Bulgária, Veliko Tarnovo
... ízek kedvelői számára. Az egészséges és természetes összetevőkből készült Hunkar Szalámi Pizza a minőségi összetevők választásával prioritást ad az ízlelőbimbóidnak. Próbáld ki a Hunkar Szalámi Pizzát, hogy felfedezd a fűszeres ízek finomságait és élvezd az ízt. %100 Eredeti Olasz Recept: Kézműves Olasz Recept Igazi Finomsága Olaszország Páratlan Ízeihez...
Portfólió (24)
Hollandia, Amstelveen
...A többi termékünk mellett számos pizza feltétet is kínálunk. Ezek a feltétek kifejezetten a pizzaipar számára készültek, és kiváló minőségűek. Ezek a feltétek előfőzöttek, így biztosítva van az élelmiszerbiztonság. A feltétek nemcsak 'pizza feltétként', hanem saláták, szendvicsek és tészták elkészítéséhez is felhasználhatók. Az általunk kínált pizza feltétek a következők: -Piazzola Csirke Fajita -Piazzola Fokhagymás Csirke -Piazzola Halal Pepperoni -Piazzola Vállsonka -Piazzola Csirke Shawarma, és; -Piazzola Halal Fűszeres Marhahús...
Portfólió (5)
Németország, Bad Bramstedt
...Az oregano íze intenzív, enyhén kesernyés és keserű. A kis íznuanszok a minőségből és a különböző termesztési körülményekből adódnak. Ezért az oregano íze a levelekben bizonyos régiókban enyhébb vagy élesebb lehet. A fűszernövény leggyakrabban a mediterrán konyhában használatos. A tipikus ételek, mint a pizza, paradicsomleves, hús, hal és saláta, a fűszeres ízjegyek révén még ízletesebbé válnak...
Portfólió (89)
Tunézia, Tunis
I3C+ egy élelmiszeripari termékek exportjára specializálódott vállalat. Széles választékának köszönhetően cégünk főként az olívaolaj, datolya, tészta, üdítőitalok, konzerv ételek, fűszerek, péksütemények, élelmiszer-csomagolások, higiéniai termékek és számos egyéb termék exportálásával és forgalmazásával foglalkozik. I3C Plus a megbízható partnered. Minden, amit teszünk, egyetlen célt szolgál: a ...
Portfólió (130)
Franciaország, BRIE
...Elvitelre és/vagy önkiszolgálásra tervezve. Technikai eltarthatóság: 12 hónap Csomagolás: 1000 egység dobozonként Raklapozás: 80 doboz raklaponként Tárolás: Szobahőmérsékleten Fűszeres olaj, amelyet kifejezetten pizzákhoz terveztek.
Portfólió (10)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Agyagos homok. VINIFICATION ET ELEVAGE : Szőlő nagyon szép érettségben szüretelve. 24 órás maceráció alacsony hőmérsékleten. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Rózsaszínű, lazac árnyalatú. Harmonikus illat kis piros gyümölcsökkel. Édes, lágy íz, gyümölcsös és fűszeres, borsos lecsengéssel. ACCORD METS/VIN : Aperitif, felvágottak, pizza, gyümölcsös desszertek. TEMPERATURE DE SERVICE : 6 és 8°C között. Carton de 6 bouteilles de 75cl...
Portfólió (12)
...Lahmacun egy tipikus pikáns ízű étel. Tésztából készül, amelyet fűszeres darált hússal, hagymával, friss paradicsommal, csípős paprikával és petrezselyemmel töltenek meg. Ezt gyakran sütőben készítik el. Wrapként feltekerve is fogyasztható, de gyakran kisebb darabokra vágva tálalják. Fogyasztás előtt általában citromlével locsolják meg. Az éttermek mellett a szupermarketekben is kapható...
Portfólió (1)
Franciaország, Malataverne
... főétel tekintetében a világosabb, könnyebb rosék tökéletesen illenek a fűszeres ételekhez és az egzotikus konyhához, mint például a kuszkusz, curryk, aioli, vagy a fűszeres ázsiai specialitások. A karakteresebb és erősebb rosék inkább a főétkezéshez ajánlottak. Ezek könnyen párosíthatók szószos ételekkel (különösen paradicsomszósszal) és a déli konyhával. A ratatouille, a parmezános padlizsán, a lasagna, a pizza és a bárányragú csak még ízletesebbé válik tőlük! A bor a grillezés királya.
Portfólió (188)
ufs.country_names.RU, Moscow
... friss gombáknak, nélkülözhetetlenné teszi őket piték vagy pizza feltétek hozzávalóiként. Az ilyen gombából készült leves rendkívül aromás és ízletes lesz. Felhasználás Levesekben, szószokban, pácolásokban, hús-, szárnyas- és vadhús ételekben. Íz Fűszeres gomba Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva. Fehérjék (g / 100g)… 42 Zsírok (g / 100g)… 9,5 Szénhidrátok (g / 100g)… 1,0 Energiaérték (kcal / 100g)… 260...
Portfólió (178)
A legnagyobb paradicsomfeldolgozó és -termelő Portugáliában. Fő termékek: paradicsomkoncentrátum, pizza szószok (egyszerű és fűszeres), paradicsompüré, zúzott paradicsom, passzírozott paradicsom és paradicsompüré.
Olaszország, Rivarolo Del Re e Uniti
... termékkínálatának, amely kizárólag Olaszországban termesztett és feldolgozott alapanyagokból készült. A termékek között megtalálhatók a pizzaszósz, tészta vagy bármilyen más étel, a fűszeres, de mégis lágy ízű ketchup, sőt, még az ital formájában fogyasztható lé is, akár önállóan, akár különböző koktélokban. A vállalat weboldalán megismerhetők a termékcsalád összes terméke, az összes érték és a Pomì gyártási folyamatait szabályozó eljárások, és még sok más.