Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Bécsi kolbász Frankfurti szalonnával Frankfurti szendvics Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurti nagyker Kis frankfurti Frankfurti különleges Krakauer Bockwurst Bécsi kolbászok Füstölt kolbászok Sült fasírtok Mini sült fasírtok Hamburger hús Grobe Mettwurst Moorish nyársak Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirol BBQ Sonka Mortadella Szalonna Prágai sonka Mallorcai Kassler Koktél kolbászok...
Portfólió (28)
Bulgária, Rakovski
...Főtt füstölt kacsahús, zsírozva, vákuumcsomagolásban Hozzávalók: kacsahús, állati fehérje, tartósítószer: nitrát só. Származás: Bulgária. Közvetlen fogyasztásra szánt termék. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Ár: 2,99 €...
Portfólió (10)
Olaszország, Viterbo
...A legjobb friss poharakból készült, Nazzareno nagypapa régi fűszerezésével ízesítve, amelyről a nevét kapta. Autentikus és felejthetetlen íz. Átlagos súly: 1,500 kg. Fél sv formában is elérhető, kedves reklámcsatlakozóval, amely alkalmas az ünnepi csomagolásaitokhoz.
Portfólió (7)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Súly: 0,4 kg Összetevők: Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E301, Tartósítószerek, E250 Tápérték és energiatartalom 100 g termékre vonatkoztatva Energiaérték 432 kcal 1793 kJ Zsír 36 g, ebből telített zsírok 12 g Szénhidrát 1,4 g, ebből cukrok 1,3 g Fehérje 27 g, élelmi rost 0,02 g, só 7,9...
Portfólió (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
A cég 1998-ban alakult. A cég fő tevékenysége a sertés- és baromfihús bontása, feldolgozása, valamint olyan húskészítmények gyártása, mint a kolbászok, füstölt húsok, készételek és belsőségek, valamint baromfiproduktumok. A modern technológiák és a hagyományos húskészítési receptek ötvözése lehetővé teszi a legmagasabb minőségű termékek előállítását. Füstölt húsokat, kolbászokat, belsőségeket és...
Szlovénia, Ljubljana
Friss hús és húsipari termékek gyártója. Hagyomány 1881 óta. HACCP, ISO, IFS, Halal tanúsítványok. GMO-mentes termékek Széles termékportfólió: - Friss hús (Makro és Mikro késztermékek) - Emulgeált húsipari termékek (Frankfurti virsli, Párizsi szalámi ...) - Főtt kolbászok - Füstölt hús - Fél-száraz feldolgozott húsipari termékek - Száraz (erjesztett) húsipari termékek - Konzerv termékek...
Portugália, Leiria
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Spanyolország, Geras de Gordon
Több mint 60 éve és három generáción át az Entrepeñas S.L. hagyományos módon készít spanyol hús- és kolbásztermékeket. Tevékenységünket Geras De Gordónban, León tartomány északnyugati részén, 1200 méter magasságban végezzük, ahol a nedves éghajlat ideális körülményeket biztosít a minőségi kolbászok érleléséhez. Termékeink minőségét csak rendkívül alacsony áraink múlják felül.
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Belgium, Rochefort
A Doneu struccfarm minőségi strucchúst kínál, amely saját termelésből és saját, EGT által engedélyezett vágóházából származik. A helyszínen kapható strucc tenyésztési termékek: strucc hús (tisztán filézett strucc, strucc steak, strucc hús pierrade-hoz, fondue-hoz, carbonade-hoz), strucc felvágottak (füstölt strucc sonka, tiszta strucc húsból készült kolbászok, strucc májkrém, strucc vidéki...
Belgium, Neufchâteau
Ebben a tipikus ardenne-i farmon egyedül, párban, családdal vagy csoportban várják Önt egy régi környezetben, ahol különböző regionális és eredeti recepteken keresztül kóstolhatja meg a termékeket. A Sanglochons farm lehetőséget ad arra, hogy a régi ízeket újra felfedezze a hagyományos felvágottjaik (füstölt sonkák, Sanglochons kolbászok, stb.) révén. Meglátogathatja a sonkamúzeumot, üdvözölheti...
Belgium, Sint-Pieters-Leeuw
...Családi kézműves húsáru gyártó vagyunk, amely a kézműves és hagyományos főtt sonkákra, minőségi füstölt és sózott termékekre specializálódott, kiemelkedő termékünk a füstölt marhahús, főtt kolbászok hentes minőségben, megrendelésre készült termékek és az ügyfél igényei szerint készült, kizárólag az ügyfél számára készült termékek. 2013. július 31-én megkaptuk az UNIZO kézműves autentikus címkét "Kézműves Belgiumban"...
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
Portugália, Coimbra
...füstölt termékek, pástétomok, készételek és sajtok terén. A PROBAR termékeit a legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági feltételek mellett dolgozzák fel. A HACCP módszertan biztosítja minőségi elkötelezettségünket. A PROBAR egész Európába exportál, és már jelen van a portugál nyelvű országokban is. Innoválni szeretnénk és válaszolni a piaci igényekre, ezért folyamatosan keresünk új ügyfelekkel való partnerség fejlesztésének lehetőségeit.
Belgium, Champlon-Tenneville
Finom kolbász és füstölt sonka az Ardenne szívében. A Marcassou csapata a termékeiket a múló idő tiszteletével készíti, mert a türelem az alapvető összetevője a finom húsáruk minőségének. Az Ardenne-i füstölt kolbászok és sonkák egészben és szeletekben is kaphatók.
Belgium, Vilvoorde
...A Luka, amely Vilvoordében található, húsáru gyártója és beszállítója, a főtt sonkákra specializálódott. Termékkínálatunkba emulziós termékek (pl. főtt kolbászok, húspékek, ...) és érlelési termékek (pl. szalonna, pancetta, filet d'Anvers) is tartoznak.
Szlovénia, Tolmin
...száraz kolbászok, tolminai gyomor, pancetta, nyaksonka, pršut, marha pršut. Készítünk félkemény termékeket és füstölt termékeket is. Egyre népszerűbbek a ropogós falatok is. Ezek sült sertésbőrök, és igazi fehérjeforrás.
Írország, Kilcoole
... ajánljuk az elektromos kerékpárokat, mint például ezt. Tippünk: Íme néhány a legnépszerűbb ételek és italok közül, amelyeket egy Automatával árulhat: péksütemények, perecek, gyümölcsök, zöldségek, késztermékek, saláták, kenyér, sajtkészítmények, piték, empanadák, füstölt hús, kolbászok, szendvicsek, kávé, lé, sör, forralt bor.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre