároljuk őket, hogy biztosítsuk a frissességet és az ízt. Ügyfeleink értékelik a folyamatosan magas minőséget és a termékeink gyors szállítását.
Portfólió (128)
Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
...Füstölt fekete tőkehal falatok / Füstölt tőkehal filé falatok / Füstölt tőkehal filé falatok paradicsommal és bazsalikommal / Füstölt tőkehal filé falatok thai pácolással / Füstölt tőkehal filé falatok válogatása / thai / Paradicsom-bazsalikom.
Portfólió (1)
Franciaország, Descartes
... készítjük. Bio füstölt lazac 2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül. Kapros pácolt lazac Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
Portfólió (1)
Litvánia, Vilnius
...Hideg füstölt pisztráng, fej nélküli törzs 1 kg + kiürítve (c) csomagolás nélkül 1 kg-ra - FÜSTÖLT TERMÉKEK Doboz melléklet: 10 kg Minőségmegőrzési idő: 60 nap, t -2-től +2-ig Gyártó: LLC Vivat Fish Kiskereskedelmi láncok, ahol a termékek bemutatásra kerülnek: Food City, Bay...
Portfólió (45)
Franciaország, Paris
...A Spécial Réserve elnevezés egy különleges, tenyésztett Ossetra kaviárt jelöl, amelynek tojásai a világos borostyántól a sötétig, mézszínűig vagy aranyig változnak. Ez a kaviár csodálatosan érzéki, tojásai a szájban és a nyelven gördülnek, majd robbanásszerűen szétfakadnak, örömet okozva nekünk egy enyhén jódos, tenger ízével, finoman, és a végén nagyon diszkrét aszalt gyümölcsös jegyeket mutatnak meg. Csak boltban elérhető. ** Kattintson a további információkért **...
Portfólió (5)
Németország, Berlin
... fektetnek a világos színre, amely aranyfényű árnyalatokkal rendelkezik. Ön egy prémium minőséget kap, amelyet a magasan díjazott Michelin-csillagos séfeknek is szállítunk. Az egyedülálló szín és a nagyon szép, kemény szemek mellett azonban éppen az aromájának lágy intenzitása adja ennek a ritkaságnak a különleges ízét.
Portfólió (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...A univerzális füstölő a sózott sertészsír, hús és hal kültéri meleg füstölésére lett tervezve. Tartalmaz egy rácsot a termék füstöléséhez és egy zsírtálcát. Különböző méretekben elérhető: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Súly: 2,9 kg – 9,6 kg. Falvastagság: 11,5 mm. Anyag: Acél Felhasználás: Kültéri...
Portfólió (43)
Írország, Killybegs
... magában foglaljon, ahol friss atlanti lazacot, tőkehalat, hekkhalat, fehérhalat, makrélát és füstölt halat készítünk. HACCP irányelvek szerint működünk, és a szakképzett munkatársaink, akik közül néhányan már 25 éve itt dolgoznak, biztosítják, hogy az ügyfelek csak a legjobb minőségű friss, fagyasztott és füstölt tengeri élelmiszert kapjanak házhoz szállítva.
Olaszország, Mestre
A Tagliapietra és Fiai Kft. története 1946-ban kezdődik, amikor Angelo Tagliapietra halpiaci alkalmazottként kezdi meg tevékenységét a velencei Rialto nagykereskedelmi halpiacán. Az évek során a Tagliapietra és Fiai Kft. a Mestre (VE) városában a haltermékek értékesítésének vezető cégei közé került, különösen a legjobb sózott hal és szárított hal terén. A folyamatosan növekvő vállalat évente több...
Németország, Klein Meckelsen
... is működik. Az alkalmazott mélyhűtési filozófia garantálja a különleges minőséget és a legfeljebb egy évig tartó eltarthatóságot. A széles standard választék mellett speciális termékeket is fejlesztünk az ügyfelek számára, amelyeket az ügyfél által megadott specifikációk és dizájn szerint dolgozunk fel és csomagolunk. Egy innovatív és tanúsított füstölési eljárás révén megakadályozzuk, hogy a hal káros anyagokkal, például kátránnyal, hamuval vagy benzpirénnel szennyeződjön. Ezen kívül körülbelül 80%-os CO2-kibocsátás-megtakarítást érhetünk el a klasszikus füstölési módszerekhez képest.
Görögország, Kavala
... európai piacra, miközben harmadik országok iránti érdeklődésünk is növekszik. Fő exporttermékeink a füstölt halak, fagyasztott tengeri ételek, olívabogyók és olívaolaj. Nap mint nap új partnerekkel lépünk kapcsolatba, hogy bővíthessük exporttermékeink választékát, és még vonzóbbá válhassunk új ügyfelek számára. Az évek során szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinket a...
Franciaország, Vendin Le Vieil
... megfelelő csomagolásokat használnak. A füstölt heringfilék, a füstölt makrélák, a rollmopsok, valamint néhány kenhető termékünk már közel egy évtizede viseli az „Arany Íz” címkét. Jelenleg a gyártóhelyünk 3000 négyzetméteren terül el, körülbelül 60 szakképzett munkatárssal, és évente kicsit több mint 3000 tonna készterméket dolgoz fel modern, a legújabb élelmiszeripari technológiáknak megfelelő és élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő létesítményekben. Ezen kívül különböző szervezetek által tanúsítottak vagyunk, többek között az IFS, amely egy audit referencia.
Portfólió (1)
Franciaország, Lorient
...Az ARGIS GALAC'SEA tengeri termékeket kínál, egészben vagy feldolgozva, fagyasztva, mint például halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, füstölt halak, fejlesztők, békák és főtt hal kockák.
Spanyolország, Logroño-La Rioja
1932 ÓTA AZ ÉSZAKI VIZEK LEGJOBB TŐKEHALA. Hagyományos vágási módszerünkkel speciális darabokat készítünk különböző ételek elkészítéséhez gasztronómiánkban. Ugyanígy ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy a darabokat, a vágás típusát, a súlyt és a méretet az ügyfelek ízléséhez és követelményeihez igazítsuk.
Hollandia, Urk
A Zalmkoerier.nl a Seafish Urk tengeri hal nagykereskedés része. A minőség és az ízélmény számunkra a legfontosabb! Füstölt haltermékeink mellett gazdag választékban kínálunk friss haltermékeket is. Füstölőműhelyünk KÉZMŰVES FÜSTÖLŐ, ahol nagyon sok figyelmet fordítunk a füstölési folyamatra. A minőség nálunk az első! A Zalmkoerier füstölt hala igazi különlegesség, amelyet évek tapasztalatával...
... eladtuk ezt a Cash & Carry-t, kizárólag a tőkehal iparágára és feldolgozására összpontosítottunk, elindítva a RIBERALVES első nagyobb beruházását: a Carvalhal-i ipari egység építését, Torres Vedrasban, amely ma a vállalat székhelye, ahonnan az összes tevékenységet koordinálják. A RIBERALVES évente 30 ezer tonna tőkehalat termel, ami körülbelül 8%-10% -át teszi ki a világon kifogott összes...
Spanyolország, Colindres-Cantabria
A Linda Playa-nál az anchoák sózásának gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Válaszolunk a hazai és nemzetközi piac igényeire. Kézműves módon készítjük az anchoákat és a sózott halakat. Colindresben találhatóunk, a Cantábrico stratégiai helyszínén.
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Belgium, Fleurus
...A Salm Invest Group a füstölt lazac gyártására, feldolgozására és értékesítésére specializálódott. Három entitásból állunk: - A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési palettát kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt lazacból vagy más füstölt halakból áll; - A Prestige egy prémium minőségű füstölt lazacot képvisel. A Prestige a füstölt lazacra specializálódott, főként Foodservice ügyfelek számára; - A Karras, a mediterrán termékek nagykereskedelmi forgalmazásának vezetője, elsősorban ízek alkotója és mestere.
Belgium, Fleurus
...A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési választékot kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt halakból áll. A következő termékeket kínálja a cég: füstölt lazac, pácolt lazac, füstölt és pácolt lazac filék, plancha, pácolt lazac kockák, kecskesajtos lazac korongok, főtt lazac,... Emellett más füstölt halakat is kínál: tonhal, lepényhal, iskolahal és marlin.
Belgium, Jumet
Kézműves, minőségi füstölt lazac szakértője. A kézi sózás, száraz sóval, valamint a lágy, alacsony hőmérsékleten történő füstölés prémium termékké teszi, amelyet a szakma nemzetközileg elismert. A hagyományos füstölt lazacon túl a főtt és meleg füstölt lazac, valamint a belle-vue lazac is kötelezővé vált. A folyamatosan, kézzel végzett szeletelés, a speciális szalonnadarabok, kockák, hosszú...
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Spanyolország, Murcia
Spanyol cég vagyunk, szárított és fagyasztott tonhal ikrát kínálunk. Mujolt és Mojamát is. 1950 óta vagyunk sózott termékek gyártói. A szárított és fagyasztott halak importálására specializálódtunk.
Belgium, Brugge
1859 óta működik a Seagull cég Brugesben, mint hagyományos halászati füstölő, amely elsősorban a szardíniák, heringek és makrélák füstölésére specializálódott. Ma a Seagull a pelagikus füstölt haltermékek piacvezetője, nemzeti márkájával, az Appetittel és disztribúciós márkáival.
Spanyolország, Barcelona
... módon kezeljük, a terméket rendkívüli gondossággal és figyelemmel dolgozzuk fel, hogy garantálhassuk a magas minőségű, fogyasztásra kész terméket. Személyzetünk szakértő a halak kézi filézésében és a kézi feldolgozásban. Széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az anchoa kézműves kezelésének nehéz és finom művészetében, és büszkén értékelik hagyományos mesterségüket. Termékeinket változatos formátumokban és méretekben kínáljuk, hogy alkalmazkodjunk az Ön igényeihez. Telephelyeink megfelelnek a szükséges higiéniai és biztonsági követelményeknek, és a legújabb technológiákkal rendelkeznek.
Kézműves lazacunkat három generációs tudással készítjük, tengeri sóval sózva és szentjánoskenyér füstjével füstölve. Ez egy friss termék. Az elkészítése során nem található benne semmilyen vegyi anyag, színezék vagy ízfokozó. A főnök kézzel vágja. Szép, nagy, vékony szeletek - ez a mi minőségi jelölésünk és házunk hírneve.
Görögország, Velestino
A BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. 1928-ban alakult Antóniosz Skourtópoulos által az Eubóia-i Oreószban, kizárólag sózott halak előállítására, kereskedelmi néven: Ambrosia. Kilenc évvel később, 1937-ben a cég bővíti tevékenységét konzerv tonhal gyártására, ennek érdekében egy második gyárat is üzembe helyez. A BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. ma is folytatja időutazását, különös hangsúlyt fektetve egyrészt a termékeinek magas minőségére, amely megalapozta hírnevét, másrészt pedig egyre több exportpiac keresésére.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play